Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Windows 8.1 este mai rapid, usor, portabil si aduce mai multe imbunatatiri

Fata de varianta anterioara Windows 8.1 (re)vine la butonul “Start”, este mai rapid, mai usor de utilizat si aduce mai multe imbunatatiri cerute de utilizatori.

Microsoft Windows 8.1

Microsoft Windows 8.1

Căutați o dată. Accesați orice.
O singură căutare vă oferă acum rezultatele de pe PC, din aplicații și de pe web. Rezultatele apar într-o vizualizare grafică, clară, care vă permite să acționați imediat și să lansați aplicații. Căutați, faceți clic, lansați. Găsiți o melodie și începeți să o redați sau găsiți un videoclip și urmăriți-l pe loc. Susținut de Bing.

Mai multe aplicații pe care le veți iubi
Veți observa că Magazinul Windows are un aspect nou care vă ajută să descoperiți și să descărcați mai ușor aplicații noi. Iar aplicațiile incluse în Windows 8.1 vă permit să faceți o mulțime de lucruri grozave. De exemplu, cu Lista de lectură puteți salva articole și reportaje între mai multe aplicații și dispozitive, iar aplicația Fotografii actualizată vă oferă posibilitatea de a edita într-un mod amuzant și rapid.

Personalizați-l!
Configurați o expunere de diapozitive în ecranul de blocare, alegând fotografiile dvs. preferate. Aranjați elementele de pe ecranul Start exact așa cum doriți. Alegeți din mai multe dimensiuni de dale, din mai multe culori și mai multe fundaluri – inclusiv fundaluri animate.

Stocare în cloud încorporată
SkyDrive este acum locația implicită pentru salvarea documentelor. Pentru ca dvs. aveți întotdeauna fișierele oriunde mergeți, chiar dacă sunteți offline. Și, cu aplicația SkyDrive inclusă, puteți să gestionați atât fișierele locale, cât și fișierele SkyDrive într-un singur loc.

Navigare rapidă, pe tot ecranul
Când obțineți Windows 8.1, aveți ocazia să vedeți și noul Internet Explorer. Internet Explorer 11 este construit pentru tehnologia tactilă, cu timpi de încărcare mai rapizi, o experiență pe ecran complet care include navigarea alăturată prin site-uri și informații în timp real furnizate în ecranul Start prin dale dinamice pentru site-urile dvs. preferate.

Windows 8.1 Pro

Windows 8.1 Pro

Windows 8.1 Official Preview
Windows 8.1 Official Preview
Meet the New Windows 8.1
Meet the New Windows 8.1
Hands on Review of Windows 8.1
Hands on Review of Windows 8.1

One comment on “Windows 8.1 este mai rapid, usor, portabil si aduce mai multe imbunatatiri

  1. […] Pentru prelucrarea sunetului exista multe programe care se pot utiliza, unele gratuite iar altele platite. Chiar daca este gratuit, am ramas surprinsi sa constatam ca este folosit chiar si de unele studiouri de inregistrare. Si noi il folosim, la recomandarea multor youtube-isti care prelucreaza cu acesta sunetul la inregistrarile postate. Asa cum spuneam la inceput, chiar daca acest exemplu este realizat pe Audacity, am observat ca majoritatea programelor de editare/procesare de sunet au aceleasi comenzi si recomandari pentru asemenea situatii. Audacity este un program gratuit de inregistrare si editare/conversie audio care functioneaza pe mai multe platforme. Noi il folosim la inregistrari si editari audio, atat pe platforma linux, cat si pe windows 8.1. […]

Leave a Reply