Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Promotie Receiver DENON AVR-X4000

Cumpara acum un AV Receiver Denon AVR x400 si primesti cadou o pereche de casti Denon AH-D340 in valoare de 929 lei.

[OFERTA EXPIRATA]

Prezentare Receiver DENON AVR-X4000

Receiver DENON AVR-X4000

Receiver DENON AVR-X4000

Dotarile speciale ce echipeaza receriverului AVR-X4000: streaming audio in retea, procesare video 4k si cele 3 iesiri HDMI, plus functia proprietara Denon Link HD, ofera posibiliatatea setarii unui sistem home cinema de top la standarde tehnice de ultima ora.

Prin streaming in retea este posibila ascultarea fisierelor audio via AirPlay din dispozitive Apple sau prin iTunes. De asemenea, compatibilitatea DLNA asigura acces direct, prin retea, la fisierele stocate pe un hard drive sau in computer. Parametrizarea sunetului multicanal este realizata prin cea mai avansata versiune a soft-ului specializat Audyssey, MultiEQ-XT32.

Calitatea audio este garantata prin utilizarea unor tehnologii Denon premium: AL24 Processing Plus si Clock Jitter Reducer. O caracteristica particulara este Audyssey LFC, ce permite redarea basului, la o buna calitate, chiar si la un nivel scazut al volumului. Constructia receiverului este realizata pe un sasiu solid din metal, iar panoul frontal, pe care sunt dispuse butoanele de control si display-ul, realizat din aluminiu.

AVR-X4000 se bazeaza pe o constructie cu aplificare discreta pe 7 canale si ofera 200 W per canal. Decodarea sunetului prin DTS-Neo: X pana la 9.2 canale, insotita de functia Audyssey DSX, permite extinderii sistemului de boxe pentru un ultra home cinema 11.2.
Sunet peste tot
AVR-X4000 beneficiaza si de conectare multi-room, avand iesiri pre-amplificate sau, din meniu, se pot aloca 2 terminale de boxe, din cele 7 existente, pentru a asculta muzica in cea de-a doua zona. Astfel te bucuri de sunetul surround intr-o camera si de sunet stereo in cealalta, toate acestea doar de la un singur terminal!

Putere de iesire/impedanta: 200 W (6 Ohm, 1 KHz, 1ch), 165 W (6 Ohm, 1 KHz, 2ch), 125 W (8 Ohm, 20 Hz – 20 KHz, 2ch)

Casti DENON Music Maniac AH-D340

Casti DENON Music Maniac AH-D340

Casti DENON Music Maniac AH-D340

Castile DENON Music Maniac sunt construite intr-un mod elegant si in acelasi timp cu un aspect sofisticat si modern, oferind o experienta audiofila exceptionala. Cu difuzoarele de 40 mm ce pot fi reglate, acest model de casti ofera o calitate superioara a sunetului indifernet de melodia ascultata.

Designul castilor permite o pozitionare perfecta a acestora, confortul fiind unul dintre principalele atuuri. Castile detin o tehnologie avansata asfel incat cu microfon incorporat sa se poata realiza convorbiri telefonice clare atunci cand sunteti in trafic.

Promotie Receiver DENON AVR-X4000

Promotie Receiver DENON AVR-X4000

Leave a Reply