Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Samsung NX Mini este compact si inteligent

Samsung NX Mini este un aparat foto extrem de compact mirrorless (fara oglinda), cu o buna ergonomie, ce ofera imagini de o calitate excelenta.

Samsung NX Mini este un aparat foto inteligent ce dispunan de conectivitate Wi-Fi si NFC, astfel ca transferul fotografiilor pe internet sau pe alte dispozitive compatibile se poate face intr-un mod foarte simplu, fara cabluri. Utilizarea aparatului este foarte facila, datorita comenzilor amplasate ergonomic si a ecranului LCD tactil si pivotant ce permite accesarea rapida a diferitelor functii. Samsung NX Mini mirrorless dispune de un corp metalic foarte robust si este confectionat din materiale de calitate exceptional cum ar fi piele naturala.

Aparat Foto Mirrorless Samsung NX Mini

Aparat Foto Mirrorless Samsung NX Mini

Ecran tactil LCD TFT 7,5 cm (3.0″) articulat
Cu doar un simplu gest puteti intoarce ecranul tactil pivotant al aparatului foto NX mini, fiind gata intr-o clipa sa realizati un autoportret excelent.

Obiective perfecte pentru orice context
NX mini est disponibil cu obiectivele 9mm si 9-27mm fiind ideale pentru o plaja foarte vasta de supiecte fotografice, de la fotoreportaj, peisaje, portrete si chiar autoportrete. Acum aveti libertatra de a va imortaliza in toate locurile in care ati fost in imagini perfecte.

Viteza obturator 1/16000 sec
Cu o viteza maxima a obturatorului de pana la 1/16000 secunde, NX mini poate capta toate momentele decisive, chiar si atunci cand acestea fotografiati subiecte extrem de dinamice, ca o masina de curse pe pista, sau o pasare a lua zbor.

Conectivitate NFC Photo Beam
Samsung Photo Beam este o functie ce va permite să transferati fotografii cu doar o simpla atingere. Pur și simplu apropiati aparatul de fotografiat de orice smartphone cu NFC si veti putea partaja in mod automat imaginea pe care o vizualizati. Este atat de simplu.

Samsung NX Mini

Samsung NX Mini

Leave a Reply