Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Promotie cu stoc limitat! Laptop Toshiba Tecra Z50-A-128

Cumpara imediat laptop-ul Toshiba Tecra Z50-A-128 si beneficiezi de 6% Reducere (355 lei), plus cadou un hard disk Extern Toshiba Stor.E Basics de 1TB, in valoare de 349 Lei! Toshiba Tecra Z50-A-128 are urmatoarele caracteristici: Procesor Intel Core i5-4200U (3M Cache, up to 2.60 GHz), Haswell, 15.6″ FHD, 8GB, 256GB SSD, Intel HD Graphics 4400, USB 3.0, HDMI, Tastatura iluminata, Microsoft Windows7 Pro 64 + Upgrade la Microsoft Windows 8 Pro 64.

Vezi imediat oferta de pret pentru Toshiba Tecra Z50-A-128

Prezentare

Laptopul Toshiba Tecra Z50-A este extrem de subţire şi de uşor şi vă permite să vedeţi mai multe pe ecranul său nereflectorizant, de 39,6 cm, să realizaţi mai multe datorită procesoarelor Intel Core performante şi să obţineţi mai multe folosind porturile de dimensiuni standard. Având o greutate maximă de 1,8 kg, un aspect ordonat şi o baterie cu durată mare de funcţionare, Z50-A poate fi folosit cu uşurinţă pentru productivitate pe durata întregii zile. Indiferent dacă susţineţi o prezentare sau completaţi date într-o foaie de calcul, Toshiba Tecra Z50-A oferă un timp de răspuns extrem de redus şi funcţionează foarte rapid. În plus, puteţi să conectaţi toate perifericele dvs. folosind staţia de andocare opţională. La toate cele menţionate mai sus adăugaţi securitatea de înalt nivel şi tehnologiile destinate capacităţii de gestionare cu care este prevăzut laptopul Toshiba şi veţi fi întotdeauna pregătit să vedeţi, să realizaţi şi să obţineţi mai multe.

Toshiba Tecra Z50-A-128

Toshiba Tecra Z50-A-128

CREAT PENTRU MULTITASKING
Fiind echipat cu cele mai recente procesoare Intel Core, Z50-A vă oferă pe deplin puterea şi controlul de care aveţi nevoie pentru a trece de la o activitate la alta. Unităţile de stocare SSD şi hard disk de înaltă performanţă integrate în Tecra Z50-A oferă spaţiu de stocare din abundenţă, funcţionare mai rapidă şi capacitate de răspuns mai ridicată din momentul în care-l porniţi şi până când îl închideţi. Lipsa oricărui compromis vă permite să rulaţi cu uşurinţă toate aplicaţiile profesionale.

PE DEPLIN CONECTAT
Tecra Z50-A este prevăzut cu porturi de dimensiuni standard, astfel încât să nu aveţi nevoie de adaptoare speciale pentru flexibilitate sporită. Puteţi să transferaţi date mult mai rapid pe alte dispozitive folosind cele trei porturi USB 3.0 de ultimă generaţie. Sau susţineţi prezentări beneficiind de extraordinara înaltă rezoluţie oferită de conexiunea HDMI. În plus, conexiunea RGB facilitează conectarea monitoarelor şi afişajelor. De asemenea, tehnologia Gigabit LAN vă asigură accesul rapid la reţeaua locală, iar compatibilitatea cu LTE vă oferă libertatea de a lucra în mod wireless. Astfel, veţi fi mai productiv oriunde aţi lucra. Conectarea perifericelor este rapidă şi simplă datorită soluţiei de andocare opţionale, care este compatibilă cu celelalte modele din cea mai recentă gamă profesională Toshiba. Spaţiul de stocare poate fi suplimentat inclusiv prin intermediul fantei pentru carduri SD.

