Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Radio solar cu dinam, lanterna si functie de incarcare telefon

Ce te faci cand esti pe plaja, pe munte sau in alt loc unde nu beneficiezi de curent electric? Apelezi la baterii sau la un radio inteligent care functioneaza cu celule solare, are dinam pentru incarcare, dispune de lanterna led si mai incarca si telefonul ori tableta.

Iata un radio practic pentru călătorii, cu funcţionare independentă de reţeaua de curent. Acumulatorul intern se încarcă prin dinam sau celula solară. Aveţi la dispoziţie un radio ce poate funcţiona oriunde: în drumeţii, in camping sau in alt loc unde nu exista curent electric. În plus, are lanternă led integrată si funcţia de încărcare pentru telefoane mobile. Atunci cand nu exista lumina suficienta si bateria este descarcata funcţioneaza la manivelă.

Caracteristici radio solar/dinam cu iluminare FreePlay:

  • Panou solar
  • Intrare mini-USB şi acumulator NiMH integrat
  • Generator la manivelă
  • Funcţie încărcare prin jack 2,5 mm sau conector rotund 3,5 mm
  • Lanternă led integrată
  • Intrare căşti
  • Autonomie radio max. 12 h şi autonomie iluminare 16 h
  • Acumulatorul intern poate fi încărcat prin mini-USB
Radio solar cu dinam si iluminare FreePlay

Radio solar cu dinam si iluminare FreePlay

Acest radio solar cu dinam si iluminare FreePlay nu mai exista pe stoc dar puteti achizitiona unul asemanator:
Statie de urgenta Midland ER300 2000 mAh, cu receptor AM/FM, incarcare solara sau dinam

Midland ER300 este un dispozitiv dotat cu un receptor AM/FM, gandit special pentru situatii de urgenta, situatii in care a ramane in contact cu salvatorii este fundamental, dar si pentru uz cotidian, pentru toate activitatile in aer liber sau activitati pentru timpul liber, fiind usor de purtat, datorita dimensiunilor reduse si a manerului special conceput.

3 modalitati de incarcare
ER300 are particularitatea de a putea fi incarcat in 3 moduri diferite: prin dinamul pozitionat pe spatele produsului – care permite incarcarea manuala in lipsa altor dispozitive de incarcare – prin panoul solar care incarca cu energie bateria interna Li-Ion de 2000mAh sau, pur si simplu, cu baterii reincarcabile. Datorita portului micro USB poate fi alimentat la orice computer sau alimentator.

Functii pentru situatii de urgenta
Printre diferitele functii specifice pentru situatiile de urgenta pe care ER300 le are, mentionam capacitatea acestui dispozitiv de a emite ultrasunete pentru a atrage atentia cainilor care insotesc echipele de salvare, precum si capacitatea de semnalizare luminoasa SOS cod Morse cu ajutorul lampii LED incorporate.

Acumulator extern pentru dispozitive mobile
ER300 este si un puternic acumulator extern (power bank) cu port USB, capabil, cu ajutorul cablului inclus in pachet, sa incarce dispozitive portabile (tableta, smartphone, intercom BT, action camera XTC, camere foto, MP3 etc.) oriunde te afli, fara a fi nevoit sa alergi dupa o priza de curent.

Baterie Li-Ion 2000mAh
Ecranul LCD de dimensiuni mari permite vizualizarea clara a functiilor selectate, precum si nivelul de incarcare al bateriei. Bateria integrata LI-Ion cu eficienta ridicata, cu o capacitate de 2000mAh, ce garanteaza utilizarea pana la 25 de ore, in conditii normale.

Statie de urgenta Midland ER300, 2000 mAh, cu receptor AM/FM, incarcare solara sau dinam

Statie de urgenta Midland ER300, 2000 mAh, cu receptor AM/FM, incarcare solara sau dinam

Leave a Reply