Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Sharp te premiaza

Participa la concursul Sharp si poti castiga un Dongle Android Media Player ori un Apple TV Media Player.

Doriți să vă bucurați de și mai multe experiențe cu ajutorul televizorului dvs.? Participați la concursul Sharp și câștigați un Dongle Android Media Player pentru TV! Acest dispozitiv de mici dimensiuni vă va transforma televizorul într-un centru de divertisment multimedia si veți obține acces la aplicații interesante pentru dvs., familie și prieteni.

Participați astăzi la concurs și câștigați un Dongle Android pentru TV!

Pentru a intra in concursul pentru un Dongle Android Media Player trebuie sa cumparati un televizor LED Sharp cu tehnologie Aquos (mergi la http://j.mp/more-than-smart) iar pentru un Apple TV Media Player trebuie sa cumparati un televizor Sharp cu tehnologie Quattron (mergi la http://j.mp/sharp-smart-quattron). Toti cumparatori de televizoare LED Sharp 3D, Smart TV cu tehnologie Quattron primesc automat si un Apple iPad cadou. Pretul unui televizor porneste de la 1.399 Lei.

Concurs This Is Why TV Sharp Aquos

Concurs This is Why TV Sharp Aquos

Visați să vă transformați sufrageria într-o sală de cinematograf sau într-o tribună de stadion? Acest lucru este acum posibil datorită televizorului Sharp cu tehnologia unică Quattron!

Participați la concurs, bucurați-vă de calitatea superioară a imaginii și primiți în plus un iPad MINI de 32 GB WiFi, cu ecran de excepție!

Concurs This Is Why TV Sharp Quattron

Concurs This Is Why TV Sharp Quattron

Datorită tehnologiei Quattron cu 4 culori din generaţia a 3-a, a controlului la nivel de subpixel şi a procesorului Clear Picture, televizorul Sharp seria LE857 oferă o calitate superioară a imaginilor 2D şi 3D şi o reproducere realistă a culorilor. Graţie dimensiunii impresionante a ecranului, televizorul Sharp AQUOS Quattron 3D LED afişează imagini la dimensiuni apropiate de realitate. Sufrageria dumneavoastră se transformă într-o sală de cinematograf sau într-o tribună de stadion. Dacă ați cumpărat un televizor Sharp cu tehnologia unică Quattron, vă puteți bucura de o calitate superioară a imaginii şi de un ecran excepțional de mare!

TV Sharp Quattron

TV Sharp Quattron

Dongle-ul Android pentru TV vă oferă:

  • acces la mii de aplicații Android
  • platformă pentru jocuri, acces la chat și site-uri de socializare
  • acces la filme, muzică și fotografii
  • redare de filme, muzică și fotografii

APPLE TV vă oferă posibilități nelimitate de divertisment pentru acasă:

  • acces la filme HD
  • posibilitatea de a urmări canalele de sport
  • redarea și cumpărarea fișierelor de muzică
  • acces la serviciile de știri și podcasturi
  • redarea propriilor fotografii, filme și fișiere de muzică

Leave a Reply