Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Reclama la Monitorul LED SAMSUNG U28D590D spune multe dar nu ofera destul

Sa faci o prezentare video la un monitor Ultra HD cu rezolutie de 3840 x 2160 pixeli si un miliard de culori este o intrecere serioasa, deoarece va rula, in majoritatea cazurilor, pe un monitor cu rezolutie modesta.

Cum sa reprezinti rezolutia de 4 ori mai mare decat Full HD si timpul de raspuns ultrarapid de 1 milisecunda, ca sa inteleaga privitorul ca monitorul UHD Samsung nu este unul obisnuit?
Pai, Samsung a facut un film de prezentare destul de lung, ce spune multe dar nu ofera destul. Asa ca, am cautat mai multe filme review pe youtube ca sa va lamuriti ce inseamna calitatea la un astfel de monitor.

Samsung UHD Monitor UD590 [Demo Video]
Samsung UHD Monitor UD590 [Demo Video]
Samsung U28D590D 28 Affordable 4K Monitor
Samsung U28D590D 28 Affordable 4K Monitor
Samsung U28D590D 4K UHD Monitor – Is It Worth The Price?
Samsung U28D590D 4K UHD Monitor - Is It Worth The Price?
Samsung U28D590D 28-inch UHD Monitor Review!
Samsung U28D590D 28-inch UHD Monitor Review!

Vezi oferta cu 300 lei Reducere la Monitorul LED SAMSUNG U28D590D, 28″, Ultra HD

Prezentare Monitor LED SAMSUNG U28D590D

Monitorul UHD Samsung are o rezolutia de 4 ori mai mare decat Full HD si o calitate incredibila, avand 1 miliard de culori ce aduc imaginile la viata cu un realism inegalabil. Timpul de raspuns ultrarapid de 1 milisecunda gestioneaza pana si cele mai rapide scene din filme si jocuri, iar conectivitatea extraordinara si modul Game ofera oricarui gamer experiente de neuitat. Datorita designului elegant, minimalist, nu exista nimic care sa va distraga de la vizualizarea extraordinara.

Descoperiti detaliile unei imagini extrem de realiste la calitate UHD
Nu ati vazut niciodata o imagine atat de realista. Monitorul dvs. UHD are o rezolutie foarte inalta care este de 4 ori mai mare decat Full HD, oferind imagini excelente cu uluitoarea performanta de 8 milioane de pixeli. Avand cel mai inalt nivel de luminozitate, de 370 cd/m², monitorul reda imagini foarte vii si este extrem de clare. Vizualizati continutul UHD asa cum a fost destinat sa fie vazut, cu un nou nivel de detalii realiste care va vor da senzatia ca sunteti cu adevarat acolo. Experimentati realismul fantasticei rezolutii Ultra High Definition.

Cel mai rapid timp de răspuns – 1 ms!
Monitorul dvs. Samsung UHD poate gestiona toate emoţiile filmelor de acţiune, ale jocurilor şi ale sporturilor datorită timpului de răspuns mai rapid, de 1 milisecundă. Puteţi vedea cea mai rapidă acţiune de pe ecran clar şi cursiv, fără nicio neclaritate, trepidaţie sau imagine remanentă. Nu există întârzieri în timpul jocurilor, aşa că nu vă va dezamăgi într-un moment crucial. Toate detaliile sunt în faţa ochilor dvs., la un nivel uimitor UHD de claritate şi realism.

Toate culorile cu detalii bogate si intr-adevar stralucitoare
Obtineti culori mai vii si mai bogate care au fost concepute pentru a fi vizualizate la calitate UHD. Multe monitoare ofera 16,7 milioane de culori, dar monitorul Samsung UHD va ofera de 64 de ori mai mult, si anume incredibila cifra de 1 miliard de culori. Aceasta inseamna ca totul este corect, detaliat, cu un aspect natural si atat de real, incat va va uimi complet. De asemenea, exista o tranzitie mai cursiva intre tonuri, tranzitia dintre culori trecand prin mai multe nuante. Lasati monitorul UHD sa va arate tot ceea ce trebuie vazut.

