Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Umidificatorul nu ar trebui sa lipseasca iarna din casa

Un umidificator ultrasonic cu ionizare te face sa te simti mai bine iarna cand aerul este mai uscat in casa. Daca ai copii mici, batrani sau probleme de respiratie cumpara un umidificator. Nu costa prea mult si face bine chiar si la mobila.

Inca din prima noapte dormita acasa dupa ce am adus-o pe Daria de la maternitate, am observat ca nu are somnul asa de linistit. Credeam ca din cauza ca a schimbat aerul, locul, patul, etc.. Ca are nevoie de 2-3 zile de acomodare. Dar cum noptile deveneau tot mai nedormite, am fost la cabinet cu ea. Acolo am fost intrebati ce surse de caldura avem si daca aerul este uscat in camera. Noi avem in camera unde dormea fetita un convector cu tiraj fortat care nu consuma oxigenul din camera ci il extragea de afara iar in alta camera unde mai statea ziua, o soba de teracota cu regulator de gaz. Era deja noiembrie si era frig asa ca trebuia sa incalzim casa. Cu toate ca aeriseam seara inainte de culcare, dimineata si peste zi, tot nu era suficient pentru un bebelus. Medici ne-au recomandat ca cerem pentru cateva zile un umidificator de la cineva cunoscut si sa vedem daca uscaciunea aerului este de vina. Cum nu aveam de la cine sa cerem unul ca sa testam, am fost nevoiti sa cautam un umidificator la magazinele online. Dupa cateva zile de studiat oferte si de citit caracteristici am ajuns la concluzia ca un model care are si functie de ionizare este mai bun decat unul fara aceasta functie. Asa ca am cumparat un umidificator ultrasonic cu ionizare si telecomanda. Iar efectul benefic a fost imediat simtit. Am inceput sa dormim cu totii in linistite inca din prima noapte de la punerea in functiune.
Am incercat sa utilizam umidificatorul si vara dar cum nu existau prea multe zile toride una dupa alta, am renuntat pentru ca trebuia sa-l golim de apa daca nu-l foloseam zilnic. Oricum, vara chiar daca este caldura mare aerul nu este asa de uscat. Cel mai mult ne distram vara cu el punandu-ne fata aproape de jetul de abur ca sa ne racorim.

Ce face umidificatorul?
Umidificatorul emite in aer vapori fini de apa rece care ridica nivelul de umiditate din aer si pastreaza mucoasa nazala umeda. Senzatia este ca dimineata cand este roua, dar nu asa de tare. Oricum, daca il dai la maxim ori il lasi mult timp sa functioneze si stai aproape de el, poti sa-ti uzi nasul si sa faci ceata in camera.

Recomandari privind utilizarea umidificatoarelor
Daca aveti camere mai mari este de preferat sa-l mutati in mai multe locuri si sa-l lasati sa functioneze mai putin timp decat sa-l lasati intr-un singur loc unde sa functioneze mai multe ore. Umidificatorul este recomandat sa nu-l pui aproape de prizele de curent, de pat, perete, mobila ori undeva unde copilul ajunge la el si poate fi rasturnat. Suprafata pe care sta trebuie sa fie orizontala, fara denivelari si sa nu se miste pentru ca se poate rasturna. In modelul pe care-l avem noi nu se pun esente sau parfumuri ci doar apa fara calcar sau apa distilata. Daca exista umiditate ridicata nu este recomandat sa-l mai utilizati. In general, toate umidificatoarele au functie de reglare automata a nivelului de umiditate si se opresc singure.

La prima utilizare umidificatorul se regleaza si va face aburi pentru cateva minute dupa care intra in ritmul normal. Din acest motiv este bine sa-l lasati sa functioneze intr-o camera separata unde aerul este uscat.

Iata ce caracteristici are umidificatorul nostru, Westwood HY-4803: functie de ionizare, control cu LCD si microcomputer, reglare automata a nivelului de umiditate ambientala, telecomanda, rezervor de apa cu capacitatea de 6l, senzor de verificare a nivelului de apa din rezervor, capacitate de umidificare de 300ml/h, nivel de zgomot de 40db, durata de utilizare continua de 14 ore si putere de 30W.

Ce umidificator de camera va recomandam
Nu stim daca mai exista acuma in vanzare modelul pe care noi il avem, Westwood HY-4803, dar un umidificator ultrasonic cu ionizare si telecomanda ca acesta este cel mai potrivit. Stai in pat si-l pornesti, reglezi si opresti din telecomanda. N-avem cum sa masuram daca ionii produsi de aparat sunt ca cei din varful muntilor produsi de atmosfera, dar un efect benefic la sanatate tot trebuie sa aiba. In general, pretul unui umidificator trece de 100 lei iar cele cu functie de ionizare de 150 lei. Unele modele au si anumite filtre ori rezerve cu diferite arome care trebuie inlocuite regulat. Parerea noastra este sa nu luati unul cu arome deoarece nu toate fac bine la copil. Daca doriti o anumita aroma puteti face un ceai sau cumprara un odorizant de camera.

Noi va recomandam sa studiati ofertele magazinelor online listate pe site-ul nostru si sa alegeti un model cu functii apropiate de al nostru. Pentru camera copilului exista modele cu design care imita diverse animale sau personaje din desenele animate si se vor bucura cand o sa-l vada. Doar trebuei sa aveti grija sa nu ajunga la el sa-l ia in brate ori in mana ca-l rastoarna.
– umidificatoare vandute de magazinele de copii
– umidificatoare vandute de magazinele generaliste

Umidificator Westwood HY-4803

Umidificator Westwood HY-4803

Umidificator ultrasonic cu ionizare

Umidificator ultrasonic cu ionizare

De ce ai nevoie de un umidificator de camera
De ce ai nevoie de un umidificator de camera
umidificator de camera

umidificator de camera

Mai jos vedeti intors vasul umidificatorului Westwood HY-4803 pentru a fi alimentat cu apa. Am incercuit cu rosu in poza gura de alimentare pentru a fi mai vizibila.

Umidificator Westwood HY-4803

Umidificator Westwood HY-4803

Leave a Reply