VĂ PUTEŢI BAZA PE EL
Laptopul Tecra Z50-A extrem de rezistent a fost conceput pentru a face faţă rigorilor activităţilor profesionale şi îndeplineşte standardele de calitate Toshiba. Cu alte cuvinte, a trecut riguroasa evaluare HALT (Highly Accelerated Lifestyle Test – Testare foarte accelerată în condiţii reale), care simulează 3 ani de utilizare. De asemenea, institutul german independent de testare TÜV Rheinland a testat acest laptop la căderi de la maximum 76 de cm şi a evaluat rezistenţa la stropire a tastaturii acestuia folosind o cantitate de lichid de până la 30 ml. Chiar dacă vărsaţi accidental o băutură, aveţi timp să închideţi laptopul pentru a vă proteja datele. Carcasa din magneziu pe cât de uşoară, pe atât de robustă a laptopului Z50-A îi conferă acestuia o rezistenţă extrem de ridicată, pentru ca dvs. să aveţi siguranţa unei rentabilităţi mai mari a investiţiei.

SECURIZAT ŞI UŞOR DE GESTIONAT
Z50-A este conceput pentru mediul profesional şi este furnizat împreună cu caracteristici de securitate şi de gestionare încercate şi testate. Unităţile de stocare cu criptare automată şi modulul TPM (Trusted Platform Module) au rolul de vă proteja datele esenţiale din spaţiul de stocare local. Chiar dacă laptopul Z50-A trebuie actualizat, departamentul IT o poate face oricând cu ajutorul tehnologiei Intel Active Management (AMT). În plus, cititorul de amprente inclus în configuraţia standard facilitează şi securizează conectarea la PC, iar senzorul 3D are grijă de datele dvs. dacă laptopul cade.

ÎMBUNĂTĂŢIRI DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE PENTRU MEDIUL PROFESIONAL
Toshiba îşi îmbunătăţeşte constant modelele pentru ca acestea să îndeplinească mai multe dintre cerinţele dvs. profesionale. Prin urmare, am prevăzut laptopul Z50-A cu o răcire silenţioasă şi difuzoare mai bune pentru o rezistenţă sporită şi o utilizare mai confortabilă. Ecranul HD mai mare şi tastatura retroiluminată îmbunătăţită, precum şi dispozitivul de indicare Accupoint şi touchpadul de dimensiuni mai mari, vă facilitează vizualizarea conţinutului şi navigarea pe laptop.

SINERGIE ÎNTRE DISPOZITIVE
Tecra Z50-A are multe caracteristici în comun cu modelele din cea mai recentă gamă profesională Toshiba, pentru a asigura uniformitatea în cadrul companiei dvs., indiferent de modelele pe care le alegeţi. Astfel, prin intermediul staţiei de andocare comune puteţi să accesaţi cu uşurinţă toate perifericele folosind o gamă largă de porturi. De asemenea, Z50-A prezintă soluţii de conectare fără a folosi staţia de andocare: acestea sunt reprezentate de conexiunile HDMI, RGB şi Gigabit LAN şi de cele trei porturi USB 3.0, care conferă un plus de confort şi flexibilitate. Toate laptopurile Toshiba acceptă aceeaşi imagine de software, care facilitează personalizarea lor rapidă. În plus, cititorul de amprente, afişajul non-Clear Super View, camera web, carcasa din magneziu, dispozitivul de indicare Accupoint şi staţia de andocare sunt incluse în configuraţia standard.

