Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Storcatoare Profesionale HUROM la Promotie

Profitati de reducerile la storcatoarele profesionale de fructe marca HUROM si imbunatatiti-va stilul de viata! Primiti si cadouri pentru bucatarie.

Ce poate sa faca Hurom pentru sanatatea ta?

Proiectat pentru oamenii conştienţi de sănătatea lor şi care doresc o varietate mai mare de sucuri, storcătorul HUROM are capacitatea de a stoarce orice, de la fructe şi legume la iarba de grâu (wheatgrass) şi verdeţuri.

Ușor de depozitat și spălat, Hurom slow juicer este storcătorul prin presare la rece recomandat persoanelor cu un stil de viață activ dar sanătos și familiilor numeroase.
Funcția automată de curățare: lamelele din silicon funcționează ca niște perii rotative curățând sita și pereții vasului/bolului de resturile rămase după ce ați obținut sucul.

Aparatele Hurom folosesc sistemul de extractie prin presare la rece!
Intre două utilizări, dacă turnați câteva boluri de apă în storcător pe unde alimentați cu fructe și legume, gustul și culoarea de la un suc la altul nu se vor prelua.

In cazul în care aveți o zi aglomerată și nu aveți timp să spălați storcătorul după o utilizare, turnați câteva boluri de apă în storcător pe unde alimentați cu fructe și legume, iar apoi puneți partea de sus a storcătorului, la înmuiat în chiuvetă.

Metoda de stoarcere: masticare și presare. Fructele, legumele și verdețurile sunt tăiate în partea de sus a axului, mai apoi sunt zdrobite la mijlocul axului melcat, iar în partea de jos a axului se face presarea pulpei (între ax și sită).

Folosind Hurom slow juicer:

  1. Sucuri din orice tip de rădăcinoase: morcov, țelină, sfeclă roșie, ridiche, cartof, ghimbir etc.
  2. Sucuri din orice tip de frunze: pătrunjel, iarbă de grâu, iarbă de orz, iarbă de lucernă, frunze de spanac, țelină sau salată etc.
  3. Sucuri din orice tip de legume și fructe moi: citrice, mere, cireșe, vișine (fără sâmburi), rodie, ananas, mango, pepene roșum etc.
  4. Lapte din nuci și semințe: lapte din susan alb și negru, lapte din migdale, lapte din nuci caju, lapte din semințe de cânepă întregi sau decorticate, lapte din nuci braziliene, lapte din boabe de soia etc.
  5. Nectare și piureuri din fructe și legume moi, mălăiețe, făinoase: nectarine, prune, piersici, mere golden, mere bot de iepure, kiwi, căpșuni etc.

fructe

Natural colour and nutrition
Natural colour and nutrition

Alege Hurom inainte sa fie prea tarziu!
Lista storcatoarelor profesionale marca Hurom la reducere:

  • 13% Reducere: Storcator de fructe Hurom HE-DBE04, Gri metalizat + Cadou in valoare de 62 lei constand dintr-un Cantar de baie Tefal PP1005V0, 150 kg;
  • 7% Reducere: Storcator de fructe Hurom HH-EBE06, 150 W, Rosu + Cadou in valoare de 79 lei constand dintr-un Mixer vertical Moulinex DD100143, 350 W;
  • 4% Reducere: Storcator de fructe Hurom HH-DBE06, 150 W, Gri metalizat + Cadou in valoare de 85 lei constand dintr-un Mixer de mana Moulinex ABM11A3E, 200 W;
Promotie storcatoare profesionale HUROM

Promotie Storcatoare profesionale HUROM

One comment on “Storcatoare Profesionale HUROM la Promotie

  1. […] Ambele site din ULTEM Spre deosebire de modelele anterioare, HH EVOlution beneficiază de două site din ULTEM (sită grosieră și sită fină), însemnând […]

Leave a Reply