Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Promotii care fac mamicile mai fericite

Cresterea si ingrijirea copilului este grija principala a oricarei mame, de aceea am selectat cateva produse la promotie care sunt necesare si utile in primele luni de viata ale bebelusului.

Pana la 20% Reducere la gama de produse pentru alimentatia bebelusului, marca Philips, Avent si Beurer. Preturi de la 20,6 de lei

Pana la 20% Reducere la gama de produse pentru alimentatia bebelusului, marca Philips Avent si Beurer. Preturi de la 20,6 de lei

Pana la 20% Reducere la gama de termometre si cantare Philips Avent si Beurer. Preturi de la 24,9 lei

Pana la 20% Reducere la gama de termometre si cantare Philips Avent si Beurer. Preturi de la 24,9 lei

Pana la 15% Discount la produsele pentru ingrijirea danturii la copii, marcile Oral-B si Beurer. Preturi de la 7.9 lei

Pana la 15% Discount la produsele pentru ingrijirea danturii la copii, marcile Oral-B si Beurer. Preturi de la 7.9 lei

10% Discount la produsele cosmetice pentru bebelusi necesare la baita si ingrijire, marcile Bubchen si Johnson's Baby. Preturi de la 9,9 lei.

10% Discount la produsele cosmetice pentru bebelusi necesare la baita si ingrijire, marcile Bubchen si Johnson’s Baby. Preturi de la 9,9 lei.

10% Reducere la toate produsele pentru bebelusi TopCom. Preturi de la 71 lei.

10% Reducere la toate produsele pentru bebelusi TopCom. Preturi de la 71 lei.

10% Reducere la toate produsele pentru bebelusi Coto Baby

10% Reducere la toate produsele pentru bebelusi Coto Baby

Cadou Suzeta Pure silicon Tommee Tippee (3-6+ luni) la orice pachet de scutece absorbante Pampers 2 Premium Care

Cadou Suzeta Pure silicon Tommee Tippee (3-6+ luni) la orice pachet de scutece absorbante Pampers Premium Care

Pampers Premium Care
Pentru cel mic, atingerile sunt o cale de a descoperi universul din jurul lui. Cu fiecare mângâiere, cu fiecare contact, lumea începe să prindă contur. Iar pentru ca puiul tău să poată explora lumea cu bucurie, pielea lui trebuie să fie sănătoasă şi uscată.

De aceea, Pampers a creat noul Premium Care pentru a ocroti cea mai pretenţioasă piele din lume, pielea bebeluşului tău, oferindu-i o protecţie de 5 stele:

1. Ultra protecţie împotriva umezelii – Datorită stratului din gel super-absorbant Dry Max, umezeala este reţinută în interior, departe de pielea bebeluşului care rămâne astfel uscată şi sănătoasă.

2. Ultra fixare – Noul Pampers Premium Care are benzi laterale elastice ce se potrivesc perfect în jurul burticii și benzi suprapuse (mărimile 1-2), care împreună îi permit micuțului tău să se miște în voie.

3. Ultra îngrijire – Noul Premium Care are toate elementele necesare pentru a păstra pielea bebeluşului tău uscată şi curată: strat exterior ce lasă pielea să respire, sistem unic de absorbţie a scaunelor moi (mărimile 1-3) şi loţiune specială din Aloe Vera cu efect hidratant şi protector.

4. Ultra subţire – Tehnologia inovatoare Dry Max permite o distribuire optimă a gelului super-absorbant din interior, astfel încât scutecul Premium Care să fie cu până la 20% mai subțire și mai confortabil, dar la fel de eficient în protejarea pielii bebelușului tău.

5. Ultra confort – Cu noul Pampers Premium Care, pielea atât de fragilă a puiului tău se va simţi cel mai bine. Materialul moale ca bumbacul este plăcut la atingere, în timp ce stratul exterior, acum şi mai catifelat (mărimile 1-4), protejează cu delicateţe zona acoperită de scutec.

Produsele Tommee Tippee sunt produse de ingrijire pentru mica puericultura patentate si autorizate medical pentru sanatatea nou-nascutilor. Produsele Tommee Tippee contin 0% BPA (Biphenol A) component care in amestec cu plasticul si la temperature inalte emana substante toxice pentru cei mici. Astfel produsele Tommee Tippee sunt sigure si 100% non toxice.
Suzetele ortodontice Pure Silicon asigura dezvoltarea naturala a palatului, gingiilor si dintilor bebelusilor.

Ingrijeste-ti bebelusul “ca la carte“!

Vezi oferta de carti pentru cresterea si ingrijirea copilului din site-ul nostru!

Leave a Reply