Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Prezentare Apple MacBook Air

Noul MacBook Air este subtire, usor si suficient de rezistent sa-l iei oriunde mergi. Si suficient de puternic pentru a face orice atunci cand ai ajuns acolo. Salivez dupa noul MacBook Air!

Procesoarele Intel Core de a patra generatie si Intel HD Graphics 5000 ofera performanta inalta, in timp ce utilizeaza mai putina putere. Asa ca ai o durata de viata a bateriei remarcabila: pana la 12 ore pentru modelul de 13 inchi si pana la 9 ore pentru modelul de 11 inchi. Si datorita stocarii flash mai rapida cu pana la 45% decat generatia anterioara si a noii tehnologii Wi-Fi 802.11ac pentru conexiuni wireless de pana la de 3 ori mai rapide, 2 noul MacBook Air este mai rapid si mai receptiv ca niciodata.

Fiecare Mac este livrat cu OS X Mountain Lion, cea mai recenta versiune a celui mai avansat sistem de operare din lume. Ofera 200 de functii noi datorita carora Mac este mai bun ca niciodata, iar Mac-ul, iPhone-ul, iPad-ul si iPod-ul touch interactioneaza mai bine decat au facut-o vreodata.

Stocare flash integrala mai rapida ofera si mai multa satisfactie.
Unul dintre motivele pentru care MacBook Air raspunde atat de rapid este faptul ca acesta este proiectat in intregime in jurul stocarii flash. Nu numai ca acest lucru face ca MacBook Air sa fie mai usor si mai portabil decat notebook-urile traditionale, dar permite, de asemenea, acces mai rapid la date si pornire instantanee. Aceasta stocare flash de ultima generatie este de pana la de 4 ori mai rapida decat o unitate hard disk traditionala de 5400 rpm de notebook. Aplicatiile sunt lansate rapid. Iar pentru ca nu are componente in miscare, stocarea flash este silentioasa.

Baterie de cursa lunga cu aprindere instantanee chiar si dupa o luna de pauza.
Fiindca stocarea flash economiseste spatiu si lasa loc pentru o baterie mai mare, ai mai mult timp pentru lucrurile importante. Cum ar fi navigarea pe Internet, editarea de fotografii si vizionarea de videoclipuri. Obtine pana la 12 ore de viata a bateriei cu o singura incarcare pentru modelul de 13 inchi. Trimite-l pe MacBook Air la culcare si va intra in modul standby pentru a conserva durata de viata a bateriei.

Thunderbolt si USB 3 ofera conexiuni puternice.
Cu portul ultrarapid Thunderbolt iti poti conecta MacBook-ul Air la cele mai noi dispozitive si ecrane, precum Apple Thunderbolt Display. Dar asta nu e tot. MacBook Air este echipat, de asemenea, cu doua porturi USB 3, astfel incat poti sa conectezi cele mai noi dispozitive USB 3 pentru a transfera date cu pana la de 10 ori mai repede decat USB 2. Cu doar cateva conexiuni, MacBook Air se transforma dintr-un notebook ultraportabil intr-o statie de lucru completa.

Ecran de inalta rezolutie cu milioane de pixeli de doar cativa milimetri grosime.
Pixel cu pixel, dintr-un capat intr-altul, ecranul noului MacBook Air este o realizare tehnologica de proportii si un progres in termeni de design. Masoara numai 4,86 milimetri (0,19 inchi) grosime, dar rezolutia sa este atat de inalta, incat vei avea impresia ca privesti un ecran mult mai mare. Si pe buna dreptate. Modelul MacBook Air de 13 inchi are o rezolutie de 1440 x 900 pixeli.

Camera FaceTime HD 720p este clar o mare realizare.
Prietenii si familia te vor vedea mai bine cu camera HD FaceTime 720p. Formatul widescreen permite tuturor sa incapa in cadru, fara sa se inghesuie in jurul ecranului.

Trackpad Multi-Touch-ul merge mana in mana cu OS X.
Gesturile Multi-Touch ale OS X fac totul sa fie mai intuitiv, direct si distractiv pe MacBook Air. Iar spatiosul trackpad Multi-Touch e perfect proiectat pentru ele, fie ca este vorba de o deplasare cu trei degete pentru a activa Mission Control sau alunecare cu patru degete pentru a-ti vedea toate aplicatiile in Launchpad. Viteza de raspuns a gesturilor este cursiva si realista. Asa ca atunci cand derulezi in sus si in jos o pagina web sau aluneci de la o aplicatie full-screen la alta, este ca si cum atingi ceea ce vezi.

Tastatura retroiluminata ca sa vezi ce scrii.
Indiferent de cat de compact este MacBook Air, tot include o tastatura normala care face ca tastarea sa fie pe cat de naturala, pe atat de confortabila. Iar tastatura este retroiluminata, asa ca poti tasta cu usurinta chiar si pe intuneric. Un senzor pentru lumina ambientala incorporat detecteaza schimbarile de iluminare si ajusteaza automat luminozitatea ecranului si a tastaturii. De la un loc insorit intr-o cafenea la un scaun de avion intr-un zbor de noapte, vei avea mereu luminozitatea perfecta pentru orice mediu.

Versiouni actuale disponibile:
Laptop Apple MacBook Air 13″ cu procesor Intel Core i5 1.30GHz, 4GB, SSD 128GB, Intel HD Graphics
Laptop Apple MacBook Air 11″ cu procesor Intel Core i5 1.30GHz, 4GB, SSD 128GB, Intel HD Graphics

Laptop Apple MacBook Air

Laptop Apple MacBook Air

Laptop Apple MacBook Air

Leave a Reply