Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Sfarsit de vara cu emotii de clasa 0 – festivitate de inceput de an scolar

Si, uite asa s-a dus si vara si-a inceput anul scolar. Ca de obicei, un moment plin de emotii si de stres. Un stres creat de un nou inceput, o noua etapa in viata, o noua inrolare si o gramada de manuale lipsa.

Ca, nu-i asa? Gradinita si scoala sunt tot un fel de unitati militare. Cu reguli si cu tot tacamul. Din pacate, niste unitati “subventionate de stat”, un stat pe care noi il platim si sunt conduse de un general ce nu stie sa traga cu pusca. Si n-ar conta asa de mult generalul, daca ofiterii de pe langa el ar avea habar in ce directie e linia frontului. Dar N-AU!
N-au de douazeci si ceva de ani in coace, si n-are rost sa te mai miri de ce parintii, elevii si profesorii sunt derutati si nu mai pun mana pe arme.

Dar nu-i nimic, noi parintii rezistam chiar daca ne stresam. Cafea avem destula, ghiozdanul pana la urma l-am ales si nu-i mai o problema. Florile le-am tot ales si reales, iar obiective cu care sa surprindem fiecare zambet si emotie exista din belsug.

Sfarsit de vara cu emotii de clasa 0

Sfarsit de vara cu emotii de clasa 0

Toata vara ne-am gandit la clasa 1-1 (0), noi si Daria (in primul rand). Noi ne gandeam cum sa procedam ca sa ajunga la timp la scoala si de unde platim 500 de lei pe luna pentru programul Școala după școală” (ȘDȘ) iar Daria daca se va mai vedea cu colegii de la gradinita si cum vor fi noii colegi.
Stai linistita Daria! Noi te ajutam si la urcare si la coborare. Noi platim si la intrare si la iesire. Cumparam si manualul de educatie fizica si pe cel de sport.

Si iaca sa, mai trece un inceput de an scolar, cu alte planuri si alte probleme. Cu primele minute petrecute in sala de clasa alaturi de noii colegi, cu parintii care fugeau cu copii de mana spre masini ca sa nu lipseasca prea mult de la serviciu si cu prima tema pentru acasa.

Mult Succes la Toata Lumea (parinti, profesori si copii)!

Sfarsit de vara cu emotii de clasa 0 – festivitate de inceput de an scolar
Sfarsit de vara cu emotii de clasa 0 - festivitate de inceput de an scolar

Leave a Reply