Detalii tehnice
Denumire Model Tecra Z50-A-128
Procesor Familie procesor Procesor Intel Core i5
Model procesor Procesor Intel Core i5-4200U
Clock Speed (MHz) 1600
Max Turbo Frequency (MHz) 2600
Numar nuclee 2
Smart Cache (Kb) 3072 Level 3
Tehnologie fabricatie 22 nm
Procesor grafic Intel HD Graphics 4400
Memorie RAM Capacitate memorie 8192 MB
Format memorie instalata 1×8192
Tip memorie DDR3L (Low Voltage)
Frecventa memorie 1600 MHz
Capacitate maxima memorie 16384 MB
Sloturi memorie 2
Hard Disk Drive Capacitate SSD 256GB
Interfata HDD / SSD SSD (Solid State Drive)
Unitate optica Nu are
Display si video Diagonala 15″
Rezolutie maxima 1920×1080
Tip display Non-reflective Hight Brightness
Placa video integrata Intel HD Graphics 4400
Memorie video(MB) Preluata din RAM
Camera Web Da, Full HD
Sunet si comunicatii Audio Integrata High Definition DTS Studio Sound
Difuzoare Difuzoare Stereo incorporate
Microfon Da
Retea cu Fir Gigabit Ethernet (10/100/1000Mbs)
Retea Wireless 802.11ac/a/b/g/n
Bluetooth Da
Conectivitate DC-in jack Port DC-in pentru Incarcator
Total porturi USB 1 x USB 2.0
3 x USB 3.0
Retea (RJ-45) 1 x Mufa RJ-45 (LAN Ethernet)
Iesire Audio 1 x Mufa Casti/Boxe
Intrare Audio 1 x Mufa (Microfon)
VGA (monitor extern) 1 x Conector VGA Monitor Extern
HDMI 1 x High-Definition Multimedia Interface
Cititor Carduri Da
Suport Docking Da
Baterie Tehnologie Lithium-Ion
Numar celule Baterie 4 cell
OS si caracterisitici Sistem operare Microsoft Windows 7 Professional
Biti 64
Software aditional + Upgrade la Microsoft Windows 8 Professional (64-Bit)
Acest sistem este preinstalat cu Windows 7 Professional (64-Bit) si vine, de asemenea, cu un upgrade si media pentru Windows 8 Professional (64-Bit). Puteti utiliza o singura versiune de software pe rand. Comutarea intre versiuni va solicita sa dezinstalati o versiune si instalati alta versiune. Trebuie sa aveti copii de rezerva pentru toate datele (fisiere, fotografii etc.) inainte de dezinstalarea si instalarea sistemelor de operare, pentru a evita pierderea de date.
Dimensiuni(mm) 379 x 252 x 20.4
Greutate(Kg) 1.800
Tastatura numerica Da
Tastatura iluminata Da
Cititor de amprenta Da
Prezentare HDD Extern Toshiba Stor.E Basics, 2.5″, 1TB, USB 3.0 si USB 2.0, Negru

HDD Extern Toshiba Stor.E Basics, 2.5", 1TB, USB 3.0 si USB 2.0, Negru

STOCAREA ULTRARAPIDĂ ESTE ACUM SIMPLĂ
Transferaţi rapid fişiere cu SuperSpeed USB 3.0 şi stocaţi până la 1,5 TB de date pe unităţi externe STOR.E BASICS. Simplu de utilizat şi retrocompatibile cu USB 2.0, unităţile externe STOR.E BASICS sunt pregătite pentru utilizare cu Microsoft Windows fără a fi necesară nicio instalare de software.

VITEZE MARI DE TRANSFER
Echipate cu noua tehnologie USB 3.0, aceste unităţi hard disk portabile sunt mult mai rapide, dar totuşi compatibile cu tehnologia USB 2.0. Acest lucru este important pentru transferul rapid atunci când vă organizaţi fişierele.

FUNCŢIONARE PLUG & PLAY SIMPLĂ
Unităţi externe de hard disk pregătite pentru utilizare cu Microsoft Windows fără necesitatea instalării niciunui software. Funcţionare Plug & Play simplă.

CARCASĂ COMPACTĂ
Capacitate mare de stocare într-o carcasă compactă şi comodă. Disponibile cu mai multe capacităţi de stocare (până la 1,5 TB), unităţile de hard disk STOR.E BASICS sunt perfecte pentru stocarea de date, de muzică, de fotografii şi de alte tipuri de fişiere.

Detalii tehnice
Caracteristici generale Model Stor.E Basics
Format 2.5″
Configuratie Single
Interfata USB 3.0
Capacitate 1TB
Caracteristici fizice Dimensiuni (mm) 118.9 x 79 x 16.5
Greutate (kg) 0.180

Leave a Reply