Vizualizati continutul mai clar, cu functia UHD upscaling
Obtineti cea mai buna calitate posibila a imaginii pentru continutul preferat. Tehnologia Samsung detecteaza automat rezolutia originala a continutului si o imbunatateste prin reducerea zgomotului, pentru a crea imagini mai clare si mai exacte. Datorita cresterii rezolutiei la UHD, divertismentul si restul de continut sunt duse la un nou nivel UHD.

Multitaskingul si vizionarea, ambele in cele mai bune conditii
Cea mai recenta tehnologie Picture-in-Picture 2.0 va permite sa lucrati in multitasking si sa vizionati videoclipuri care mentin rezolutia sursei in proportie de 100%. Indiferent daca rezolutia este de 1080p, 720p sau 480p, PIP 2.0 nu reduce rezolutia continutului si o mentine la acelasi nivel, la fel de clara si exacta ca si cea a monitorului.

Utilizati un singur monitor UHD pentru a vedea 2 continuturi diferite
Aceasta tehnologie avansata de multitasking va permite sa faceti lucruri pe care nu le-ati fi putut realiza inainte. Cu Picture-by-Picture, puteti conecta doua PC-uri la acelasi monitor, vazand simultan cele doua desktopuri pe un singur ecran impartit in doua. Datorita PBP si rezolutiei UHD, nu trebuie sa va faceti probleme referitoare la pierderea calitatii sau a rezolutiei imaginilor excelente. Conectati laptopul si tableta si utilizati-le pe ambele cu usurinta, fara a mai fi nevoit sa va uitati la monitoare diferite – aveti totul la indemana dintr-o privire.

Imbunatatiti experienta in jocuri cu ajutorul unui singur buton
Obtineti vizualizarea perfecta pentru jocuri prin simpla atingere a unui buton. Modul Jocuri regleaza setarile monitorului instantaneu pentru a va oferi o experienta optimizata a jocurilor. Modul Jocuri detecteaza in mod inteligent modificarile din diversele scene, imbunatateste culorile si schimba contrastul pentru a reduce luminozitatea in zonele intunecate si a o spori in cele luminoase, pentru ca dvs. sa puteti vedea in orice moment actiunea. Intarzierile sunt reduse datorita timpului rapid de raspuns care va asigura ca imaginea ramane sincronizata cu actiunea.

Conectivitate versatila pentru toate dispozitivele compatibile UHD
Monitorul Samsung UHD este perfect pentru consolele de jocuri, ca si pentru PC. Datorita celor 2 porturi HDMI, atat computerul, cat si consola pot fi conectate simultan, pentru a nu mai fi nevoit sa conectati si sa deconectati de fiecare data cand doriti sa comutati intre ele. Aceasta inseamna mai putine probleme si mai mult timp pentru divertisment. Datorita conectivitatii DisplayPort, monitorul este pregatit pentru conectarea la dispozitive si continut compatibil UHD.
Accepta HDMI 1.4 (3840 x 2160, 30 Hz) si Display Port 1.2 (3840x 2160, 60 Hz)

Designul minimalist pune pe primul plan vizualizarea UHD
O imagine excelenta UHD trebuie sa fie in centrul atentiei, iar designul elegant si minimalist de la Samsung va asigura de acest lucru. Cu liniile clare si aspectul modern, monitorul elegant Samsung UHD este construit din materiale de cea mai inalta calitate si are un corp inaltat in forma de T pentru a scoate si mai mult imaginea in evidenta. Functia de inclinare permite reglarea monitorului la cel mai confortabil nivel, fiind proiectat sa ocupe mai putin spatiu, sa distraga cat mai putin atentia pentru o vizualizare maxima.

Monitor LED SAMSUNG U28D590D Ultra HD

Monitor LED SAMSUNG U28D590D Ultra HD

Detalii tehnice
General Tip Panel TN
Diagonala(inch) 28″
Tip Display LED
Timp raspuns 1 ms GTG
Rezolutie 3840 x 2160
Contrast tipic 1.000:1
Conectivitate HDMI 2 x HDMI
DisplayPort 1 x Display Port
Caracteristici Fizice Culoare Argintiu
Putere consumata(W) 32
Dimensiuni(mm) 660.9 x 486.3 x 169.4
Greutate(Kg) 5.6

Leave a Reply