Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Promotie Bicicleta pentru copii si Puzzle 3D Notre Dame

Bucura-te de momente distractive in familie! Cumpara la pachet o bicicleta pentru copii complet echipata si un puzzle 3D cu 50 lei (-9%) mai putin.

Promotie Bicicleta pentru copii si Puzzle 3D Notre Dame

Promotie Bicicleta pentru copii si Puzzle 3D Notre Dame

Puzzle Notre Dame cu 129 de piese

Datorita structurii 3D si a pieselor de cea mai buna calitate, acest puzzle va fi bucatica de istorie din sufrageria dumneavoastra.
Provoaca-ti copilul sa construiasca si sa invete istoria acestei piese arhitectonice incarcata de valoare istorica. Ajuta-l sa descopere placerea de a construi si distrati-va impreuna descoperind detaliile despre o cladire cu puternica incarcatura emotionala. Mergeti pe urmele lui Victor Hugo in cea mai celebra biserica a lumii!

Cui se adreseaza acest Puzzle?

 • Pasionatilor de puzzle
 • Copiilor si adultilor care vor sa-si dezvolte indemanarea
 • Pasionatilor de structuri in spatiu
 • Celor care vor sa-si dezvolte perspectiva spatiala
 • Pasionatilor de istorie si geografie
 • Iubitorilor de frumos
 • Pasionatilor de arhitectura

Bicicleta pentru copii 16 inch complet echipata

Echilibru si miscare, distractie si obiceiuri sanatoase!
Pedalati alaturi de copiii dumneavoastra. Cel mic va fi in siguranta, pentru ca bicicleta vine echipate cu casca de protectie, rucsac si bidon pentru apa! Bicicleta este recomandata copiilor cu inaltimea de 85 – 120 cm.
Vine montata partial, trebuie montate rotile.

2 comments on “Promotie Bicicleta pentru copii si Puzzle 3D Notre Dame

 1. […] a va relaxa in concediu alegeti un puzzle cu cat mai multe piese pentru a putea antrena toata familia sau toti […]

 2. Catedrala Notre Dame din Paris este vizitata de circa 13 milioane de persoane anual, ceea ce inseamna o medie zilnica de 30.000 de oameni. Prima caramida de fundatie a fost pusa in anul 1163. In 1182, episcopul Maurice de Sully a sfintit altarul, dar constructia catedralei a durat din 1163 pana in 1345. Constructia cladirii cu cinci nave s-a terminat prin lucrarile de pe fatada vestica, iar pe la mijlocul secolului al XIII-lea, prima capodopera a stilului gotic timpuriu era gata.
  Cu toate ca desenele initiale si strana evocau inca stilul romanic, aici s-au aplicat pentru prima oara solutii arhitecturale specifice stilului gotic. Notre-Dame este considerata cea mai intunecata catedrala dintre marile catedrale gotice, dar, pe buna dreptate, lumina care se filtreaza prin rozetele colorate confera sentimente mistice in penumbra severa. Vorbind despre vitralii, cele trei roze ale catedrale reprezinta una din marile opere de arta ale crestinatatii. Roza de sud, numita si „La Rose du Midi”, este un dar din partea regelui Ludovic al IX-lea al Frantei si este consacrata Noului Testament.

Leave a Reply