Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Shopping pe banii Refashion

Magazinul online Refashion are o surpriza pentru cumparatoarele indragostite de moda si shopping! Ofera vouchere pentru cumparaturi de 50, 100 si 200 lei!

Ce trebuie sa faci: Comanda in perioada 9 Septembrie – 3 Noiembrie 2013 si depaseste unul din cele 3 praguri necesare validarii voucherului.

Grila pentru validare este:

  1. Comenzi de peste 300 lei – Voucher Cadou de 50 lei.
  2. Comenzi de peste 450 lei – Voucher Cadou de 100 lei.
  3. Comenzi de peste 700 lei – Voucher Cadou de 200 lei.

Pasi pentru inscrierea in Promotie:
1. Poti comanda din orice categorie de produse, de orice valoare si din orice oferta existenta pe site. Valoarea necesara atingerii unui prag o poti cumula din cate comenzi doresti.
2. Intra in promotie doar comenzile efectuate dintr-un cont creat pe Refashion. Daca ai deja cont trebuie sa-l folosesti pentru finalizarea cumparaturilor. Contul trebuie sa fie si abonat la newsletter.
3. Taxele pentru transport nu se iau in calcul pentru atingerea unui prag de cumparaturi.
4. Vouchere vor fi trimise pe mail in saptamana (4 – 8 Noiembrie) catre toti cei care indeplinesc conditiile de mai sus. Pot fi folosite pana in data de 28 Februarie 2014 pentru orice articol vestimentar & accesoriu afisat si disponibil de pe site. Nu acopera si taxele pentru transport. Un lucru bun este ca voucherele se pot oferi cadou.

Oferta de mai sus nu mai este valabila dar va puteti bucura-te de shopping alegand haine din sectiunea de moda de pe site-ul nostru! Poti comanda din orice categorie de pe site, noi iti recomandam Colectia Noua de Toamna-Iarna.

Shopping pe banii Refashion

Shopping pe banii Refashion

Leave a Reply