Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Televizorul OLED LG 55EA980V este senzational si curbat

Primul televizor din lume cu ecran curbat produs de LG schimbă complet paradigma formei şi calităţii unui ecran. LG şi-a asumat rolul de pionier al tranziţiei de la ecranul plat la cel curbat. Forma uşor curbată a ecranului este forma optimă pentru orice tip de ecran datorită distanţei egale de la oricare punct al acestuia către ochi.

Modelele anterioare ale ecranelor erau condiţionate de anumite restricţii tehnice şi răspundeau mai degrabă acestor condiţionări ale dispozitivului decât nevoilor privitorului. Începând de la primele televizoare cu tub catodic şi până la televizoarele cu ecran plat, niciodată nu s-a reuşit realizarea unui design ergonomic pentru confortul utilizatorului. Acum LG OLED TV a facut în sfârşit posibilă o experienţă cu adevărat umană datorită unei forme care asigură o experienţă de vizualizare captivantă şi în acelaşi timp foarte naturală.

Televizor OLED LG 139 cm (55") 55EA980V, Full HD, 3D, Smart TV, Triple XD Engine, Dynamic Color Enhancer, Wireless, WiDi, CI+, Second Display, Telecomanda Magic Motion + 4 perechi de ochelari 3D + Ochelari Dual Play

Televizor OLED LG 139 cm (55″) 55EA980V, Full HD, 3D, Smart TV, Triple XD Engine, Dynamic Color Enhancer, Wireless, WiDi, CI+, Second Display, Telecomanda Magic Motion + 4 perechi de ochelari 3D + Ochelari Dual Play

Suport inovator
Forma curbată a lui LG OLED TV permite un design inovator, şi tocmai despre acest lucru este vorba când privim suportul absolut captivant, dar în acelaşi timp minimalist. Suportul inovatorl, transparent, marchează un punct de cotitură în procesul de inovare în design, creând iluzia uimitoare a unui ecran plutitor. Ecranul este în centrul atenţiei astfel încât să vă bucuraţi de imaginile deosebite fără a vă distrage atenţia elementele de design.

Sunet de înaltă calitate
Difuzoarele transparente de la LG oferă un sunet de înaltă calitate pentru a se potrivi perfect calităţii deosebite a imaginii televizorului OLED. Sistemul de difuzoarele pe două canale constă în difuzoare pe film ceramic foarte fin ce produc un sunet extrem de rafinat. Astfel te poţi bucura de un sunet clar, de mare fineţe, atât la frecvenţe medii cât şi la cele înalte.

4 culori per pixel
Tehnologia 4 Color Pixel de la LG adaugă un sub-pixel alb la cele 3 culori convenţionale pentru a intensifica atât paleta coloristică cât şi acurateţea. Această tehnologie îmbunătăţeşte capacitatea ecranului OLED de a afişa culori naturale, reale şi reprezintă un salt uriaş faţă de ecranele convenţionale. Tehnologia 4 Color Pixel reprezintă inovaţia unică a LG pentru următoarea generaţie de televizoare OLED.

Unghi perfect de vizualizare
Televizorul OLED nu mai este restricţionat de unghiul de vizualizare. Spre deosebire de modelele anterioare la care puteai observa o diminuare a contrastului spre margini, acum experimentezi aceeaşi rată de contrast în orice punct al ecranului. Mai mult decât atât, LG OLED TV a pefecţionat tehnologia de rafinare a culorilor astfel încât nu mai există distorsionare a culorilor. Acum te poţi bucura de un unghi de vizualizare generos fără distorsionarea ratei de contrast sau a culorilor cu LG OLED TV – soluţia ideală pentru o experienţă de vizualizare superioară

Contrast infinit
LG OLED TV a obţinut un contrast perfect, un ţel ce părea de neatins pentru televizoarele convenţionale. Pixelii luminaţi independent nu necesită o lampă comună, reuşind astfel să funcţioneze complet independenţi. Pixelii îşi controlează individual propria luminozitate, reproducând nuanțe intense de negru pentru o mai mare senzaţie de realism şi profunzime. Imaginile sunt acum mai vii ca niciodată.

Viteză de răspuns uimitoare
Viteza de răspuns a LG OLED TV este de peste o sută de ori mai mare decât cea a televizoarelor LED. Astfel poţi viziona scenele foarte dinamice în condiţii optime – imaginile vor fi perfect clare şi mişcările fluide. Eliminând aceaste restricţionări date de timpului de răspuns mare şi frecvenţa cadrelor, mişcarea este redată exact ca în viaţa reală.

Fineţea unei foi de hârtie
Structura unui ecran OLED permite îmbunătăţiri majore în materie de formă şi design. Incredibil de subţire, televizorul OLED de la LG nu se compară cu nimic din ce ai văzut până acum, integrându-se perfect în decorul oricărui cămin.

Finisaj fără cusur
Designul deosebit al LG OLED TV este desăvârşit prin utilizarea fibrei de carbon de înaltă calitate care acoperă fără cusur partea posterioară a televizorului. CFRP (Carbon Fiber Reinforced Plastics) este un material premium utilizat în special în aeronautică şi la maşinile sport de lux, datorită rezistenţei şi durabilităţii deosebite. Mai mult decât atât, este mai uşor şi mai subţire decât aluminiul, permiţând un finisaj de calitate aşa cum merită orice produs de lux.

