Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Tablete Samsung cu Android la promotie

Se pare ca Android este noul Windows pentru mobil. Exceptand Apple toti producatorii au adoptat Android ca sistem de operare pentru tablete si telefoane. Pentru azi am selectat cateva tablete Samsung cu Android, unele fiind la promotie.

Promotie Tableta Samsung Galaxy Tab2 P5110, Dual-core 1GHz Cortex-A9, Android v4.0.3 Ice Cream Sandwich, PLS TFT capacitive touchscreen 10.1″, 16GB, Wi-Fi cu 7% reducere

Promotie Tableta Samsung Galaxy Tab2 P5110, Dual-core 1GHz Cortex-A9, Android v4.0.3 Ice Cream Sandwich, PLS TFT capacitive touchscreen 10.1", 16GB, Wi-Fi

Descriere Samsung Galaxy Tab 2 P5110
Continut bogat
Video Hub este administratorul magazinului personal de videoclipuri, cu peste 1.000 de titluri, in continua dezvoltare, astfel incat sa va bucurati de continutul video imediat. Uitati de multitudinea de carti din bagaje, Readers Hub va permite sa va cufundati in placerea exclusiva a cititului digital, cu o diversitate de carti electronice pe ecranul dvs. Pentru comoditatea si satisfactia dvs., Music Hub va ofera un intreg magazin de muzica plin cu melodiile dvs. favorite. Game Hub, sursa dvs. de jocuri premium si cu mai multi jucatori, va permite sa intrati in actiune in orice moment, oriunde v-ati afla.

AllShare Play – Libertare de miscare
Pentru dvs., AllShare Play aduna continutul digital de la diferite dispozitive din retea intr-un singur flux unitar, dand aproape senzatia ca provin dintr-un singur dispozitiv. Aveti libertatea de a descarca fotografii sau filme de la magazinele virtuale, de a le muta apoi pentru a le viziona ulterior, pe ecranul televizorului Samsung TV, in modul ecran complet. De asemenea, AllShare Play actioneaza ca un portal catre serviciile de stocare pe web, unde puteti incarca si efectua copii de siguranta ale datelor pentru stocare sau distribuire, intr-un mod comod si sigur.

Comunicare amuzanta si simpla
ChatON va conecteaza cu prietenii si cunostintele dvs. pe diverse dispozitive si platforme intr-un mod mult mai expresiv si dinamic, prin functii unice precum Group Chat, Multimedia Transmission, Buddy Interaction si multe altele. Intrati in tendintele momentului sau in sesiuni video de grup cu Google+ Hangouts la fel de simplu ca si cum v-ati intalni cu cineva pe strada.

Platforma Android 4.0
Datorita celui mai recent sistem de operare Android, Ice Cream Sandwich, va puteti bucura de functiile si aplicatiile cele mai recente si in plina ascensiune acceptate de noua tehnologie ICS. Performanta imbunatatita, inclusiv navigarea pe web optimizata, precum si timpul de raspuns si de tranzitie dintre ecrane mai rapid ofera capacitati de utilizare maxime.

Performanta puternica
Tableta GALAXY Tab 2 (10.1) este sustinuta de un puternic procesor dual-core la 1,0 GHz, care ofera performanta de varf si capacitate de utilizare la maximum pentru diversele aplicatii solicitante, in pas cu stilul dvs. de viata dinamic.

Apelurile vocale
Aveti in orice moment posibilitatea apelurilor vocale comode cu ajutorul tabletei GALAXY Tab 2 (10.1), o solutie de rezerva minunata pentru eventualitatea in care v-ati uitat telefonul si trebuie sa efectuati sau sa primiti un apel. Receptorul incorporat asigura un sunet de calitate buna sau puteti trece in modul wireless cu casca BT.

Subtire si usor
Perfect dimensionata pentru utilizarea compacta a unui dispozitiv de tip tableta, este suficient de subtire si usoara pentru a o purta alaturi de dvs. ziua si noaptea.

Tableta Samsung Google Nexus 10, Wi-Fi

Promotie Tableta Samsung Google Nexus 10, Wi-Fi, 16GB cu 5% reducere
Familie procesor: Dual Core Cortex-A15
Viteza procesor(MHz): 1700
Capacitate memorie: 2048 MB
Memorie Flash: 16 GB
Diagonala: 10.1″
Rezolutie maxima: 2560 x 1600
TouchScreen: Da
Placa video: Mali-T604
Bluetooth: Da
3G: Nu
Sistem operare: Android 4.2 (Jelly Bean)

Tableta Samsung Google Nexus 10, Wi-Fi, 32GB
Familie procesor: Dual Core Cortex-A15
Viteza procesor(MHz): 1700
Capacitate memorie: 2048 MB
Memorie Flash: 32 GB
Diagonala: 10.1″
Rezolutie maxima: 2560 x 1600
TouchScreen: Da
Placa video: Mali-T604
Bluetooth: Da
3G: Nu
Sistem operare: Android 4.2 (Jelly Bean)

Google Nexus 10 Review!
Google Nexus 10 Review!
Google Nexus 10 Review
Google Nexus 10 Review
Google Nexus 10 Review (Samsung Nexus Tablet With Android 4.2.2 Reviewed) – Tablet-news.com
Google Nexus 10 Review (Samsung Nexus Tablet With Android 4.2.2 Reviewed) - Tablet-news.com
Unboxing your Samsung Google Nexus 10 tablet | Android tablet tutorials | The Human Manual
Unboxing your Samsung Google Nexus 10 tablet | Android tablet tutorials | The Human Manual
Google Nexus 10 Review!
Google Nexus 10 Review!
Samsung Nexus 10 hands-on review
Samsung Nexus 10 hands-on review
Google Nexus 10 vs Samsung Ativ Tab
Google Nexus 10 vs Samsung Ativ Tab

One comment on “Tablete Samsung cu Android la promotie

  1. O tableta la promotie si accesorii pentru ea gasiti si pe MarketWall.

Leave a Reply