Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Secretul parului ondulat sta in ondulator

Rasfata parul tau cu bucle perfecte facute cu un produs de calitate superioara. Cu BaByliss Curl Secret C901PE se obtin bucle fara efort si de lunga durata. Cumpara imediat un ondulator BaByliss Curl Secret cu 40% reducere.

BaByliss Curl Secret foloseste tehnologie Auto Curl pentru obtinerea unor bucle fara efort si de lunga durata. Curl Secret poate fi folosit foarte usor si in deplina siguranta. Ondulatorul are acoperire ceramica pentru un efect de netezire si stralucire.
Buclele pe care le doresti se obtin foarte usor prin intermediul a doi factori: temperatura (min. 185°C / max. 205°C) si perioada de aplicare. Pe masura ce temperatura si perioada de aplicare cresc, buclele devin mai stranse. Variind temperatura in functie de tipul de par (setare Heat) si perioada de aplicare, poti crea bucle lejere sau stranse pentru un stil natural sau sofisticat.

BaByliss Curl Secret C901PE este foarte simplu de utilizat. In doar 3 pasi obtii onduleuri impecabile, matasoase si rafinate.
Sfat practic: Pentru a oferi parului dumneavoastra stilul si volumul dorite, asteptati intre 2-3 minute pentru a permite onduleurilor sa se raceasca si apoi dati parului forma dorita.

Cumpara cu pret redus (-40%) ondulatorul
BaByliss Curl Secret!

Ondulator BaByliss Curl Secret C901PE

Ondulator BaByliss Curl Secret C901PE

Produse pentru coafat babyliss

Produse pentru coafat babyliss

Produse originale pentru coafat puteti cumpara si de pe site-ul reprezentatului BaByliss Romania

Leave a Reply