Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Televizor LED LG 3D Cinema 47LB730V cu 1.500 lei Reducere + Cadou Minisistem audio LG ND1531

Daca vrei sa beneficiezi de cea mai avantajoasa oferta din vara asta la televizoare cumpara imediat un LED LG 3D Cinema 47LB730V! Il iei cu 1.500 lei mai ieftin si mai primesti cadou si un minisistem audio LG ND1531, in valoare de 400 lei. Televizorul include 2 perechi de ochelari 3D si telecomanda Magic Motion.

Prezentare LG 3D Cinema 47LB730V

LG Smart TV introduce o inovaţie revoluţionară în interfaţa utilizatorului, webOS, care simplifică totul şi elimină toate obstacolele care vă împiedicau în trecut să vă bucuraţi de un divertisment de calitate, începând cu modul de setare şi terminând cu experienţa de vizionare.

Launcher (Program de lansare) – Selectaţi conţinutul preferat uşor si rapid
Printr-un simplu click pe butonul Home, puteţi alege conţinut şi funcţii din fereastra Launcher situată la baza ecranului, care vă permite să navigaţi înainte şi înapoi printre programele difuzate şi conţinut variat.

LG Store – Totul într-un singur loc
Noul televizor Smart TV bazat pe webOS vă permite să vă bucuraţi de toate opţiunile de divertisment prin intermedul LG Store, cum ar fi programe TV live, VOD, conţinut 3D, aplicaţii şi conţinut recomandat. LG Store este un magazin virtual care reuneşte tot conţinutul de divertisment disponibil într-un singur loc.

Meniul Live – O nouă modalitate de navigare printre canale
Recomandări, Canale, Căutare şi Infomaţii înregistrate apar pe ecranul meniului Live în momentul în care cursorul telecomenzii apare pe ecranul televizorului. Puteţi căuta informaţiile dorite chiar din ecranul la care vă uitaţi în momentul respectiv.

Căutare
Tastaţi sau rostiţi orice cuvânt cheie şi funcţia de Căutare Universală vă va afişa instantaneu o listă relevantă de conţinut VOD, programe difuzate şi videoclipuri online de pe YouTube. LG Smart TV, prin intermediul celei mai bune funcţii de căutare, vă permite să găsiţi orice pe televizor şi vă îmbogăţeşte experienţa de divertisment.

Înregistrare
Pentru a se potrivi perfect stilului dumneavoastră de viaţă foarte activ, LG Smart TV vă oferă diverse tehnologii de înregistrare inteligente, cum ar fi Time Machine II, care vă permite să urmăriţi programele favorite atunci când vă este convenabil.

Control
LG Smart TV este simplu de controlat. Bucuraţi-vă de un Smart TV incredibil de intuitiv şi prietenos datorită telecomenzii Magice inovatoare.

LG CINEMA 3D
LG CINEMA 3D înseamnă mai înainte de orice confort. Bucuraţi-vă de conţinut 3D folosind ochelarii 3D, uşori, fără baterie, accesibili şi mai ales fără efect de fluctuatie. Exploraţi lumea divertismentului 3D purtând cei mai confortabili ochelari 3D. Ochelarii CINEMA 3D sunt uşori, fără efect de fluctuatie, fără baterie, fără dureri de cap şi economici, oferindu-vă o vizualizare de calitate pe o perioadă lungă de timp.

3D fără efect de fluctuatie
Bucuraţi-vă de un televizor 3D mult mai confortabil pentru ochi, fără efectul obositor de fluctuatie. Spre deosebire de televizoarele 3D convenţionale, LG CINEMA 3D Smart TV este certificat pentru lipsa efectului de fluctuatie şi oferă imagini 3D mai luminoase. Acesta este mult mai blând cu ochii şi redă imagini 3D clare şi precise care vă dau senzaţia că sar din ecran.

Ecran IPS
Secretul din spatele unghiului de vizualizare superior la televizoarelor LG este ecranul. Tehnologia IPS utilizată de LG reprezintă motivul pentru care televizoarele LED LG au ecrane mai rezistente care afişează imagini mai clare şi mai naturale. Tehnologia IPS redă cele mai fidele culori ale imaginii originale prin fiecare pixel al rezoluţiei HD. Ecranele IPS generează culori reale ale imaginii originale. De aceea tehnologia IPS este folosită de profesionişti şi în transmisiunile TV. Tehnologia IPS afişează cele mai consistente culori şi cel mai bun contrast din orice unghi dintre toate ecranele LCD. Tehnologia IPS este categoric superioară ecranelor convenţionale din punct de vedere al redării unor imagini în mişcare foarte clare şi fluide. Reduce efectul de distorsionare a culorii şi oferă culori mai consistente indiferent de culoare sau de unghiul de vizualizare Ecranele IPS sunt stabile şi solide, foarte rezistente la şocuri. Ecranele cu aliniament vertical al cristalelor lichide au nevoie de ceva timp să-şi revină după ce au fost bruscate. Ecranul IPS revine la starea normală de funcţionare mult mai rapid decât unul cu aliniament vertical datorită aranjamentului LCD orizontal unic.

