Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Tratament si relaxare la Baile Felix + bonus 50% reducere la Strandul Apollo si 60% reducere la AquaPark President

Tratament si relaxare la Baile Felix +bonus 50% reducere la Strandul Apollo si 60% reducere la AquaPark President: Ia-ti cuponul de 30 RON si platesti doar 300 LEI pentru 2 persoane pe 5 nopti cazare/2 pers la Pensiunea Beverly Hills 3***

Cumpara cuponul de reduceri si platesti pentru sejur doar 300 RON!
Beneficiezi de cazare 5 nopti pentru 2 persoane in camera dubla la Pensiunea Beverly Bills 3*** din Baile Felix.
Copiii cu varsta de pana la 7 ani, care dorm in acelasi pat cu parintii,beneficiaza de gratuitate la cazare.
Turistii care se cazeaza la Pensiunea Beverly Hills beneficiaza de reducere 50% pentru biletul de intrare la Strandul Apollo si 60% reducere pentru biletul de intrare la Aqua Park President.
Camerele sunt dotate cu bai proprii, TV, internet, frigider, uscator de par, lenjerie dupa anotimp, set prosoape, perii de haine si pantofi, umerase, sapunuri de unica folosinta.

Un utilizator poate achizitiona maxim 10 cupoane pentru uz personal sau pentru a le face cadou.

Bazinele de la Aqua Park President sunt o oază de răcoare pentru zilele toride de vară iar pentru zilele de iarnă apa termală călduță vă rasfață.

Statiunea Baile Felix este recomandata pentru afectiuni reumatice inflamatorii, degenerative, post traumatice, neurologice periferice si centrale, ginecologice, de metabolism si de nutritie, endocrine.

Pensiunea Beverly Hills, ofera servicii de cazare la standarde europene si este clasificata de Ministerul Turismului la categoria 3 stele superior. Este amplasata la intrare in statiunea Baile Felix dinspre Oradea pe parte dreapta, in apropierea renumitelor stranduri cu apa geotermala Apollo-Felix, la 480 metri fata de acestea (aproximativ 3 minute de mers pe jos) dar si intr-o zona cu aer profund ozonat de padurea Parc Felix ce se afla in imediata apropiere. Confortul ofera relaxarea, pe perioada sejourului, camerele sunt extrem de spatioase, generoase, toate dotate cu bai proprii, Tv, internet, frigider, uscator de par, lenjerie dupa anotimp, set prosoape, perii de haine si pantofi, umerase, sapunuri de unica folosinta, etc. Punem la dispozitia turistilor gratuit, bucatarie dotata si utilata cu aragaz, frigider-congelator, cuptor cu microunde, filtre de facut ceai si cafea, vesela si tacamuri, etc. Asiguram parcarea masinilor in curte inchisa si spatii de joca pentru copii. Tot gratuit asiguram turistilor jocuri de table, sah, remi, carti de joc, ziare si reviste, etc. Pentru turistii ce vin fara masini proprii asiguram transportul de la gara-autogara spre pensiune si retur gratuit ori contracost in functie de perioada si durata sejourului. Acceptam si plata cu tichete de vacanta ori cadou.

Vezi mai multe detalii despre asemenea oferte pe Teamdeals

AquaPark President Baile Felix

AquaPark President Baile Felix

Leave a Reply