Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Recomandare turistica: Paris, Franta

Parisul este locul ideal unde va puteti petrece un concediu, city-break ori o vacanta minunata.

Despre Paris:
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Parisul este capitala și cel mai mare oraș din Franța. Orașul este tranversat de fluviul Sena, în nordul Franței, în mijlocul regiunii Île-de-France (cunoscută și ca regiunea Paris). Orașul în limitele sale administrative (cele 20 de arondismente) este în mare parte neschimbat din anul 1860, având o populație de 2.211.297 locuitori (ianuarie 2008), doar zona metropolitană Paris are o populație de 12.089.098 locuitori (ianuarie 2008) și este unul dintre cele mai populate zone metropolitane din Europa. Parisul a fost unul dintre cele mai mari orașe ale lumii occidentale pentru aproape 1000 de ani, înainte de secolul al XIX-lea și cel mai mare oraș din lume între secolele XVI-XIX.
Parisul este astăzi unul dintre cele mai mari centre economice și culturale din lume, iar influența sa în politică, educație, divertisment, mass-media, modă, știință și arte contribuie la statutul său ca unul dintre cele mai importante orașe din lume. Acesta găzduiește sediul mai multor organizații internaționale, cum ar fi: UNESCO, Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică, Camera Internațională de Comerț sau informalul Clubul Paris. Parisul este considerat ca fiind unul dintre cele mai verzi și mai locuibile orașe din Europa. De asemenea este unul dintre cele mai scumpe.
Paris și regiunea Paris, cu 552.1 miliarde € în 2009, produc mai mult de un sfert din produsul intern brut al Franței. Conform estimărilor pentru 2008, aglomerația din Paris este cea mai mare din Europa sau a doua cea mai mare economia orașului și a șasea ca mărime din lume. Regiunea Paris are cea mai mare concentrație de studenți de învățământ superior din Uniunea Europeană, este primul în Europa în ceea ce privește capacitatea de cercetare și dezvoltare și alte cheltuieli și este considerat ca fiind unul dintre cele mai bune orașe din lume pentru inovație. Cu aproximativ 17 milioane de turiști străini anual, Paris, este cel mai vizitat oraș din lume. Parisul și regiunea sa conțin 3.800 de monumente istorice și patru Locuri din Patrimoniul Mondial UNESCO.

OFERTA EXPIRATA ! Vezi alte oferte asemanatoare in turism international prin TeamDeals.

France, Paris Tour
France, Paris Tour
Paris Holiday Guide – MyTravel
Paris Holiday Guide - MyTravel
Paris Travel Information and Travel Guide France Lonely Planet
Paris Travel Information and Travel Guide France Lonely Planet

paris
Louvre
Paris, Franta
Recomandare turistica: Paris, Franta

One comment on “Recomandare turistica: Paris, Franta

  1. […] in care vrei sa locuiesti. De la opera, jazz, cabaret, cluburi cu muzica disco, house sau salsa, Parisul le are pe […]

Leave a Reply