Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Storcatoarele profesionale Hurom au acum cadouri incluse

Pe langa calitatea ridicata storcatoarele profesionale Hurom vin acum si cu cadouri incluse. In functie de modelul achizitionat, primesti cadouri in valoare de 188,73 Lei, printre care, carti cu retete de sucuri, cantare de bucatarie, mixere si alte electrocasnice.

Sanatatea si portofelul tau au numai de castigat daca cumperi acum un storcator de fructe profesional Hurom!

Oferta storcatoare Hurom cu cadouri incluse

Oferta storcatoare Hurom cu cadouri incluse

In functie de modelul de storcator Hurm achizitionat veti primi:

 1. Cartea “Sucuri, smoothies şi alte băuturi delicioase”;
  160 de reţete pentru a vă potoli setea de sănătate. Nimic nu se compară cu savoarea unei băuturi proaspete, preparate în casă. Accesibile, uşor şi rapid de pregătit, pline de antioxidanţi şi factori nutritivi revitalizanţi, cu mare putere de vindecare şi de întinerire, băuturile sănătoase şi hrănitoare prezentate în această carte sunt, în plus, extrem de gustoase.
 2. Cantar de baie Laica EP1130, 130 kg
  Cantarul mecanic Laica EP1130 functioneaza fara baterii astfel incat il poti folosi ori de cate ori doresti. Cantarul are o capacitate de 130 kg si o platforma din plastic usor de curatat. Poate fi reglat cu usurinta la punctul zero.
 3. Cantar de baie Tefal Loving Mood Pink PP1124V0 Agatha Ruiz de la Prada, 160 kg
 4. Mixer Philips vertical HR1600/00, 550 W, 1 treapta (Alb)
  Mixerul de mână Philips Daily Collection combină o putere de 550 W cu tehnologia de amestecare unică “ProMix” si un design unic al piciorului de amestecare. Mixerul este ideal pentru supe, piureuri şi shake-uri. Prepararea alimentelor sănătoase nu a mai fost niciodată atât de uşoară!
 5. Cana pastrare in vid Status STACPV1, 1L;
  Această cană cu toartă vă permite vidarea conținutului său, astfel, puteți păstra lichidele dumneavoastră în condiții de prospețime pentru mai mult timp. Se poate vida fie cu ajutorul pompei manuale, fie cu ajutorul celei electrice. Recomandăm achiziționarea acestei căni ca accesoriu pentru storcătoarele HUROM.
 6. Pompa manuala vid Status STAPMV1;
  Cu ajutorul acestei pompe puteți vida manual oricare dintre recipientele pentru păstare în vid marca STATUS

Leave a Reply