Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Telefon DECT Siemens Gigaset cu 80% Reducere

Am gasit doua telefoane dect aproape pe gratis. Au pretul asa de redus ca si daca nu ai nevoie de ele tot merita sa cumperi unul.

Primul telefon dect prezentat este chiar sofisticat. Gigaset SL780 are conexiune Bluetooth, Mini USB, agenda cu pana la 500 de numere, Calendar, Instalare plug and play, functioneaza pana la 50 m, se poate extinde pana la 6 telefoane si trimite SMS-uri si E-mail-uri. Este incredibil si merita cumparat!

Telefon DECT Siemens Gigaset SL780

Telefon DECT Siemens Gigaset SL780

Telefon elegant pentru nouă eră a telefoniei
Având caracteristici atrăgătoare, fiind alcătuit din materiale de calitate superioară şi având un design deosebit, Gigaset SL780 vă permite să telefonaţi într-un mod deosebit şi elegant. Ceea ce deosebeşte telefonul Gigaset SL780 este cadrul metalic autentic al acestuia, făcându-l într-adevăr unic şi anunţând începutul unei noi ere a telefoanelor fixe. Alegeţi între conexiunea telefonului prin Bluetooth şi caracteristica mâini libere duplex complet pentru a vă putea bucura de libertatea comunicării experimentând în acelaşi timp o calitate excelentă a sunetului. Folosiţi la maximum caracteristicile telefonului Gigaset SL780 transferând date prin intermediul Bluetooth sau prin conexiunea mini-USB şi completând agenda telefonului ce poate include 500 de intrări cu numele şi numerele numeroaselor dumneavoastră contacte importante. Permiţând interfeţei inovatoare a telefonului Gigaset SL780 pentru utilizator de pe afişajul color TFT să vă ghideze – selectarea caracteristicilor din meniul cu iconuri devine un al doilea instinct. Acest telefon fiabil, de înaltă clasă, se poate, de asemenea, extinde până la 6 telefoane.

Conexiune a telefonului prin Bluetooth şi funcţia de mâini libere duplex complet
Gigaset SL780 vă oferă opţiuni duble pentru convorbire în mod mâini libere: ori prin conexiune a telefonului prin Bluetooth ori prin capacităţile de mâini libere duplex complet ale telefonului. Orice aţi face atunci când telefonaţi, cu Gigaset SL780 vă veţi bucura de libertatea telefoniei în mod mâini libere sofisticate şi totuşi simple.

Rămâneţi organizaţi şi informaţi
Dotat cu caracteristici de mare clasă precum o agendă telefonică cu o capacitate mare, transfer de date prin intermediul Bluetooth sau USB , şi mesaje text contactarea celor mai apropiaţi dumneavoastră nu a fost niciodată mai uşoară cu Gigaset SL780. Având spaţiu pentru 500 de intrări pe vCard nu mai sunteţi nevoiţi să acordaţi prioritate anumitor contacte – pur şi simplu includeţi-le pe toate. Transferaţi datele de contact rapid şi uşor prin Bluetooth sau prin mufa mini-USB şi folosiţi la maximum telefonul dumneavoastră Gigaset SL780.
Nu aveţi dispoziţia pentru a telefona dar vreţi să rămâneţi la curent cu totul? Folosiţi caracteristica de SMS² de 640 de caractere a telefonului Gigaset SL780 pentru a comunica prin mesaje text convenabile.

Display: Rezolutie 240 x 320; Diagonala 2.2″; Color, iluminat: 256K culori;
Dimensiuni: Handset: 139 x 48 x 18 mm; Baza: 116 x 115 x 32 mm; Incarcator: 31 x 66 x 49 mm

Telefon Siemens DECT Gigaset A380 Orange – 70% Reducere
Telefonul Gigaset A380 Orange este bun in camera unei fete. Este simplu si il gasiti acum la promotie. Se caracterizeaza prin display cu 3 linii, tasta navigatoare in 2 directii, agenda telefonica pana la 120 de contacte, 10 tonuri de apel polifonice si are o autonomie de pana la 150 de ore in stand-by ori de 10 ore de convorbire.

Dimensiuni: 53 x 113 x 126 mm;
Greutate: 106g;
Producator: Gigaset

Telefon Siemens DECT Gigaset A380 Orange

Telefon Siemens DECT Gigaset A380 Orange

2 comments on “Telefon DECT Siemens Gigaset cu 80% Reducere

  1. […] Wake-up Light: – Putea sa lucreze si cu acumulatori pe care sa-i reincarce, asa cum face un telefon dect. – Vine doar cu cablu de alimentare ce are 115 cm lungime (nu si de date ca cele de la […]

  2. […] Majoritatea telefoanelor fixe in ziua de azi sunt de tipul DECT, adica au o baza fixa iar receptorul se poate detasa, devenind mobile. Pot sta separate de baza cateva ore iar unele au chiar si conexiuni Wi-Fi. […]

Leave a Reply