Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Smartwatch copii Wonlex Q50 in promotie cu pana la 52% Reducere de Pret

Cumpara acum un ceas smartwatch pentru monitorizare copii Wonlex Q50 cu pretul redus pana la 52%! Ceasul este mult mai bun pentru bunici decat un telefon care poate fi mai usor pierdut sau furat.

Ceasul Wonlex Q50 pentru copii este construit din material PU de calitate superioara si bratara din silicon, bratara cu monitorizare este foarte confortabila la manuta copilului tau. Este rezistent la praf si stropi de apa dar ecranul se zgarie destul de usor.
Iti va arata mereu pozitia lui direct pe telefonul tau cu ajutorul aplicatiei Wonlex. Pozitia GPS va fi aproximativa si il vei gasi doar la cativa metri distanta de zona indicata pe harta. Monitorizarea prin LBS nu este asa de precisa dar tot este mai bun un asemenea ceas pentru un copil sau batran decat un telefon.
Modelul pe care il avem noi vine si cu o bratara de fitness.

Functii principale:

 • Functioneaza cu cartela micro sau nano SIM
 • Aplicatiile pentru el sunt Wonlex (o utilizam) si SeTracker 2
 • Localizare GPS+AGPS+LBS la o ora, 10 minute sau un minut
 • Alerta depasire perimetru pe harta creat de gardian
 • Avertizare desfacerea ceasului de la mana
 • Apelare rapida si convorbire bi-directionala ca la un telefon obisnuit
 • Buton SOS de urgenta. Cu un singur buton copilul va poate apela de urgenta (se pot introduce 3 numere de urgenta pe langa cele 10 din lista permisa)
 • Monitorizare activitate fizica si somn
 • Monitorizare vocala spion. Puteti asculta ce se intampla in jurul ceasului oricand doriti (nu am identificat functia in aplicatie!)
 • Trimitere mesaje vocale si text catre ceas si de la ceas catre gardian
 • Avertizare descarcare baterie sub 20%
 • Oprire a ceasului de la distanta
 • Lista cu 10 numere de telefon care pot apela si care pot fi apelate
 • Gasire ceas pierdut
 • Functioneaza in retelele Vodafone/Orange/Telekom
 • Dimensiuni: 31 x 45 x 12 (milimetrii)

Cumpara cu pret redus ceasul pentru copii
Smartwatch Wonlex Q50

Experienta cu ceasul: De la prima incarcare cablul de incarcare cu care vine s-a stricat, in sensul ca tablita de pe mufa care se introduce in ceas s-a desprins si a ramas in ceas, fiind nevoit sa o scot cu o penseta (vezi imaginea de mai jos!). Il incarcam de atunci cu un cablu de la telefon care oricum este mai lung. Iar de curand, inclusiv usita de plastic ce acopera intrarea pentru incarcare s-a rupt si a fost pierduta.
Inca din prima saptamana Daria a reusit sa-i zgarie ecranul, noroc ca nu este tactil ca poate nu mai raspundea la comenzi.
Nu am avut probleme la conectare la aplicatia Wonlex sau la functionarea aplicatiei si nici cartela nu a trebuit activata deoarece era luata dintr-un telefon.
La fixarea cartelei in ceas am rupt un piciorus/clema de prindere de la interior dar functioneaza fara probleme. Am avut de cateva ori eroare de la cartela de telefon ce dureaza cam un minut dupa care revine, sigur din cauza retelei nu a ceasului. Daca avea legatura cu ceasul eroarea aparea zilmnic. (vezi imaginea de la final!) Daca eroarea persista trebuie oprit ceasul si repornit.
Daca ati ales localizarea la minut atunci bateria se descarca zilnic. Noi avem localizare la ora pentru orele in care copilul sta la scoala si la 10 minute cand este la After School si sunt scosi la plimbare iar incarcarea bateriei o facem tot la doua zile. De cateva ori am avut setata localizarea la minut dar localiza cam tot ca atunci cand il aveam setat la 10 minute.

De retinut: Ceasul nu monitorizeaza precis atunci cand utilizeaza LBS, are abateri de pana la un kilometru pentru ca este facut pentru muritorii de rand nu pentru “presedintele Strumpf”, iar lucrul acesta este valabil si pentru alte modele de ceasuri pentru copii. Avem in vecini un Myria ce are abateri de cativa kilometri.
Ceasul are senzor care verifica daca este desfacut/dat jos de pe mana, numai ca acest senzor poate fi “fentat” foarte usor daca pui palma sub el, asa ca nu te poti baza prea mult pe asta.

Concluzie: Copilul trebuie sa nu se abata de la traseu, sa nu paraseasca locul fara stiinta unui adult, sa plece doar insotit de alti copii sau adulti pe strada, sa ramana in curtea scolii sau in fata blocului si mai ales sa stie sa se orienteze si sa dea indicatii daca a ajuns intr-un loc necunoscut.

Cat de mult te poti baza pe un ceas smartwatch pentru copii Wonlex Q50
Cat de mult te poti baza pe un ceas smartwatch pentru copii Wonlex Q50
Smartwatch copii Wonlex Q50

Smartwatch copii Wonlex Q50

Wonlex Q50

Wonlex Q50

Ceas copii Wonlex Q50

Ceas copii Wonlex Q50

Mufa stricata Wonlex Q50

Mufa stricata Wonlex Q50

Eroare cartela SIM Wonlex Q50

Eroare sporadica primita de la cartela SIM introdusa in ceasul Wonlex Q50

Leave a Reply