Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Scaun de masa pentru copii Brownie

Acum ai 40% reducere la scaunul de masa pentru beelusi Brownie. Scaunul de masa pentru copii este foarte practic pentru parinti si util copiilor cu varsta cuprinsa intre 6 luni si 3 ani. Pretul initial este redus la doar 204 lei.

Prezentare Scaun de masa Brownie
Scaunul este prevazut cu tavita detasabila, care se poate curata cu usurinta. Distanta dintre tavita si sezutul scaunul este reglabila pe doua pozitii, asa incat sa ofere copilului cea mai comoda pozitie pe timpul servirii mesei. Sezutul scaunului este este acoperit cu invelitoare textila captusita si impermeabila si este prevazut cu centuri de siguranta cu prindere in 5 puncte, iar inclinarea acestuia este reglabila in 3 trepte. Invelitoarea scaunului se poate detasa pentru o mai buna curatire. Scaunul de masa este prevazut cu suport pentru picioare si cos de depozitare de mari dimensiuni.

Inaltimea scaunului este reglabila in 5 trepte. Picioarele din fata sunt fixe iar cele din spate au roti prevazute cu sistem de blocare. Pe pozitia maxima de inaltime tavita este situata la 85 cm de la pamant iar sezutul la 65 cm.

– Dimensiune in stare deschisa: 60 x 70 x 100 cm (latime x lungime x inaltime maxima a spatarului)
– Dimensiune in stare pliata: 60 x 30 x 115 cm (latime x lungime x inaltime maxima a spatarului)
– Greutate totala: 9,5 kg

Aceasta oferta nu mai este valabila dar puteti alege din selectia noastra un alt scaun de masa pentru bebelusi

Scaun de masa Brownie

Scaun de masa Brownie

Leave a Reply