Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Promotie cu 48% Reducere Robot de bucatarie PHILIPS HR7761

Nu l-ai cumparat inca? A meritat sa astepti pentru ca acum robotul de bucatarie PHILIPS HR7761 cu 10 accesorii incluse are pretul redus cu 48%. De el ai nevoie in bucatarie!

Robotul de bucatarie PHILIPS HR7761 are urmatoarele accesorii incluse: Accesoriu pentru framantat, Cutit universal, Disc taiere/maruntire fina, Disc taiere, Disc radere, Chopper, Disc feliere, Disc emulsionare, Disc granulare si Manual cu retete. Mai include: vas rezistent de 1,75 l (cu capacitate de lucru de 1 l) in care se pot prepara pana la 5 pahare de smoothie si bol de 2,1 l (cu capacitate de lucru 1,5 l) ce iti permite sa amesteci pana la 5 portii de supa. Accesoriile pot fi spalate in masina de spalat vase.

Cumpara chiar acum de la Cel cu pret redus
Robotul de bucatarie PHILIPS HR7761

Tehnologia PowerChop este o combinatie intre forma lamei de taiere, unghiul de taiere si castronul interior, care ofera rezultate de tocare superioare atat pentru ingredientele moi, cat si pentru cele tari. Este, de asemenea, perfecta pentru prepararea piureurilor si pentru amestecarea aluaturilor pentru prajituri.

Putere (W): 750
Viteze motor: 2 setari de viteza + impuls
Capacitate Bol (l): 2,1
Capacitate blender: 1 L
Blender: Da
Material cutite: Inox
Alimentare: 230V
Accesoriu framantat: Da
Chopper: Da
Numar functii: 28
Rasnita: Da
Lungime cablu (m): 1 m
Robot de bucatarie PHILIPS HR7761

Robot de bucatarie PHILIPS HR7761

Leave a Reply