Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Programul pentru Analiza Economico-Financiara Xreme Sheet – Instalare

Cerinte pentru utilizare, descarcarea si instalarea corecta a aplicatiei pentru analiza financiara Xtreme Sheet

Xtreme Sheet este o aplicatie pentru analiza financiara de tipul add-in ce ruleaza pe Microsoft Excel versiunile 10+ (2003+). Aplicatia a fost testata inclusiv pe versiunea 2013 de Excel si pe sistemele de operare Windows XP, Windows 7, Windows 8.1 Pro si Windows 10

Setari necesare de securitate in Microsoft Excel pentru a putea instala si utiliza Xtreme Sheet:

Pentru instalare si utilizare trebuie sa setati nivelul de securitate redus in Microsoft Excel. Acest lucru este necesar pentru a elimina mesajele enervante din Excel de fiecare data cand se va deschide un registru de lucru xls.

Deoarece aplicatia Xreme Sheet contine macro-comenzi vba, activeaza alerta de securitate in Excel de fiecare data cand este deschis. Aceasta alerta are doua fatete: va avertizeaza asupra unui posibil risc dar va si enerveaza de fiecare data cand deschideti programul. Daca aveti instalat un program antivirus, nu instalati si nu rulati aplicatii de pe site-uri sau din locatii dubioase, nu exista niciun risc major pentru computer, deci puteti seta alerta de securitate la nivelul redus.
Mai multe detalii gasiti in acest articol: Cum setez nivelul de securitate in Excel pentru a putea utiliza macrocomenzi si aplicatii add-in

Setarea Nivelului de Securitate in Excel 2010/2013

Setarea Nivelului de Securitate redus in Excel 2010/2013:
File =>; Option =>; Trust Center =>; Trust Center Settings… =>; Macro Settings
Enable all macros + Trust access to the VBA project object model

Instalarea si inregistrarea aplicatiei Xtreme Sheet

Aplicatia este arhivata si trebuie salvata pe desktop si dezarhivata! Dati click dreapta pe link-ul de mai jos si alegeti comanda “Save (Link) as…”. Dupa descarcare, extrageti Xtreme Sheet.exe din arhiva si apoi instalati aplicatia. Se da click dreapta pe arhiva si se alege comanda “extract here / extrage aici”. Deci, nu instalati aplicatia direct din arhiva descarcata!

Pentru o functionare corespunzatoare instalarea trebuie facuta pe calea specificificata de aplicatie: “/MacrostandarD/Xtreme Sheet/” iar componentele sa ramana intacte si cu denumirea originala. Dupa instalare se adauga atomat un shortcut in meniul “All Programs” spre aplicatia care dezinstaleaza add-in-ul Xtreme Sheet.

Va recomandam studierea articolului extragerea corecta si in siguranta a fisierelor din arhivele electronice iar daca apar erori la instalare ori aveti alte intrebari puteti sa ma sunati de luni pana vineri intre orele 10 si 12 la telefon 0724 / 510321.

Save Link As urmat de Extract Here

Save Link As urmat de Extract Here

Pentru upgrade, noua versiune trebuie instalata exact in aceeasi locatie/folder in care functioneaza versiunea anterioara, pentru a o suprascrie/inlocui! Daca se instaleaza in alta locatie vor apare erori la functionare.

Link-ul pentru aplicatie se trimite la cerere prin e-mail

Daca nu aveti nivelul de securitate al macrocomenzilor redus, in timpul instalarii aplicatiei Microsoft Excel 2007+ va afisa un mesaj de avertizare cu privire la un potential risc. Va trebui sa activati macrocomanda pentru a se instala automat aplicatia! Vezi imaginea de mai jos!

Microsoft Office Excel Security Notice

Microsoft Office Excel Security Notice

La prima instalare Xtreme Sheet functioneaza in versiune demo permitand realizarea tuturor operatiunilor inclusiv calculul anumitor indicatori de baza, restul indicatorilor primind valoarea 0(zero). Puteti crea baze de date, adauga sau sterge perioade si valori, inclusiv salva datele si realiza analize financiare. Puteti chiar, utiliza si cea mai mare parte a utilitarelor disponibile.
Daca aplicatia nu este inregistrata la fiecare deschidere a programului Microsoft Excel se va afisa un mesaj de dialog ce va intreaba daca doriti sa inregistrati aplicatia. Daca doriti, se va afisa managerul pentru inregistrare.

Dupa ce ati inregistrat aplicatia, seria se salveaza intr-un fisier de tipul ‘.txt’ in folderul in care aveti aplicatia instalata. Acest fisier nu trebuie stres deoarece se pierde seria! Daca seria furnizata este valida, formularul de inregistrare nu mai apare. Daca totusi mai apare formularul, inchideti-l, salvati registrele deschise si inchideti Excel dupa care deschideti-l din nou si lucrati doar cu registrele aplicatiei.

Meniul de lucru:

Daca instalarea a fost facuta corect, Xtreme Sheet va afisa meniul de lucru in bara de meniuri din Microsoft Excel. In Microsoft Excel versiunea 2003 meniul apare aliniat in partea dreapta la meniurile de baza iar in Microsoft Excel 2007+ apare ca un submeniu in cadrul meniului “Add-Ins”.

Meniu Xtreme Sheet in Excel 2013+

Meniu Xtreme Sheet in Excel 2013+

Meniu Xtreme Sheet in Excel 2007+

Meniu Xtreme Sheet in Excel 2007+

Meniu Xtreme Sheet in Excel 2003

Meniu Xtreme Sheet in Excel 2003

Mai jos aveti link-uri catre paginile in care este explicat modul de functionare al fiecarui manager si utilitar. Cu exceptia functilor de analiza financiara, toate utilitarele pot fi folosite si cu alte registre xls.

MacrostandarD Business Analyst este cel mai avansat program pentru analiza financiara!

MacrostandarD Business Analyst este cel mai avansat program pentru analiza financiara!
Click pe imagine pentru mai multe informatii!

  1. Utilitarul eXpert Utilities – cum lucrez cu Bara pentru Grafice
  2. Utilitarul eXpert Utilities – cum lucrez cu Managerul pentru Grafice
  3. Utilitarul eXpert Utilities – cum lucrez cu Managerul pentru Administrarea Comentariilor
  4. Utilitarul eXpert Utilities – cum lucrez cu Managerul pentru Cautare Avansata
  5. Utilitarul eXpert Utilities – cum lucrez cu Managerul pentru Listare
  6. Utilitarul eXpert Utilities – cum lucrez cu Managerul pentru Navigare Rapida
  7. Utilitarul eXpert Utilities – cum lucrez cu Managerul pentru Domenii
  8. Utilitarul eXpert Utilities – cum lucrez cu Managerul pentru Comenzi pe Registre
  9. Utilitarul eXpert Utilities – cum lucrez cu Managerul pentru Link-uri din Document

Leave a Reply