Cei mai confortabili ochelari 3D
Bucură-te de cei mai confortabili ochelari 3D. Aceştia sunt uşori, fără licărire, fără baterie, economici, nu îţi provoacă dureri de cap şi îţi permit o vizualizare de calitate.

Conversie de la 2D la 3D
Nu îţi mai face griji pentru lipsa de conţinut – converteşte 2D în 3D! Tehnologia de conversie de la LG este cea mai avansată, cu un efect de adâncime şi fineţe superioare.

Universul 3D
Pătrunde într-o lume 3D a divertismentului, aflată la un buton distanţă. LG 3D WORLD îţi oferă o varietate mare a conţinutului 3D, inclusiv filme, emisiuni sportive, videoclipuri, filme educaţionale şi multe altele. Este un univers care îşi extinde graniţele pe zi ce trece!

Telecomanda Magica
Descoperă un nou mod de a controla televizorul cu telecomanda revoluţionară de la LG.
Control universal: controlează echipamentele periferice externe cu o singură telecomandă (boxe, Blu-Ray, home cinema, chiar şi antena satelit)

Pointer: ţinteşte şi fă click
Control prin gesturi: execută un gest simplu pentru a realiza o comandă complexă, salvând astfel timp
Rotiţă: derulează în sus şi în jos, execută zoom in şi zoom out cu ajutorul rotiţei de pe telecomandă, exact ca atunci când foloseşti mouse-ul la calculator
Apelare vocală: vorbeşte în dreptul telecomenzii pentru a găsi ceea ce cauţi.

Smart Share
Cu ajutorul funcţiei SmartShare poţi conecta diferite dispozitive externe la televizor pentru a partaja şi vizualiza conţinutul pe un ecran mult mai mare împreună cu cei dragi. De asemenea poţi urmări emisiunile TV pe un alt dispozitiv compatibil. Nu este nevoie de cabluri pentru această operaţiune simplă şi confortabilă.

Conţinut premium
LG este Smart TV si îţi facilitează accesul la cea mai bună selecţie de conţinut de divertisment. Cardul “Conţinut Premium” selectează şi organizează cel mai popular şi mai relevant conţinut pentru ţara ta, oferit prin parteneriatul cu cei mai buni furnizori de conţinut. Relaxează-te urmărind divertisment de calitate oricând doreşti.

Detalii tehnice
General Model 55EA980V
Diagonala cm / inch 139 cm / 55 inch
Tip ecran OLED
Smart TV Da
Tehnologie 3D Da
Format Full HD
Rezolutie (pixeli) 1920 x 1080
Tuner Digital Da (DVB-T / C / S2)
Difuzor integrat 10W + 10W + 10W + 10W
Diverse Conversie 2D la 3D
Conversie 3D la 2D
Detectare Auto Format
Control Adancime 3D
Viewpoint Control 3D
Corectare Imagine 3D
3D Sound Zooming
Dual Play
Smart Home
App Store
Full Web Browser
Social Center
Skype Ready
3D World
Game World
Triple XD Engine
Resolution Upscaler
Smart Color Gradation
Dynamic Color Enhancer
Optimzare Contrast
Corectie raport lungime/latime
24p Real Cinema
Mod AV
Picture Wizard II
Mod stare imagine
Virtual Surround Plus
Voce clara II
SIMPLINK (HDMI CEC)
DLNA
Wireless
WiDi
DVR Ready
MHL
WiFi Direct
Tag On
2nd Display
Miracast
Telecomanda Magic Motion Da (Inclusa in pachet)
Ochelari 3D inclusi Da (4 perechi)
Ochelari Dual-Play Da (2 perechi)
Conectivitate HDMI x 4
Iesire audio digitala (optica) x 1
Component x 1
Compozit (AV) x 1
Casti (3.5mm) Da
CI (Slot) Da
USB 2.0 2 x USB 2.0
1 x USB 3.0
Antena TV Da
Scart (RGB) x 1
Ethernet Da
Wireless Da
Caracteristici Fizice Dimensiuni cu stand (mm) 1227 x 798.5 x 192
Greutate (Kg) 17.2
LG 55EA9800 Curved OLED TV Review
LG 55EA9800 Curved OLED TV Review
LG 55-inch OLED hands on video
LG 55-inch OLED hands on video
LG 4K and OLED TV First Impressions (CES 2013)
LG 4K and OLED TV First Impressions (CES 2013)
LG Curved OLED TV – Design Story
LG Curved OLED TV - Design Story
The impressive 55 inch OLED TV from LG
The impressive 55 inch OLED TV from LG
LG Curved OLED TV Unboxing
LG Curved OLED TV Unboxing
IFA 2013 : LG 55EA980V, OLED Curve
IFA 2013 : LG 55EA980V, OLED Curve
LG Smart TV Cinema 3D OLED – 55EA980V
LG Smart TV Cinema 3D OLED - 55EA980V
LG OLED TV commercial
LG OLED TV commercial
LG OLED TV – The Ultimate Display
LG OLED TV - The Ultimate Display

Leave a Reply