Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Protejeaza-ti Telefonul Samsung Galaxy Alpha cu o Husa Premium

Telefonul meu Samsung Galaxy Alpha merita o husa de protectie premium, asa cum este husa de tip carte S-View Cover, realizata de Samsung. Galaxy Alpha se intelege de minune cu acest tip de husa, personalizand ecranul telefonului pentru fereastra husei.

Husa S-View Cover protejeaza telefonul dvs., permite vorbirea si fotografierea/filmarea cu coperta inchisa. Spatele husei are orificii pentru camera foto si pentru senzori si blit. Este realizata din piele ecologica dar o imita la perfectie pe cea naturala. Telefonul Samsung Galaxy Alpha detecteaza husa si permite personalizarea ecranului pentru fereastra husei. Mai mult, daca formezi un numar poti inchide coperta iar informatiile devin vizibile pe fereastra husei, ecranul luminand si consumand doar cat este dimensiunea ferestrei. Ori, acest lucru este un avantaj pentru utilizarea bateriei cat mai mult timp pana la urmatoarea incarcare.
Husa se gaseste in patru culori: alb, negru, argintiu si auriu. Eu am optat pentru culoarea alba pentru a se asorta cu telefonul.
Update:
1) Nu va recomand culoarea alba deoarece atrage murdaria si mustele formidabil de usor.
2) La nici o luna dupa ce am pus telefonul in husa, l-am scapat pe beton si au ramas urme in coltul drept sus. Sunt sigur ca daca nu aveam husa se strica. Vezi imaginea de mai jos la dimensiunea marita:

Samsung Galaxy Alpha lovit

Samsung Galaxy Alpha lovit

Dezavantaje minore ale acestei huse:
1) Daca faci o poza ori filmare cu husa inchisa imaginea este patrata, de 2592 x 2592 pixeli. Daca postezi pe instagram acest format este perfect. Toate imaginile si filmarile facute sunt stocate in folder separat.
2) Ecranul ferestrei se impregneaza foarte usor cu grasimea de pe degete si trebuie tot timpul sters si curatat.

Daca tineti la telefonul dvs. merita sa-l imbracati cu o asemenea husa. Mai jos am pus cateva imagini cu husa pe telefon iar daca doriti sa o achizitionati avem o multime de oferte cu pret in jur de 100 lei: Husa Samsung S-View Cover.

Galaxy ALPHA S View Cover (White)

Galaxy ALPHA S View Cover (White)

Ecran Galaxy Alpha cu Husa S-View Cover

Ecran Galaxy Alpha cu Husa S-View Cover

Ecrane Galaxy Alpha cu Husa S-View Cover

Ecrane Galaxy Alpha cu Husa S-View Cover

Culori Huse de Protectie S-View Cover

Culori Huse de Protectie S-View Cover

S-View Cover pentru Samsung Galaxy Alpha

S-View Cover pentru Samsung Galaxy Alpha

Husa de protectie S-View Cover pentru Samsung Galaxy Alpha
Husa de protectie S-View Cover pentru Samsung Galaxy Alpha

4 comments on “Protejeaza-ti Telefonul Samsung Galaxy Alpha cu o Husa Premium

  1. […] avut si la telefoanele mele Galaxy Alpha si Galaxy S6 am huse originale realizate de Samsung si mi-au protejat foarte bine telefoanele. Pe […]

  2. […] tii cu doua degete nu mrea merge pentru multa vreme si nici nu puteam sa-l sprijin tot timpul in husa. Suport pentru telefon aveam deja de la un selfie stick, dar nu aveam un trepied ori un alt suport […]

  3. […] la telefonul anterior am avut o husa de acelasi tip si am fost multumit de ea, chiar daca n-am fost inspirat cand am ales culoarea. Am scapat pe jos un […]

  4. […] doar 1,55A, ori la tableta am unul de 2A iar capacul de la spate pare cam fragil, dar i-am pus  husa. Ma asteptam la un incarcator mai puternic chiar daca bateria la telefon este jumatate din bateria […]

Leave a Reply