Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Ultra televizor la ultra pret

Nici nu am curajul sa va spun cat costa televizorul Ultra HD 3D Smart TV, SAMSUNG UE85S9 de 216 cm. Ca sa nu aveti probleme cu inima ori cu vederea, mai bine nu va uitati la pret!

Asa este de mare ca poti juca teatru in el. Pana si poza televizorului abia am reusit sa o introduc in articol. Daca esti un bugetar de rand ai nevoie de 10 vieti ca sa lucrezi pentru a cumpara un televizor SAMSUNG UE85S9. Dar, si daca il ai, inseamna ca traiesti ultra.

Televizor Ultra HD 3D Smart TV, 216 cm SAMSUNG UE85S9

Televizor Ultra HD 3D Smart TV, 216 cm SAMSUNG UE85S9

Prezentare Televizor Ultra HD 3D Smart TV, 216 cm SAMSUNG UE85S9

Odata cu lansarea Samsung S9 Ultra HD TV, lumea televizoarelor a atins uimitoare noi culmi. Mergand dincolo de nevoile de functionalitate, ecranul de 85 inci reda o experienta ireala si captivanta. Si cu o rezolutie care iti taie pur si simplu rasuflarea, incadrat de intr-un design unic, Samsung S9 confera o noua forma de vizionare.  Adaugati la aceasta specificatile audio uimitoare si obtineti o experienta completa. Samsung S9 este fara indoaiala “pièce de résistance” pentru oricine apreciaza cele mai bune lucruri.

Samsung S9 schimba regulile jocului.
Avand 85 inch (214 cm), ecranul livreaza imagini spectaculoase, cu totul uimitoare! Fie ca urmariti serialele preferate or ultimele filme blockbuster, ecranul mare va conduce la un nou nivel al distractiei. Daca aveati nevoie de un motiv sa va indragostiti din nou de televizoare, atunci experienta S9 este tot ceea ce aveti nevoie.

Cufundati-va in detalii uimitoare
Filmul de sambata seara sau programul TV din timpul saptamanii devin mai interesante datorita calitatii extraordinare a imaginii. Samsung S9 reda detalii mai precise ale continutului urmarit, avand o rezolutie de 4 ori mai mare decat a unui televizor obisnuit si beneficiind de tehnologia Precision Black Pro (local dimming). In plus, chiar si continutul din surse de rezolutie mai joasa este redat la o calitate superioara datorita tehnologiei integrate. Cu S9, tot ce ai de facut este sa te relaxezi in fata celor mai frumoase imagini.

Descopera designul clasic, atemporal
Avand un design iconic, Samsung S9 confera aceeasi importanta frumosului si functionalului; rama metalica ii confera o eleganta aparte care s-ar potrivi ca prezenta atat intr-o galerie de arta cat si intr-un apartament luxos. Aceasta capodopera a tehnologiei, designului si entertainmentului va rezista cu siguranta testului timpului. Samsung S9 este o declaratie de gust si stil personal care va scoate in evidenta.

Difuzoare nevazute livreaza sunete puternice
Samsung S9 impresioneaza privitorii cu sunetele puternice provenite din boxele ascunse. Avand patru difuzoare incorporate in rama, experienta audio este de neegalat. Cu un total de 120 W, ecranul imens prinde viata; experienta audio este o experienta estetica in acelasi timp.

Poarta de acces la divertisment
Fii acolo unde este actiunea! Interfata Smart Hub creaza mediul ideal pentru entertainment-ul de ultima generatie. Cu acces imediat la aplicatii, videoclipuri, muzica si retele sociale, nu va veti simti niciodata singuri. Bucurati-va de aplicatii ,ramaneti in centrul cercului dvs de prieteni prin ecranul “Socializare” si urmariti clipurile favorite ale contactelor dvs prin Facebook si Twitter. Accesati chiar si poze, videoclipuri, muzica de pe dispozitivele compatibile precum un PC sau o camera foto.

Ramaneti in centrul cercului dvs de prieteni prin intermediul ecranului “Socializare” din Smart Hub. In aceasta pagina veti putea vizualiza videoclipurile favorite ale contactelor din Facebook si Twitter, si veti putea initia apeluri video prin Skype.

Aplicatii
Alegeti in functie de preferintele dvs.
Bucurati-va de acces la toate aplicatiile Smart TV prin descarcarea lor din Samsung Apps. Veti putea stoca si accesa toate aplicatiile favorite in ecranul “Aplicatii”

Fotografii, Videoclipuri & Muzica
Samsung Allshare creaza o retea fara fire intre dispozitivele compatibile precum un smartphone, tableta, PC sau camera foto. Acum puteti partaja usor continut, fotografii, videoclipuri sau muzica pe ecranul Samsung Smart TV

Cel mai avansat mod de control al televizorului
Cu un sistem revolutionar de recunoastere a gesturilor si comenzilor vocale, Samsung Smart TV va conduce intr-o experienta de interactiune fara effort, desprinsa parca din viitor. Atunci cand doriti sa va relaxati si nu gasiti telecomanda tot ce trebuie sa spuneti este “Hi TV” sau sa miscati mana si veti putea controla televizorul dvs Samsung S9.

Samsung Smart TV este un televizor care evolueaza
Intr-o lume in care totul se misca cu repeziciune este greu sa ramai la zi cu schimbarile tehnologice. Smart Evolution inlatura aceasta grija ajutandu-te sa iti mentii televizorul actualizat. Prin instalarea usoara a kitului de upgrade veti beneficia de compatibilitatea cu cele mai noi standarde UHD – HDMI 2.0, Codec pentru continutul nativ 4K.

Samsung S9 85-Inch 4K Ultra HD TV Hands on at Selfridges
Samsung S9 85-Inch 4K Ultra HD TV Hands on at Selfridges
Televizor Ultra HD 3D Smart TV, 216 cm SAMSUNG UE85S9

Televizor Ultra HD 3D Smart TV, 216 cm SAMSUNG UE85S9

Leave a Reply