Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

SSD-ul Samsung 850 Pro redefineste stocarea

Samsung 850 Pro este prima unitate SSD bazata pe flash-ul 3D V-NAND, oferind performante exceptionale de citire/scriere, fiabilitate si eficienta de gestionare a energiei. Seria 850 PRO ofera fata de flash-urile conventionale viteze de doua ori mai mari, densitate si rezistenta, plus o durata de viata de 10 ani.

Memoria flash Samsung 850 Pro 2.5 SATA3 este fabricata folosind arhitectuta inovativa 3D V-NAND, acesta asezand stranturi de 32 celule una deasupra celeilalte. Rezultatul este o densitate mai mare si performante superioare folosind un volum mai mic. Acesta este un progres in depasirea limitelor de densitate ale memoriilor NAND conventionale. Realizata cu tehnologia de ultima ora Samsung 3D V-NAND, memoria flash NAND ofera performante de citire/scriere de top, atat pentru sarcinile de lucru secventiale si aleatoare.

Cu o rezistenta de doua ori mai mare fata de modelul precedent (840 Pro), 850 Pro va continua sa lucreze atat timp cat ai nevoie. Tehnologia Samsung V-NAND este construita sa reziste la un TBW de 150TB, echivaland cu o rata de scriere/citere zilnica de de 40GB pe o perioada de 10 ani.

Designul eficient al seriei 850 Pro va permite sa lucrati mai mult si mai productiv. Oferind cel mai redus consum de energie in standby fata de oricare alt SSD, 850 Pro utilizeaza mai putina energie in timp ce mentine performante de top. In plus memoria cache DDR2 cu putere scazuta ofera fata de memoriile tipice DDR2 sau DDR3 performante ridicate, avand un consum redus cu pana la 30 procente atunci cand este activ si cu pana la 93 procente atunci cand este inactiv.

Samsung 850 Pro include protectia Dynamic Thermal Guard, sustinand performantele in timp ce minimizeaza riscul de supraincalzire. Aceasta caracteristica monitorizeaza si mentine temperatura de functionare optima cu o caracteristica care scade automat temperatura SSD-ului pentru a va proteja datele, in timp ce asigura acelasi timp de reactie care il astepati.

SSD SAMSUNG 850 Pro 2.5 SATA3

SSD SAMSUNG 850 Pro 2.5 SATA3

De ce ai nevoie de un SSD pentru calculatorul tau?
De ce ai nevoie de un SSD pentru calculatorul tau?

2 comments on “SSD-ul Samsung 850 Pro redefineste stocarea

  1. […] a dat de oferta am si cumparat ssd-ul pentru a face un upgrade la laprop-ul meu. Aceasta serie de SSD-uri de la Samsung este cu mult superioara altor modele de aceeasi capacitate dar realizate de alte firme. SSD-urile […]

  2. […] EVO face parte din noua gama de SSD-uri Samsung 850. Varianta EVO are performante mai reduse decat Samsung 850 Pro, dar mult peste media din industrie. Sentimentul nostru este ca in curand Samsung va depasi Intel […]

Leave a Reply