Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Promotie Televizor LED Philips 55PFH5509

Cumpara cu pretul redus un televizor LED performant ca Philips 55PFH5509/88 55″ FULL HD SmartTV, WiFi, DVB-C/T, Black. Acum platesti pe un televizor de calitate cu 1.450 lei mai putin. Profita si “rupe gura vecinilor” cu asa o scula…

Prezentare Philips 55PFH5509

Conectati-va cu usurinta la un univers al continutului online si comunicati prin Skype cu cei dragi cu televizorul Smart TV Full HD LED seria 5500 de la Philips cu Wi-Fi integrat. Bucurati-va de imagini vii, extrem de clare din orice sursa, gratie procesorului de imagine Pixel Plus HD.

Promotie Televizor LED Philips 55PFH5509

Promotie Televizor LED Philips 55PFH5509

Wi-Fi Miracast – redati continutul smartphone-ului dvs. pe televizor
Redati ceea ce vedeti pe dispozitivul dvs. inteligent si partajati cu prietenii si familia pe televizor. De la fotografii la videoclipuri, jocuri si altele, redati orice cu o simpla comanda de pe smartphone-ul si tableta dvs. pe ecranul mare.

Cloud Explorer si Dropbox: partajati direct pe ecranul mare
Cloud Explorer face partajarea usoara permitându-va sa va accesati contul Dropbox prin intermediul televizorului. Transferati si vizualizati cu usurinta continut salvat online pe ecranul televizorului.
De ce sa nu se bucure si altii?
Doar incarcati si vizualizati continutul din conturile Dropbox partajate cu prietenii si familia de oriunde din lume.

Dimensiunile subtiri completeaza interiorul dvs.
Televizorul Philips cu profil subtire se evidentiaza prin dimensiunile sale discrete si sofisticate.
La urma urmei, de ce nu ar fi televizorul dvs. la fel de frumos pe cât este de functional?

LED TV Full HD – imagini LED exceptionale cu un contrast incredibil
Calitatea imaginii conteaza. Televizoarele LED HD obisnuite ofera calitate, dar dvs. va doriti mai mult. Imaginati-va detaliile clare imbinate cu luminozitate mare, contrast incredibil si culori reale care compun o imagine reala.

Pixel Plus HD pentru imagini minunate pe care le veti adora
Nu se compara nimic cu momentul in care va asezati sa vizionati filmul sau documentarul preferat. si indiferent daca este difuzat sau il urmariti pe un DVD, Philips Pixel Plus HD Engine va ofera o imagine mai reala, multumita albului mai stralucitor si negrului mai intens.

PMR 200Hz pentru imagini in miscare fluide
Nimic nu se compara cu adrenalina din jocuri, evenimentele sportive antrenante sau filmele de actiune. De aceea, acest televizor Philips dispune de Perfect Motion Rate de 200 Hz; astfel, va veti putea bucura de imagini fluide in miscare, deoarece chiar daca pulsul dvs. ar putea creste, imaginea n-ar trebui sa sufere trepidatii.

Smart TV: o lume complet noua pe care o puteti explora
Descoperiti o experienta mai inteligenta care se afla dincolo de televizorul traditional. inchiriati si redati in flux filme, clipuri video sau jocuri din magazinele video online.Vizionati programe de televiziune recuperate de pe canalele dvs. preferate si bucurati-va de o selectie din ce in ce mai bogata de aplicatii online, precum YouTube. Conectati-va cu familia si prietenii cu Skype, Facebook si Twitter.

Aplicatia MyRemote: cea mai inteligenta metoda de a interactiona cu televizorul dvs.
Controlati-va televizorul Philips direct de pe dispozitivul dvs. inteligent. Cu aplicatia MyRemote, nu a fost niciodata mai usor sa fiti la curent cu toate noutatile gratie ghidului de programe TV.

Client Multiroom – vizionati programe TV in direct si inregistrari de la un alt televizor
Multiplicati placerea vizionarii. Creati o retea la domiciliu care sa va permita sa urmariti programe oriunde doriti prin intermediul semnalului primit de la un televizor server Philips. Odata conectati la reteaua de acasa, puteti directiona transmisiuni TV sau inregistrari de pe televizorul server pe televizoarele client fara sa intindeti cabluri noi sau sa cheltuiti mai multi bani pe alte abonamente.

Televizor LED Philips 55PFH5509/88 55" FULL HD SmartTV, WiFi, DVB-C/T

Televizor LED Philips 55PFH5509/88 55″ FULL HD SmartTV, WiFi, DVB-C/T

Oferta de televizoare cu pana la 34% Reducere

Oferta de televizoare cu pana la 34% Reducere

Leave a Reply