Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Promotie Nikon D3200 kit AF-s DX 18-55mm f/3.5-5.6G VR

Acum ai 495 lei reducere la aparatul foto DSLR Nikon D3200 kit AF-s DX 18-55mm f/3.5-5.6G VR. Pe langa reducere mai primesti cadou o geanta foto Nikon CF-EU05 si un card de memorie Lexar SDHC 8GB clasa 6.

Promotie Nikon D3200 kit AF-s DX 18-55mm f/3.5-5.6G VR + Bonus Geanta foto Nikon + Lexar SDHC 8GB

Promotie Nikon D3200 kit AF-s DX 18-55mm f/3.5-5.6G VR + Bonus Geanta foto Nikon + Lexar SDHC 8GB

Prezentare Nikon D3200 kit AF-s DX 18-55mm f/3.5-5.6G VR

Nikon D3200 este un aparat foto DSLR echipat cu un senzor de imagine CMOS de 24,2 megapixeli, ce alaturi de obiectivul Nikon 18-55mm cu stabilizator de imagine foarte compact, va da posibilitatea sa capturati imagini de o calitate excelenta, chiar si atunci cand fotografiati in conditii de iluminare scazuta.

Sunteti la inceput in ceea ce priveste fotografia D-SLR? Modul Ghid utilizeaza imagini de exemplificare si instructiuni clare pentru a va arata cum sa realizati imagini extraordinare in cativa pasi simpli.

Principalele atribute ale aparatului foto Nikon D3200 sunt:

 • Senzor CMOS de 24,2 MP in format DX: surprindeti imagini clare, detaliate cu senzorul CMOS de 24,2 megapixeli. Rezultatele imprimate la dimensiuni mari arata extraordinar si puteti decupa imaginile fara a pierde din detalii.
 • Experienta cinematica: realizati filme pe care sa doriti sa le impartasiti cu D-movie. Cu senzorul de imagine de mari dimensiuni de care dispune aparatul foto si interval ISO ridicat, puteti inregistra filme clare Full HD (1080p) in lumina scazuta.
 • ISO ridicat (100–6400): realizati imagini in lumina scazuta sau cadre clare cu subiecti in miscare. Dispune de o setare ISO automat, iar valoarea ISO poate fi extinsa pana la 12.800.
 • Sistem de focalizare automata extrem de clara cu 11 puncte: bucurati-va de focalizare automata rapida si precisa cu acoperire in intregul cadru, indiferent daca subiectul nu este centrat, se misca rapid sau complet imprevizibil.
 • Adaptor fara fir pentru dispozitive mobile: utilizati adaptorul optional WU-1a pentru a transmite imaginile de la D3200 direct catre un telefon inteligent sau o tableta sau controlati aparatul foto de la distanta cu ajutorul dispozitivul inteligent (Pentru utilizarea acestei functii este nevoie de adaptorul mobil fara fir WU-1a, compatibil in prezent doar cu dispozitivele care ruleaza Android).
 • EXPEED 3: sistemul rapid si puternic de procesare a imaginii de la Nikon ofera functionare incredibil de rapida, imagini incredibil de clare cu reproducere excelenta a culorii si inregistrare imbunatatita a filmelor.
 • Sistem de recunoastere a scenei: lasati aparatul foto D3200 sa va ajute sa surprindeti imagini la calitate superioara. Sistemul de recunoastere a scenei de la Nikon va analiza cu meticulozitate scena pe care o fotografiati si va ajusta focalizarea, expunerea si balansul de alb pentru rezultate optime.
 • Fotografiere continua la 4 fps: inregistrati actiunea la o viteza rapida de patru cadre pe secunda si surprindeti momentele sau expresiile trecatoare in momentul potrivit.
 • Meniu retusare foto: imbunatatiti fotografiile in aparatul foto cu o serie de instrumente si efecte. Instrumentele de retusare includ Redimensionare, Retusare rapida si indreptare. Efectele includ Culoare selectiva, Schita color si Efect miniaturizare, cu ajutorul caruia subiectii aflati la distanta arata ca modele reduse la scala.
 • Active D-Lighting: surprindeti mai multe detalii in conditii de iluminare cu un contrast ridicat. Active D-Lighting de la Nikon surprinde automat detalii in evidentieri si umbre pentru imagini extraordinare cu contrast natural.
 • Focalizare automata inteligenta pentru filme: bucurati-va de functionare neintrerupta a focalizarii automate (AF) cand inregistrati D-movie. AF servo permanent (AF-F) si AF urmarire subiect mentin punctul de focalizare cand fotografiati subiecti in miscare. AF prioritate fata este ideal pentru filmarea evenimentelor, atunci cand doriti sa va relaxati si sa lasati aparatul foto sa focalizeze pe fete.
 • Optiuni extinse de filmare: puteti inregistra file Full HD (1080p) la 30p, 25p si 24p, iar aparatul foto este compatibil cu microfonul stereo Nikon ME-1. Functiile de editare incorporate in aparatul foto va permit sa stabiliti punctul de inceput si de final al filmului. O iesire mini HDMI permite redarea pe un televizor HD.
 • Obiective NIKKOR: bucurati-va de gama legendara de obiective NIKKOR pentru a surprinde imagini in culori intense, contrast puternic si detalii clare sau pentru a experimenta detalii cinematice. Utilizati obiective fixe luminoase pentru portrete extraordinare, obiective micro pentru prim-planuri la dimensiune reala sau obiective telefotografice pentru subiecti la distanta.
 • O incantare: este o bucurie sa fotografiati cu D3200, gratie corpului usor si ergonomiei superioare. Priza ferma asigura prinderea confortabila a aparatului foto. Butoanele dedicate pentru functiile utilizate frecvent, cum ar fi vizualizare in timp real sau D-Movie, faciliteaza utilizarea.

Pachetul Nikon D3200 contine:

 1. Corp aparat
 2. Curea de gat AN-DC3
 3. Capac corp BF-1B
 4. Acumulator EN-EL14
 5. Incarcator MH-24
 6. Capac patina accesorii BS-1
 7. Soft ViewNX2
 8. Cablu audio video EG-CP14
 9. Cablu USB UC-E17
 10. Obiectiv + capace fata/spate
Nikon D3200 Product Tour
Nikon D3200 Product Tour

Specificatiile tehnice si tutoriale video gasiti aici.

Prezentare Geanta foto Nikon CF-EU05

Geanta foto are un buzunar pentru acte si unul mai mic din plasa pentru carduri, acumulatori sau alte accesorii micute. Inchiderea se face cu velcro si clema de plastic. Cureaua de umar este lata si dispune de un burete care se poate regla pentru un plus de confort.

 • Culoare: Negru
 • Dimensiuni Interioare: 24 x 9 x 18 cm
 • Dimensiuni Exterioare: 26 x 11 x 24 cm
 • Greutate: 440 gr.

Leave a Reply