Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Promotie Laptop DELL STUDIO XPS 13

Promotie Laptop DELL STUDIO XPS 13 CORE 2 DUO; 2.8 GHz; 2 GB RAM; 160 GB HDD; NVIDIA GeForce 9400M G; 13.3 INCH; DVDRW; grad C; Preinstalat Microsoft Windows 7 Home Premium, Refurbished, Garantie si Post Garantie cate 12 luni.

Promotie Laptop DELL STUDIO XPS 13

Promotie Laptop DELL STUDIO XPS 13

O COMBINATIE SUPERIOARA
Cu aspect si performanta uimitoare, NOUL Dell Studio XPS este conceput pentru a va oferi un laptop multimedia care va atrage cu siguranta multe priviri. De la accentele optionale de piele naturala la designul coerent, veti fi inconjurat de eleganta. Iar afişajul pe ecran ultra lat LED 13,3” face ca filmele, clipurile video si fotografiile dvs. sa prinda viata in culori si detalii stralucitoare.

ACCENTUATI-VA GUSTURILE RAFINATE
Laptopul Dell Studio XPS 13 este conceput cu o grija desavarsita pentru detalii si o sofisticare subtila.

PACHETUL PREMIUM
Contururile netede ale finisajului foarte lucios negru obsidian, alb arctic sau rosu Merlot, accentele optionale de piele naturala si de aluminiu si carcasa oprionala din aliaj de magneziu dovedesc ca, prin fiecare detaliu premium, Dell Studio XPS 13 va da sentimentul ca utilizati un produs cu adevarat special.

PUR SI SIMPLU LUMINESCENT
Dell Studio XPS 16 pune in lumina functiile importante. Tastatura sa cu lumina de fundal si butoanele sensibile la atingere sunt usor de utilizat, fie zi, fie noapte. Tineti sub observatie nivelul acumulatorului, verificand culoarea indicatorului de pe balama. In plus, butoanele multimedia capacitive stralucesc cu o lumina alba cand sunt activate.

PERFORMANTA DE INALTA DEFINITIE EXTRAORDINARA
Simturile dvs. prind viata cu Dell Studio XPS 13. Vedeti detaliile intense ale filmelor, ale clipurilor video si ale imaginilor de inalta definitie, in timp ce ascultati sunetul de calitate cinematografica.

PUTERE IN MISCARE
Cu o greutate de baza de 6,3 lb. (2,4 kg), Dell Studio XPS 16 face ca divertismentul sa va fie la indemana, practic de oriunde. Ramaneti conectat, practic oriunde, cu WiFi, Bluetooth® optional, gigabit Ethernet sau cu o conexiune mobila de banda larga.

Leave a Reply