Poveste despre maimute (Audiobook)

Poveste despre maimute (Audiobook) de Rodica Negrea - Humanitas Multimedia
Evaluare si calificative primite:
Audiobook de 5 stele* ce poate fi audiat cu usurinta. Chiar merita cumparat.
A primit 11
recomandari,** din care 6 pozitive si 5 negative;
Denumirea completa: Poveste despre maimute (Audiobook) de Rodica Negrea - Humanitas Multimedia;
a facut evaluarea in ziua de 25 februarie 2013 ora 19:39 si acordat 5 stele
Cele mai minime preturi la audiobook-urile din categoria AUDIOBOOKS si Povesti scrise de Rodica Negrea, aparute la Humanitas Multimedia le gasesti doar pe macrostandard.ro.

Un autor ca Rodica Negrea are tot timpul cartile in topul vanzarilor. Merita sa cumparati audiobook-ul 'Poveste despre maimute' chiar daca nu aveti timp de citit astazi. Îl puteti asculta in delegatie.
De obicei, audiobook-urile nu se cumpara doar pentru sine ci se pot face cadou, de exemplu, cuiva apropiat.

Autor:

Produs publicat in 2007 la editura Humanitas Multimedia
Colectia Junior
Tip coperta: Audiobook
Format: CD
ISBN: 973-50-0516-6

Lectura: Magda Catone

Un regat, un imparat si trei fii. Trei drumuri diferite vor alege cei trei baieti care, implinind varsta feciorilor care nu se mai cuvine sa stea la casa parinteasca, ii cer permisiunea imparatului sa plece sa cutreiere lumea. La capatul unui an se vor intoarce. Fiecare dintre frati gasise, in drumurile sale, cate o logodnica pe gustul sau, iar acum nu mai asteptau decat sa plece la casele fetelor si sa faca nunta. Cel de-al treilea frate, mezinul, va fi intemnitat de o armata de maimute si numai dragostea printesei maimuta il va salva. Cum se va reintoarce, la casa tatalui sau, cu sotia sa si ce se va petrece acolo, veti afla ascultand povestea pana la capat.

Durata: 1 ora si 13 minute


Un proverb si un citat celebru despre carti poate va indeamna sa cumparati audiobook-ul in perioada imediat urmatoare

~ Nu citi pentru a contrazice şi combate, nici pentru a găsi ceva pe care să-l critici şi de care să vorbeşti de rău, ci pentru a cântări şi cerceta ~
"Nu vi se pare ciudat că eu, care am scris doar cărți nepopulare, sunt un tip așa de popular? - Albert Einstein"


Pentru achizitie nu trebuie sa aveti card, librariile accepta si plata ramburs la ridicare ori transfer bancar.
Termenul de livare este intre 1 si 5 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii. Puteti opta pe una dintre cele doua modalitati de transport: Posta Romana sau firma de curierat. In general, pentru comenzi sub 100 de lei se plateste si o taxa de transport de 10-15 lei. Daca va razganditi puteti returna cartea.

Fotografia afisata pentru audiobook-ul Poveste despre maimute are caracter orientativ, culorile din imagine putand sa difere de cele din realitate din cauza calibrarii monitorului si a prelucrarii imaginii. Este posibil sa existe anumite restrictii de varsta minima pentru audiobook-ul editat la Humanitas Multimedia.

* Numarul de stele este acordat in functie pret, de numarul librariilor online care il au in vanzare si de numarul de recomandari pozitive si negative primite.
** Recomandarile sunt inregistrate pe baza de sondaj online aleatoriu;