Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

25% Reducere la Pachetul Seria Cantec de gheata si foc 1-5 (2017)

Un motiv in plus ca sa te apuci de citit: 25% Reducere de pret la pachetul Seria Cantec de gheata si foc 1-5, editia 2017, de George R.R. Martin.

Pachetul contine cele cinci titluri din saga Cantec de gheata si foc (A Song of Ice and Fire), de George R.R. Martin, in format paperback si se gaseste de vanzare online la Nemira:

 1. Urzeala tronurilor
 2. Inclestarea regilor
 3. Iuresul sabiilor
 4. Festinul ciorilor
 5. Dansul dragonilor

Seria Cantec de gheata si foc este acatuita din sapte romane dintre care trei se afla inca in stadiul de proiect (A Dance with Dragons, The Winds of Winter si A Dream of Spring) si foc este considerata o capodopera a genului, dupa trilogia Stapanul inelelor de J.R.R. Tolkien.

Pachet Seria Cantec de gheata si foc 1-5 (ed. 2017)

Pachet Seria Cantec de gheata si foc 1-5 (editia 2017)

One comment on “25% Reducere la Pachetul Seria Cantec de gheata si foc 1-5 (2017)

 1. SRL says:

  George R.R. Martin s-a nascut in 1948 la New Jersey si a absolvit jurnalismul cu summa cum laude la Northwestern University, Illinois.
  In anii ’70 George R.R. Martin a scris o serie de nuvele, printre care si Regii nisipurilor (1979), pentru care i-au fost decernate Premiile Hugo si Nebula, apoi a continuat cu romane SF, fantasy si horror.
  In anii ’80 a fost producator si scenarist in televiziune, editor al seriei Twilight Zone la CBS Television si producator al filmului Beauty and the Beast. Nuvela Zburatorii Noptii, care da si titlul volumului publicat in anul 1985, a fost ecranizata.
  In 1996 Martin a inceput sa scrie seria fantasy Cantec de gheata si foc. Seria este acatuita din sapte romane dintre care trei se afla inca in stadiul de proiect (A Dance with Dragons, The Winds of Winter si A Dream of Spring).
  Seria Cantec de gheata si foc este considerata o capodopera a genului, dupa trilogia Stapanul inelelor de J.R.R. Tolkien, drepturile cinematografice fiind deja achizitionate de HBO, care intentioneaza realizarea unui serial in scurt timp.
  Remembering Melodie, Zburatorii noptii si Sandkings au fost, de asemenea, adaptate pentru marele ecran.
  Urzeala tronurilor a aparut in 1996 si a obtinut Premiul Locus in 1997, iar nuvela Blood of the Dragon (Sangele dragonului), care face parte din roman, a obtinut Premiul Hugo in 1997.

Leave a Reply