Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Smart Deal la Calculatorul Dell OptiPlex 760 Tower

Alege din peste 45 de configuratii diferite la calculatorul Dell OptiPlex 760 Tower cu preturi pana la 1655 lei. Toate sunt testate, verificate si cu garantie extinsa. Poti alege chiar sa inlocuiesti licenta de Windows 7 Professional cu licenta de Microsoft Windows 8.1 Professional 64 bit OEI Engleza pe DVD.

Cea mai ieftina configuratie 235 lei: Calculator Dell OptiPlex 760 Desktop, Intel Pentium Dual Core E5300 2.6 GHz, 1 GB DDR2, DVD
Cea mai scumpa configuratie 1.655 lei: Calculator Dell OptiPlex 760 Tower, Intel Core 2 Duo E8600 3.33 GHz, 4 GB DDR2, SSD 240 GB, DVDRW, Windows 7 Professional, 3 ANI GARANTIE

Vezi aici toate ofertele la calculatorul Dell Optiplex 760

Calculator Dell Optiplex 760 tower

Calculator Dell Optiplex 760 tower

Dell OptiPlex ofera o solutie desktop flexibila pentru a sprijini nevoile unice ale afacerii dumneavoastra, de la flexibilitate ridicata pentru utilizator pana la administrare ridicata, securitate si eficienta energetica. Gama porneste de la 200 lei pentru cele reconditionate si se opreste la 6.400 lei pentru calculatoarele noi.

Dell OptiPlex GX760 tower este un calculator din gama business si este dezvoltat pe baza feedback-ului primit de la clienti. Ofera posibilitati de customizare bazate pe nevoile clientilor, pentru a intampina astfel nevoia de a reduce costurile. Sursa de alimentare de pe Dell OptiPlex GX760 Tower are un randament de 85%, fiind cotata ca o sursa de clasa A cu un consum maxim de 255W in full load.

Dell OptiPlex 760 ofera o solutie ideala echipata cu optiuni de productivitate ajustabile in functie de nevoile utilizatorilor, variind de la procesoare Intel de mare viteza, optiuni generoase de memorie si suport integrat pentru afisarea continutului video pe doua monitoare. Prin alegerea acestui echipament care este varf de gama, va asigurati securitatea datelor.
O gama larga de instrumente de administrare si servicii de suport pentru sistemele OptiPlex elibereaza timpul valoros al departamentului IT. Proiectat cu caracteristici practice, OptiPlex 760 este doar unul dintre motivele pentru care Dell este lider in domeniul calculatoarelor desktop de afaceri si de ce OptiPlex este cea mai usoara alegere pe care o vei face astazi.

Dell Optiplex 760 tower

Dell Optiplex 760 tower

Dell Optiplex 760, usor de personalizat. Sprijin pe termen lung cu un ciclu de viata de pana la 15 luni, configuratii disponibile la nivel global si suport pentru porturi si sloturi mai vechi. Echipate cu procesoare Intel pentru productivitate superioara.
Oferind o gama larga de optiuni de securitate, Optiplex iti da posibilitatea de a alege nivelul de securitate dorit. Identifici mai devreme amenintarile cu sprijinul Dell Client Manager. Iti protejezi datele importante printr-o gama larga de optiuni de securitate de nivel eneterprise, inclusiv unitati complete de criptare a hard disk-ului, cititor biometric de amprente sau tastatura Smart Card. Beneficiezi de control rapid si eficient asupra caracterisiticilor de securitate cu Dell ControlPoint.
OptiPlex 760 este usor de detinut, oferind multi-tasking prin suportul integrat pentru afisarea pe doua monitoare. Iar prin Dell exclusiv DirectDetect rezolvi problemele care apar si iti reduci costurile de mentenanta si service.

Calculator reconditonat Dell Optiplex 760

Calculator Dell Optiplex 760

Leave a Reply