Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Prezentare Ultrabook Toshiba Satellite U940-100

Treceţi la un nou nivel al performanţelor cu Satellite U940! Noul Toshiba Satellite U940 este un Ultrabook de 35,6 cm (14,0″) rezistent şi performant. Cu o grosime de numai 20,7 mm şi o greutate de doar 1,7 kg, este mult mai subţire decât un laptop convenţional şi oferă fiabilitatea şi performanţele de vârf specifice Toshiba.

Cu cele mai noi procesoarele Intel Core pentru Ultrabook, stocare super-rapidă (SSD sau HDD+SSD) şi o gamă dedicată de plăci grafice NVIDIA rapide, veţi porni într-o clipă şi veţi obţine performanţe maxime. Carcasa subţire, dar solidă, oferă un finisaj argintiu glacial, care va arăta întotdeauna excelent.

Designul premium argintiu glacial, subţire, cu modele texturate face din Toshiba Satellite U940 o clasic încă de la lansare. Carcasa solidă şi elegantă, suprafaţa tactilă generoasă şi tastatura cu finisaj mat creează un echipament elegant şi practic, care arată excelent.

Designul compact al modelului U940 încape lejer în geanta dvs., măsurând numai 20,7 mm şi având o greutate de 1,7 kg. Cu până la 7 de ore de funcţionare la o încărcare, vă veţi putea delecta folosind computerul oriunde doriţi, pe parcursul zilei sau chiar şi noaptea mulţumită tastaturii iluminate.

A treia generaţie de procesoare Intel Core pentru Ultrabook, variantele la alegere de unităţi SSD de 256GB sau HDD de până la 1 TB cu modul SSD de 32 GB şi plăcile grafice Intel HD Graphics 4000 sau NVIDIA GeForce GT 630M furnizează puterea specifică unui laptop mare, în formatul compact al unui Ultrabook.

Sunt greu de imaginat o extensibilitate şi o conectivitate mai bune, cu 2 fante de memorie pentru până la 16 GB RAM, un cititor de carduri multiple (SD), port HDMI cu suport 3D TV, 3 porturi USB (inclusiv 2 USB 3.0), afişaj wireless Intel şi Bluetooth 4.0.

Intel Wireless Display vă permite să vizionaţi şi să partajaţi conţinut de pe hard disk, din reţeaua privată sau de oriunde unde puteţi ajunge cu un browser pe cel mai mare ecran din casa dvs. Delectaţi-vă cu filmele, videoclipurile, fotografiile, spectacolele online preferate şi cu multe alte materiale preferate pe un televizor Full HD printr-o simplă conexiune fără fir de la laptop.

Cu tehnologia Intel Rapid Start pentru Ultrabooks, Satellite U940 iniţializează în câteva secunde. Nimic nu vă opreşte să vă conectaţi online într-o clipă.

Indiferent dacă preferaţi să lucraţi cu mouse-ul, în mod tactil pe suprafaţa de mouse sau într-o combinaţie din ambele moduri, Windows 8 este sistemul de operare nou şi puternic, ce vă dă cu adevărat posibilitatea să alegeţi. Este rapid, lin şi intuitiv, pentru a dobândi acces instantaneu la persoane, aplicaţii şi media.

Toshiba Satellite U940 Laptop
Toshiba Satellite U940 Laptop
Tip procesor Intel Core i3
Producător procesor Intel
Frecvență procesor 1800 MHz
Model procesor 3217U
Cache 3072 KB
Diagonală 14 inch
Tip display TFT HD TruBrite
Rezoluție 1.366 x 768
Caracteristici speciale display LED backlight
Tip memorie DDR3
Capacitate memorie 4 GB
Frecvență 1.600 MHz
Capacitate hard disk
  • 32 GB (SSD)
  • 500 GB
Viteza de rotație 5400 rpm
Audio Difuzoare stereo încorporate
Tehnologie SRS Premium Sound 3D
Cititor de carduri 1 × Multi-Card Reader
Camera web HD 3D integrată de 1 MP (1.280 x 800) + microfon încorporat
Tip memorie video Integrata
Producator chipset video Intel
Seria HD Graphics 4000
Rețea 10/100
Wireless 802.11 b/g/n
Bluetooth V 4.0
Microfon 1
RJ-45 1
USB 2.0 1
USB 3.0 2
Iesire audio 1
HDMI 1
Autonomie de lucru Pana la 4 ore si 30 minute
Baterie Litiu-ion, 4 celule
Caracteristici speciale Compatibil SM BIOS
Suport HD Audio
Tehnologie Enhanced Intel SpeedStep
Computer calificat ENERGY STAR
Baterie, hard disk şi/sau module de memorie ce pot fi înlocuite
Securitate Parolă pentru unitatea de disc la cerere
Parolă de supervizor
Fantă pentru blocare cablu Kensington
Parolă de utilizator
Culoare Finisaj Ice Blue Silver, tastatură plată de culoare neagră pe cadru albastru glacial
Greutate 1.72 kg
Dimensiuni (W x D x H) 339.6 x 238.3 x 20.7 mm
Garantie 24 luni
Sistem de operare Microsoft Windows 8
Ultrabook Toshiba Satellite U940-100

Ultrabook Toshiba Satellite U940-100

No Matter What Guarantee
Toshiba iti ofera o reparatie gratuita in cazul daunelor accidentale sau un TV, o tableta, un laptop Toshiba la schimb in caz de furt. in plus, pentru laptop si tableta beneficiezi si de recuperarea gratuita a datelor in cazul unui dispozitiv de stocare defect.

Leave a Reply