Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Super Preturi la Calculatoarele Desktop Dell Optiplex 380

Moment optim pentru a cumpara un Desktop Refurbished Dell Optiplex 380. Preturile pornesc de la 548 lei si au configuratii foarte flexibile, sistem de operare Windows 7 cu posibilitate de upgrade la Windows 8.1. In plus, toate calculatoarele sunt testate si au garantie 3 ani.

Iata doua configuratii de calculatoare desktop Dell Optiplex 380, cea mai ieftina si cea mai scumpa:
Calculator Dell Optiplex 380 Desktop, Intel Dual Core E5700 3.0 GHz, 2 GB DDR3, 80 GB HDD SATA, DVDRW, Windows 7 Home Premium, 3 ANI GARANTIE – 548 lei prin Cit Grup
Calculator Dell Optiplex 380 Desktop, Intel Core 2 Duo E7500 2.93 GHz, 2 GB DDR3, 160 GB HDD SATA, DVD, Windows 8.1 Professional, 3 ANI GARANTIE – 1.011 lei

Desktop Dell Optiplex 380

Desktop Dell Optiplex 380

Prezentare OptiPlex 380

Desktopul OptiPlex 380 ofera o solutie flexibila, economica pentru infrastructurile IT de baza.

Optiuni multiple de configurare
Sporiti productivitatea cu optiuni de configurare care includ, printre altele, procesoare Intel Core 2 Quad, memorie DDR3, placa grafica dedicata si sistem de operare Windows 7. Personalul IT poate standardiza desktopurile OptiPlex la o configuratie globala, in momentul achizitionarii, simplificând rezolvarea problemelor si comandarea ulterioara a pieselor de schimb.

Intretinere usoara
Designul de carcasa care nu necesita instrumente permite efectuarea cu usurinta a operatiilor de intretinere de rutina, in timp ce LED-urile DirectDetect din partea frontala a carcasei permit diagnosticarea rapida a problemelor hardware.

Administrare in stilul dumneavoastra
Conceput pentru a sprijini stabilitatea la nivelul intregii organizatii, desktopul OptiPlex 380 poate tine pasul cu cerintele tehnologiei in continua evolutie, oferind in acelasi timp un cost total al detinerii redus.

Desktopul OptiPlex 380 – administrare de baza a sistemelor
Dell Client Manager permite personalului IT sa configureze si sa actualizeze mai multe desktopuri simultan, monitorizând in acelasi timp starea componentelor principale ale sistemului.

Desktopul OptiPlex 380 – fiabilitate OptiPlex
Ciclul de viata proiectat de 12 luni si perioada de tranzitie administrata de doua luni faciliteaza mentinerea productivitatii organizatiei, in timp ce se planifica implementari viitoare. Optiunile suplimentare de service si asistenta pot extinde ciclul de viata al produselor.

Simplificarea unor solutii de calcul securizate
De la protectia impotriva furtului elementelor hardware la securitatea de baza a datelor, desktopul OptiPlex 380 ofera o serie de optiuni de securitate care va ajuta sa va protejati munca. Caracteristicile de securitate includ un slot pentru incuietoare Kensington si alarme optionale impotriva deschiderii neautorizate a carcasei care va ajuta sa identificati tentativele de deschidere a carcasei sistemului. Evitati furtul datelor sau accesul neautorizat cu ajutorul unor caracteristici precum parola pentru configurare/BIOS si activarea/dezactivarea panoului USB si adaugati serviciile optionale Dell ProSupport pentru asistenta privind probleme legate de securitatea hardware si de protectia datelor.

Compatibilitate cu solutii de calcul flexibile
Datorita compatibilitatii cu transmiterea pe desktop la cerere (ODDS), administratorii IT pot contribui la garantarea securitatii centrelor de date si a conformitatii, fara sa afecteze metodele de lucru ale utilizatorilor finali.

Design cu eficienta energetica, responsabilitate fata de mediul inconjurator
Cu designul sau ecologic, eficient din punct de vedere energetic, sistemul OptiPlex 380 reflecta avantajele potentiale pentru activitatea si bugetul intreprinderii dvs. OptiPlex 380 ofera setari de alimentare Dell Energy Smart si surse de alimentare optionale cu eficienta ridicata. Calculatorul de consum energetic pentru clienti Dell va permite sa estimati gradul de utilizare a energiei pentru mai multe sisteme OptiPlex particularizate.
In calitate de partener care respecta standardul ENERGY STAR, Dell a proiectat anumite configuratii ale desktopului OptiPlex 380 in vederea conformitatii cu standardele de eficienta energetica ENERGY STAR 5.0.
Anumite configuratii ale desktopului OptiPlex 380 sunt eligibile pentru calificativul EPEAT Gold. Gold reprezinta cel mai inalt standard EPEAT (Instrument de evaluare ecologica a produselor electronice), un set de criterii de performanta pentru evaluarea atributelor ecologice ale produselor electronice, atât in sectorul public cât si in cel privat.

Leave a Reply