Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Promotie Storcator Hurom Slow Juicer DA1000

Hurom DA1000 este pentru cei care isi doresc mai mult decat un storcator! Este pentru cei care vor sanatate in primul rand! Storcatorul Hurom Slow Juicer DA1000 este acum la promotie si puteti “trece pe sanatate”.

Promotie Storcator Hurom Slow Juicer DA1000

Promotie Storcator Hurom Slow Juicer DA1000

Cumpara acum un storcator profesional HUROM DA1000 si primesti pe langa reducerea de 150 lei si un epilator Philips Satinelle HP6423/00, Doua viteze, Maner ergonomic, Alb si un uscator de par Philips Salon Essential HP8107/00, Putere 1200W, 3 trepte de viteza, Cablu 1,60 metri, Functie de aer rece (Mint Green)!

Storcatorul HUROM DA-1000 este un storcator de inalta calitate, atat partea de motor cat si partea cu angrenajul de stoarcere, fabricat de Hurom Korea. Aparatul este echipat cu un dispozitiv de control al presiunii ceea ce permite obtinerea unei cantitati ceva mai mari de suc pentru anumite fructe si legume. Storcatorul are un design compact si ocupa un spatiu mai mic in bucatarie.

Viteza redusa folosita la stoarcere asigura calitatea sucului obtinut, neoxidand sucul si pastrant mai multi nutrienti. Stoarcerea cu precizie inseamna ca in suc sunt retinuti cu 60% mai multi nutrienti fata de storcatoarele conventionale si se obtine o cantitate semnificativ mai mare de suc.

Storcatorul Hurom DA-1000 are aceeasi sita ecran in doua etape patentata. Acest sistem ofera posibilitatea obtinerii de maximum de suc si pulpa foarte uscata. Axul melcat patentat in trei etape de stoarcere si constructia corpului principal creeaza o „forta turbulenta” care scoate maximum de suc din produse, crescand cantitatea de vitamine si rezultand minim de pulpa.

Hurom DA-1000 se poate descurca cu aproape orice – fructe si legume diverse, dar si problematicile ierburi sau vegetale cu frunze, fructe moi (fructele de padure, coacazele, strugurii, etc) sau pentru prepararea produselor raw vegane. Pe langa stoarcere, acest aparat poate prepara diverse tipuri de paste sau unt de arahide folosind ecranul fara sita. Cu acest aparat datorita accesoriilor incluse, puteti prepara cu usurinta paste, unt , creme, sosuri de pizza si nu numai, pireuri, inghetata, spaghete, taitei, serbeturi, pateu, faina de orez. Cu ajutorul sitei blank puteti toca ceapa, usturoi, ardei, plante medicinale, ghimbir, condimente.

Motorul mai puternic, cu cei 200W si 80 rotatii pe minut ai sai reuseste cu usurinta sa extraga suc si din produse cu textura fibroasa care sunt foarte greu sau imposibil de procesat cu alte storcatoare.

Dimensiunea sa redusa, cu un design compact il face ideal atat pentru bucatariile cu un spatiu redus de depozitare cat si pentru a fi cu usurinta transportat in calatoriile dvs.

Hurom Slow Juicer DA1000

Hurom Slow Juicer DA1000

Leave a Reply