Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Prezentare Monitor Gaming LED BenQ 24″, Wide, 1ms, Full HD, DVI Dual, 2 x HDMI, Negru, RL2455HM

Monitorul BenQ RL2455HM este construit pentru a avea cele mai bune rezultate in jocurile de strategie (RTS). RL2455HM este dovada clara ca pentru jocuri este nevoie de detalii. Pentru a putea oferi performante depline gamerilor, fiecare caracteristica a fost meticulos gandita pentru a oferi in jocuri vizibilitatea optima si exact comenzilor necesare.

Monitor LED Gaming Benq 24" RL2455HM, Full HD, HDMI, Boxe

Black eQualizer este o noua functie dezvoltata de BenQ in colaborare cu gameri profesionisti pentru a putea oferi un nivel de control si vizibilitate care nu a mai fost atins pana acum. Prin intermediul motorului de procesare de culoare, scenele intunecate sunt mai luminoase fara a supra-ilumina zonele de culoare alba, asfel pastrandu-se toate detaliile din zona respectiva. Black eQualizer permite jucatorului sa “vada” inamicii dintr-o zona mult marita, permitandu-le sa reactioneze rapid in timpul luptelor, in orice situatie. Nu lasati ca vizibilitatea slaba sa hotarasca in locul tau soarta jocului.

Modul RTS iti permite sa joci ca un profesionist
In timpul etapelor de dezvoltare si testare a produslui, echipa de ingineri BenQ a ajustat performanta de afisare a RL2455HM, pentru o mai buna accesibilitate si confort. Rezultatul a fost un nou mod de afisare, modul presetat RTS, mod ce iti ajusteaza monitorul pentru o vizualizare optima a jocurilor de strategie. Modul RTS, exclusiv BenQ, este arma secreta suprema. Prin intermediul procesorului de procesare de culoare, scenele RTS intunecate sunt mai luminoase fara a supra-ilumina zonele de culoare alba, astfel pastrandu-se toate detaliile RTS din zona respectiva. Acum noul monitor ofera doua moduri: RTS 1 pentru Starcraft II si RTS 2 pentru Dota II. Modurile RTS exclusive vor fi arma ta secreta.

Un timp de raspuns de 1ms GTG este viteza de care ai nevoie pentru a nu-ti influenta negativ experienta de gaming. Scenele de actiune rapide si tranzitiile bruste vor fi afisate clar, fara efectele deranjante de ghosting sau incetosare. Controleaza tu jocul, nu lasa jocul pe “mainile” unui monitor lent.

Compatibil cu Windows 8 si Windows 7
RL2455HM este certificat Windows 8 si Windows 7 si este pe deplin compatibil cu schema de culori a ambelor sisteme de operare. La conectarea monitorului RL2455HM la computerul tau, sistemul de operare Windows 8 il va recunoaste instantaneu, facand ca setarea si conectarea sa fie facute fara nici un efort.

Detalii tehnice
General Diagonala(inch) 24″
Tip ecran LED Wide
Format Full HD
Rezolutie 1920 x 1080
Contrast tipic 1.000:1
Contrast dinamic 12.000.000:1
Intensitate luminoasa(cd/mp) 250
Unghi de vizualizare orizontal/vertical 170 / 160
Dimensiune punct(mm) 0.276
Reproducere culori (milioane) 16.7
Certificare TCO 5.2
Difuzor integrat 2 x 2 W
Conectivitate HDMI 2 x High-Definition Multimedia Interface
VGA (D-sub) 1 x VGA
DVI 1 x DVI-DL
Caracteristici Fizice Montare pe perete VESA 100 x 100
Culoare Negru
Putere consumata(W) 27
Dimensiuni(mm) 579 x 435 x 189
Greutate(Kg) 4.1

Leave a Reply