Triple XD Engine
Bucuraţi-vă de perfecţiunea culorii, a contrastului şi a clarităţii datorită Triple XD Engine.
Cea mai nouă şi avansată tehnologie LG, Triple XD Engine, oferă cel mai înalt grad de excelenţă în privinţa culorii, contrastului şi clarităţii, pentru cea mai bună calitate a imaginii şi performanţă.

Picture Wizard III
Picture Wizard III vă permite să ajustaţi uşor elementele imaginii, cum ar fi nivelul de negru, culoare, nuanţă, precizie şi nivelurile de iluminare LED.

Sistem boxe pe 2.1 canale
Experimentaţi cea mai bună calitate a sunetului şi a imaginii. Cu sistemul de boxe pe 2.1 canale, cele două boxe plus un woofer produc un sunet real de o profunzime incredibilă. Parcă aţi avea propria sala de cinema acasă.

Virtual Surround Plus
Funcţia Virtual Surround Plus imită efectul de sunet surround şi adaugă un efect de sunet de sus în jos. Acest efect îi oferă ascultătorului senzaţia că sunetul provine din tavan chiar de deasupra lui. Cu sunetul invadând din aproape toate direcţiile puteţi experimenta un sunet tridimensional mult mai realist.

Clear Voice II
Bucuraţi-vă de un dialog clar şi audibil cu Clear Voice II. Funcţia Clear Voice II recunoaşte automat şi măreşte volumul vocilor din filme şi emisiuni pentru a le distinge mai bine de sunetul de fundal.

Modul Smart Sound
Bucuraţi-vă de o sonorizare optimizată pentru fiecare tip de divertisment. Activaţi modul Smart Sound pentru a selecta în mod automat egalizatorul cel mai potrivit pentru conţinutul pe care îl vizionaţi. Indiferent că este vorba despre muzică, filme, emisiuni sportive sau jocuri, nu mai este necesar să setaţi manual modul de sonorizare adecvat pentru că televizorul va face acest lucru pentru dumneavoastră, oferindu-vă sonorizarea perfectă pentru propriul divertisment.

DivX HD
Televizoarele LG sunt DivX Certified şi pot reda videoclipuri DivX de până la 1080p HD. Vizionaţi o varietate mare de conţinut premium de pe internet prin intermediul DivX HD.

Promotie Televizor LED LG 3D Cinema 47LB730V, 119 cm (47 inch), Full HD, IPS, MCI 800, Audio 2.1 24W, Wi-Fi, webOS, Smart TV, Rama metalica

Promotie Televizor LED LG 3D Cinema 47LB730V, 119 cm (47 inch), Full HD, IPS, MCI 800, Audio 2.1 24W, Wi-Fi, webOS, Smart TV

Televizor LED LG 3D Cinema 47LB730V

Televizor LED LG 3D Cinema 47LB730V

Detalii tehnice
General Model 47LB730V
Diagonala cm / inch 119 cm / 47 inch
Tip ecran Panou IPS
Smart TV Da
Tehnologie 3D Da
Format Full HD
Rezolutie (pixeli) 1920 x 1080
TruMotion 200 Hz
MCI 800
Tuner Digital Da (DVB-T / C / S2)
Difuzor integrat 2 x 12W
Diverse Triple XD Engine
Resolution Upscaler
24p Real Cinema
Picture Wizard III
Internet TV
Voce clara II
Mod Smart Sound
Wireless Sound Sync
Optical Sound Sync
Virtual Surround Plus
Conectivitate HDMI x 3
Component x 1
Compozit (AV) x 1
Casti (3.5mm) Da
CI (Slot) Da
USB 2.0 x 3
Audio In (Analog) x 1
Scart (RGB) x 1
Ethernet Da
Wireless Da
Caracteristici Fizice Culoare Argintiu
Putere consumata (W) 48
2014 LG Smart TV with webOS
2014 LG Smart TV with webOS
webOS LG store
webOS LG store

Prezentare LG ND1531

Minisistemul audio LG ND1531 este compatibil cu telefoanele mobile cu sistem Android (smartphone) prin conexiune directa Micro USB si cu orice dispozitiv ce dispune de functie Bluetooth 2.1. Puterea este de 5W.

Minisistem audio LG ND1531 Bluetooth

Minisistem audio LG ND1531 Bluetooth

Leave a Reply