Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

RoundFlash Strip Light este un difuzor pliabil pentru blit universal

RoundFlash Strip Light este un difuzor pliabil pentru blit universal, ce iti poate transforma lumina blit-ului intr-o lumina liniara in doar cateva momente. Este usor de transportat si de depozitat.

Mai am de la RoundFlash o difuzie pentru portrete si nu am niciun motiv sa spun ca nu este buna si nu merita cumparata, din contra chiar recomand RoundFlash Dish. Asa ca, o alta difuzie facuta de ei nici nu mai trebuia prea mult analizata. Cum, ma indrept tot mai mult spre fotografia profesionista, un modificator pentru blit care este compact, usor de depozitat, transportat si relativ usor de folosit este exact ceea ce aveam nevoie.
RoundFlash Strip Light este un modificator ce are APROAPE combinatia perfecta de iluminare uniforma, soft si hard (cu grid-ul atasat), facandu-l ideal pentru portrete, fotografia de moda, de maternitate si pentru copii (are 91 cm desfacut). Am spus ca este aproape perfect, deoarece este mai greu pe pozitionat la 45 de grade deasupra capului deoarece nu are rame. De exemplu, poti sa improvizezi o rama daca folosesti un brat telescopic tip boom si o clema de prindere pentru stativ (vezi imaginile de mai jos!). Bineinteles, daca te straduiesti o sa-l poti folosi si in alte pozitii decat vertical (vezi pozele de mai jos in care am folosit alte metode de prindere decat cele “oficiale” recomandate de producator!). Comparativ cu o umbrela se instaleaza mult mai incet, si este mult mai greu sa schimbi gelurile pentru blit. Deci, trebuie de la inceput, inainte sa-l montezi, sa te gandesti daca vrei sa pui un gel pe blit ori nu.

Specificatii RoundFlash Strip Light:

  • Lungime desfacut: 95cm
  • Adancime: 16cm
  • Greutate difuzie: 170g + husa si grid: 240g
  • Dimensiune adunat: 20cm x 18cm
  • Circumferinta blit acceptata: intre 20cm si 26cm

Cumpara chiar acum de la F4 RoundFlash Strip Light

RoundFlash Strip Light - difuzor pentru blit

RoundFlash Strip Light – difuzor pentru blit

Difuzor pliabil pentru blit universal RoundFlash Strip Light

Difuzor pliabil pentru blit universal RoundFlash Strip Light

Prindere la baza RoundFlash Strip Light

Prindere la baza RoundFlash Strip Light

Prindere la capat sus RoundFlash Strip Light

Prindere la capat sus RoundFlash Strip Light

Prindere RoundFlash Strip Light pe brat telescopic tip boom

Prindere RoundFlash Strip Light pe brat telescopic tip boom

Prezentare modificator de lumina pentru blit RoundFlash Strip Light. Modul de lucru si pozele facute
Prezentare modificator de lumina pentru blit RoundFlash Strip Light. Modul de lucru si pozele facute

Produse folosite mai sus:

Hakutatz FB-40B este un brat telescopic tip boom (via iShoot cu pret intre 40 si 15 lei) pe pare puteti prinde o lumina, o blenda, o camera de actiune sau un microfon, fiind un accesoriu ideal, atat pentru pentru fotografi cat si pentru videografi sau cameramani. Segmentele dispun de un sitem de fixare cu cleme, iar manerur este confectionat dintr-un cauciuc moale, ce asigura o priza excelenta, manevrarea bratului fiind foarte comoda.

Leave a Reply