Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Televizoare Smart TV 3D cu 2.000 lei reducere

Ti-ai dorit cinematograf acasa? Acum poti sa-l ai! Poti cumpara un Smart TV 3D cu 2.000 lei reducere. In oferta intra un Samsung si un Panasonic. Crezi ca o sa gasesti undeva mai ieftin?

Televizor Smart TV 3D LED SAMSUNG UE55ES7000, Full HD 3D, 137 cm, HDMI, USB + 2 perechi de ochelari 3D cu 2.000 lei reducere

Televizor Smart TV 3D LED SAMSUNG UE55ES7000, Full HD 3D, 137 cm, HDMI, USB

Televizor Smart TV 3D LED SAMSUNG UE55ES7000, Full HD 3D, 137 cm, HDMI, USB

Televizorul Samsung Slim LED TV ES7000 este gata sa ofere o experienta extraordinara care va va purta in viitorul divertismentului la domiciliu. Puteti descoperi deja viitorul televizoarelor Smart TV prin controlul vocal asigurat de Smart Interaction, tehnologia de recunoastere a fetei (Face Recognition) si comenzile prin miscari (Motion Control), precum si prin functiile Smart Content, cum ar fi partajarea prin Family Story si accesul AllShare Play la dispozitive. Cu ajutorul functiei Smart Evolution, puteti instala cu usurinta un kit Samsung Evolution in fiecare an, pentru a implementa actualizari de hardware, firmware, software si ale interfetei in pas cu ultimele evolutii. Televizorul dvs. va evolua, iar dvs. veti beneficia de toate caracteristicile noi si de performantele excelente ale unui televizor nou-nout, fara sa fie nevoie sa cumparati unul nou.
Noua tehnologie sofisticata Smart Interaction va permite sa utilizati televizorul fara a apasa un buton. Puteti controla cu usurinta functii ca pornirea/oprirea televizorului, schimbarea canalelor, accesarea aplicatiilor si navigarea pe Web utilizand simple comenzi vocale si miscari. Camera incorporata, cu tehnologia de recunoastere a fetei, va permite sa va autentificati pe Smart Hub si pe conturile personale fara a mai fi necesara introducerea ID-ului sau a parolei. Experimentati un mod complet nou de interactiune cu televizorul dvs.

Detalii tehnice
General Model UE55KS7000
Diagonala cm / inch 139 cm / 55 inch
Tip ecran LED TV
Smart TV Da
Tehnologie 3D Nu
Format Ultra HD 4K
Rezolutie (pixeli) 3840 x 2160
Unghi de vizualizare orizontal/vertical 178 / 178
Tuner Digital Da (DVB-T / C / S2)
Difuzor integrat Da
Conectivitate HDMI x 4
Iesire audio digitala (optica) x 1
RS-232C Da
USB 2.0 x 3
Ethernet Da
Wireless Da
Caracteristici Fizice Dimensiuni cu stand (mm) 1225 x 775.5 x 233.1
Greutate (Kg) 17.6

Televizor LED 3D PANASONIC TX-L55DT50E, 139 cm, Full HD, HDMI, USB cu 2.000 lei reducere

Diagonala ecran (cm): 139
Tehnologie: Full HD, VIERA Connect, 3D Media player
Contrast dinamic: Brilliant Contrast
Rezolutie (pixeli): 1920×1080
Conectivitate: HDMI, USB

Televizor LED 3D PANASONIC TX-L55DT50E, 139 cm, Full HD, HDMI, USB

Televizor LED 3D PANASONIC TX-L55DT50E, 139 cm, Full HD, HDMI, USB

Smart VIERA: Subtire ca design, bogat in specificatii
Panoul afiseaza alternativ imagini pentru ochiul stang si pentru cel drept. Lentilele ochelarilor permit sau nu trecerea luminii, sincron cu frecventa panoului, astfel afisandu-se imagini separate pentru fiecare ochi in parte. Prin repetarea cu viteza a acestei actiuni, creierul receptioneaza imagini 3D. Deoarece aceasta metoda afiseaza imagini Full HD 3D, imaginea vizualizata de fiecare ochi are aceeasi rezolutie.
Aditional cresterii numarului de cadre generate, de la 50 pe secunda, pana la 200 pe secunda, controlul iluminarii din spate a fost imbunatatit prin separarea zonelor. Frecventa crescuta a iluminarii din spate reduce imaginile remanente, rezultatul fiind o imagine lina a miscarii, fara blurr. Imaginile secventelor sportive, a celor de actiune si a celor derulate la mare viteza, sunt vii si clare.

Serviciul VIERA Connect va permite sa va bucurati de transmisii sportive, activitati de fitness si ingrijire a sanatatii, jocuri interactive si alte tipuri de continut, in afara filmelor si programelor standard de televiziune, la inalta rezolutie, in confortul de acasa, prin simpla manevrare a telecomenzii. VIERA Connect permite accesarea unor servicii interactive de pe un echipament electronic asociat, cat si posibilitatea de a cumpara alte echipamente direct de pe televizor, prin functia dedicata achizitiilor online.

Motorul de cautare suporta pagini HTML5, astfel incat puteti naviga pe internet aproape identic cu navigarea de pe calculatorul dumneavoastra. Ceea ce e diferit fata de de acesta insa, este dimensiunea mare a ecranului, care permite intregii familii sau unui grup mai mare de prieteni vizionarea aceluiasi continut, ales dintr-o mare varietate, asezati confortabil cu totii in fata televizorului.

Compatibilitatea DLNA a televizorului Viera faciliteaza conectarea in retea. De asemenea, usureaza accesul la acelasi continut al diferitilor utilizatori conectati prin intermediul diferitelor echipamente, ceea ce duce la marirea numarului de aparate interconectabile si astfel, la numarul formatelor redate. Astfel, tipuri variate de continut, cum ar fi programe de televiziune inregistrate, fotografii, imagini in miscare sau muzica, pot fi savurate in diferite camere, sau de pe un smartphone.

One comment on “Televizoare Smart TV 3D cu 2.000 lei reducere

Leave a Reply