Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Sutienul care se muleaza dupa formele tale exista

Este adevarat! Sutienul care nu incomodeaza si se muleaza pe linia corpului exista si este super confortabil. Este Maia 4D Soft Control. Femeile il vor, barbatii il platesc.

Sutienul neted MAIA 4D Soft Control de la Nipplex este potrivit pentru toate dimesiunile si formele. Este realizat din material unic cu proprietati de termoreglare si de adaptare la formele tale. Practic ia forma linei bustului tau.
MAIA 4D Soft Control are cupe flexibile, fin intarite, din material moale si placut si confera sustinerea necesara bustului. Cupele din material aerisit te protejeaza impotriva transpiratiei si datorita proprietatilor speciale de termoreglare ce pastreaza temperatura corpului
sutienul MAIA 4D Soft Control este excelent pentru purtarea zilnica si pentru sanii mari. Si ca sa fentezi ochii, cupele sunt fara cusaturi fiind ideal si pe sub hainele mulate, creand senzatia ca nu porti sutien. Are balene pentru sustinere si bretele ferm cusute si ajustabile in lungime. Iar, odata cu cresterea dimensiunii, bretelele devin mai late. Circuitul este flexibil din microfibra si tivit cu banda elastica confortabila. Inchiderea se face prin doua agatatori ce pot fi prinse in trei pozitii.

Culori disponibile: alb, negru si bej.
Marimi disponibile: de la 65F la 95F;
Material: 60% poliamida, 20% poliester, 13% bumbac si 7% elastan

Pentru achizitie si confort maxim in timpul zilei acceseaza link-ul:
Sutien Maia 4D Soft Control intarit

Sutien Maia 4D Soft Control intarit

Sutien Maia 4D Soft Control intarit

Leave a Reply