Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Camera video de actiune GoPro HERO3+ Black Edition

Capteaza-ti adrenalina cu o camera video de actiune GoPro HERO3+ Black Edition! Inregistreaza filme 4k si fa poze de 10 megapixeli in aer, apa si pe sol.

Noua camera video sport GoPro HERO 3+, pachetul profesional Black, filmeaza cu o rezolutie uimitoare 4K, poate face fotografii cu 12 MPx chiar si la 30 foto/sec, WiFi integrat de 4x mai rapid pentru un control simplu si o carcasa subacvatica mai compacta si mai usoara care rezista la adancimi de pana la 40 metri.

Camera video sport GoPro HERO 3+ aduce in plus fata de vechea versiune:

  1. un nou obiectiv care creste claritatea imaginii cu pana la 33% si reduce artefactele la jumatate
  2. o durata de viata a bateriei cu 30% mai mare
  3. cu 20% mai compact si mai usor decat vechea varianta
  4. un microfon mai performant pentru o calitate ireprosabila a sunetului
  5. o noua optiune “Auto Low Light” datorata noului senzor, creste calitatea filmarii in conditii de iluminare slaba
  6. noul mod de filmare SuperView care ofera un unghi de cuprindere extraordinar
  7. WiFi de 4 ori mai rapid si telecomanda inclusa
Camera video de actiune GoPro HERO3+ Black Edition Full HD 4K

Camera video de actiune GoPro HERO3+ Black Edition Full HD 4K

Prezentare GoPro HERO3+ Black Edition

GoPro HERO3+ Black Edition - camera video de actiune Full HD 4K

GoPro HERO3+ Black Edition

Calitate video profesionala
Camera video sport GoPro HERO3+ Black va ofera imagini incredibile de detaliate. Camera poate inregistra filme pana la o rezolutie 4K, oferind de 4 ori mai multe detalii ca un film la rezolutie Full HD. Rezolutiile inregistrate sunt 4K cu 15fps, 1440p @ 48fps, 1080 @ 60, 960p @ 100fps si 720p @120.

Mai mica, mai usoara dar mult mai puternica
Noua camera video sport GoPro HERO3+ Black este mai versatila ca niciodata. Fiind cu 15% mai compacta ca versiunea anterioara, dar oferind numeroase imbunatatiri, HERO3+ Black este intotdeauna in centrul celor mai spectaculoase actiuni. Camera filmeaza la calitate Full HD 1080p cu 60fps si poate realiza fotografii cu 10 megapixeli cu o cadenta de pana la 10 fps. Carcasa subacvatica va permite sa faceti scufundari pana la adancimi de 40m, in vreme ce acumulatorul va va oferi o autonomie cu 30% mai mare.

Fotografiere in rafala sau cu intervalometru
HERO3+ Black va da posibilitatea sa fotografii cu 10 megapixeli cu o cadenta de pana la 10 fps. Camera dispune de functa de intervalometru, putand realiza imagini la intervale de 0.5, 1, 2, 5, 10, 30 sau 60 secunde.

Imagini surprinzatoare chiar si in lumina slaba
Multumita noului senzor, camera GoPro HERO3+ Black va ofera imagini uluitore, bogate in detalii si culori saturate, chiar si atunci cand filmati in conditii de iluminare slaba.

Autonomie prelungita
GoPro HERO3+ Black dispune de un acumulatorul Litiu-Ion cu dimensiuni reduse si o capacitate de 1180mAh, ce va ofera o autonomie de pana la 3 ore, cu 30% mai mult ca generatia anterioara.

Conectivitate Wi-Fi de 4x mai rapida
GoPro HERO3+ Black dispune de un nou modul WI-Fi, ce permite o viteza de transfer de 4 ori mai ridicata ca cea a generatiei precedente. Acesta va da posibilitatea sa folositi retele wireless pentru a transmite filmele sau fotografiile inregistrate spre calculatorul dumneavostra, spre un server sau spre publicare imediata in diferite site-uri. Este o functie foarte utila atat pentru jurnalisti cat si pentru amatorii ce au nevoie de un transfer rapid si sigur al datelor.

Control facil si simplu de la distanta
Camera video sport GoPro HERO3+ Black poate fi controlat de la distanta cu ajutorul unui telefon sau a unei tablete pe care a fost instalata aplicatia GoPro App. De asemenea, camera poate fi controlata cu ajutorul unei telecomenzi GoPro dedicate. Telecomanda este inclusa din pachet.

GoPro HERO3+ Black Edition

GoPro: HERO3+ Black Edition: Smaller, lighter, mightier still.
GoPro: HERO3+ Black Edition: Smaller, lighter, mightier still.
GoPro: Backflip Over 72ft Canyon – Kelly McGarry Red Bull Rampage 2013
GoPro: Backflip Over 72ft Canyon - Kelly McGarry Red Bull Rampage 2013
GoPro HD: Shark Riders – Introducing GoPros New Dive Housing
GoPro HD: Shark Riders - Introducing GoPros New Dive Housing

One comment on “Camera video de actiune GoPro HERO3+ Black Edition

  1. […] fidelitate. Microfonul incorporat capteaza sunet cu un interval dinamic extins 2x, in comparatie cu GoPro HERO 3+ Black Edition, in timp ce algoritmul de top asigura fluenta si naturaletea sunetului. In plus, nou integratul […]

Leave a Reply