Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Prajitorul de paine Philips HD2630 prajeste painea nu o arde

Cu 7 trepte de rumenire, functie de reincalzire si dezghetare, gratar pentru incalzirea chiflelor, buton pentru anularea comenzii, tava pentru firmituri si oprire automata de siguranta, prajitorul de paine Philips HD2630 este pe placul meu. Si mai important decat atat, nu arde painea.

Painea prajita mie imi place dimineata sau seara cu unt, lapte sau ceai si pana acum cateva zile o prajeam, in general, intr-un aparat de facut sandwich. Nu puteam regla temperatura si feliile erau prajite tare. Trebuiau curatate cu cutitul deasupra la ghiuveta. Daca puneam o plita pe aragaz faceam fum si miros in casa iar daca le puneam pe soba era la fel ca pe aragaz, in plus mai si ramaneau firmituri lipite pe plita ce trebuiau curatate. Stop! Am cumparat prajitorul de paine Philips HD2630 care prajeste painea nu o arde. Dureaza cam doua minute jumate sa prajeasca doua felii de paine in treapta superioara. Si are 7 trepte. Un asemenea prajitor de paine este bun in orice bucatarie si va recomand si dvs. unul.
Nu pot sa spun ca este un repros, dar la primele trepte doar incalzeste painea iar daca iti place mai rumenita (nu arsa!) trebuie s-o pui de doua ori la prajit. Odata pe o treapta superioara 6 sau 7 si odata pe una inferioara 2 sau 3. Si ar mai fi un lucru de spus. Putea avea mai mare adancimea, deoarece la painea normala partea de deasupra ramane afara din aparat. Binenteles ca o poti taia ca sa intre perfec in aparat ori dupa prima prajire s-o intorci si sa o mai lasi o tura scurta. In rest totul este ok.
Mai sus am pus doua link-uri, unul spre cateva oferte de prajitoare Philips HD2630 si altul spre toate modelele de prajitoare de paine care se gasesc de vanzare online. Le puteti accesa si alege un aparat si dvs.
Ce am mai observat dupa cateva saptamani de utilizare: Daca prajiti felii de paine mai subtiri nu treceti de treapta 6 deoarece se vor arde. Daca prajiti mai multe randuri de paine reduceti cu fiecare rand o treapta de prajire deoarece rezistentele se incing tot mai tare si se va arde painea.

Alte caracteristici ale prajitorului de paine Philips HD2630:

 1. Grătar de încălzire integrat pentru încălzirea chiflelor şi a cornurilor;
 2. Fante centrate ce permit introducerea feliilor groase sau subţiri şi centrarea acestora pentru rumenire uniformă;
 3. Butonul de dezgheţare al prăjitorului de pâine permite dezgheţarea şi prăjirea într-o singură tranşă;
 4. Butonul de reîncălzire încălzeşte pâinea sau rumeneşte mai mult pâinea prăjită;
 5. Tavă pentru firimituri adâncă şi detaşabilă pentru curăţare uşoară. Este uşor de curăţat datorită tăviţei de firimituri detaşabile.
 6. Oprire automată de siguranţă în cazul în care se blochează pâinea;
 7. Buton de anulare pentru a opri aparatul în orice moment;
 8. Peretele exterior al prăjitorului de pâine rămâne rece;
 9. Funcţie de ridicare pentru extragerea în siguranţă a bucăţilor mai mici de pâine;
 10. Sistem de stocare a cablului sub aparat;
 11. Alimentare: 850-1000 W;
 12. Tensiune: 220-240 V:
 13. Lungime cablu: 0,85 m;
 14. Materiale: carcasă plastic (PP/PC/ABS), parte superioară cromată
Prajitor de paine Philips HD2630

Prajitor de paine Philips HD2630

Informatii demne de retinut, preluate din manualul produsului:
Nu puneţi aparatul pe o suprafaţă încinsă. Nu folosiţi aparatul sub sau lângă perdele sau alte materiale inflamabile, sau în nişe, deoarece aceasta poate conduce la incendii.
Nu aşezaţi obiecte direct pe prăjitorul de pâine atunci când aparatul este pornit sau este încă fierbinte, deoarece aceasta poate conduce la deteriorare sau incendiu.
Nu introduceţi niciodată aparatul în apă!
Grilajul de încălzire este conceput numai pentru încălzirea chiflelor sau a cornurilor. Nu introduceţi niciun alt fel de ingrediente pe grilajul de încălzire, deoarece acest lucru poate conduce la o situaţie periculoasă. Nu introduceţi în prăjitor alimente prea mari sau împachetate în folie de aluminiu, deoarece riscaţi să provocaţi un incendiu sau să vă electrocutaţi.
Verificaţi dacă tensiunea indicată în partea inferioară a aparatului corespunde tensiunii locale, înainte de a conecta aparatul.
Conectaţi aparatul numai la o priză de perete cu împământare. Nu apropiaţi cablul de alimentare de suprafeţe fierbinţi!
Nu lăsaţi cablul de alimentare să atârne peste marginea mesei sau a blatului pe care este aşezat aparatul. În cazul în care cablul de alimentare este deteriorat, acesta trebuie înlocuit întotdeauna de Philips, de un centru de service autorizat de Philips sau de personal calificat în domeniu pentru a evita orice pericol.
Acest aparat poate fi utilizat de către copii începând de la vârsta de 8 ani şi persoane care au capacităţi fizice, mentale sau senzoriale reduse sau sunt lipsite de experienţă şi cunoştinţe, dacă sunt supravegheate sau au fost instruite cu privire la utilizarea în condiţii de siguranţă a aparatului şi înţeleg pericolele pe care le prezintă. Copii nu trebuie să se joace cu aparatul!
Curăţarea şi întreţinerea de către utilizator nu trebuie efectuate de copii, decât dacă aceştia au vârsta de peste 8 ani şi sunt supravegheaţi.
Pentru a evita riscul de incendiu, îndepărtaţi frecvent firmiturile din tava de firmituri.
Nu ţineţi aparatul invers pentru a scutura firimiturile!
Evitaţi atingerea părţilor metalice ale prăjitorului, întrucât acestea devin foarte fierbinţi în timpul prăjirii. Nu atingeţi decât butoanele şi ridicaţi aparatul ţinându-l de corpul din plastic.
Dacă o felie de pâine rămâne blocată în prăjitor, scoateţi aparatul din priză şi lăsaţi-l să se răcească înainte de a încerca să scoateţi pâinea. Nu utilizaţi un cuţit sau un instrument ascuţit, deoarece acestea pot cauza deteriorarea elementelor de încălzire.
Nu lăsaţi aparatul să funcţioneze nesupravegheat!
Scoateţi întotdeauna aparatul din priză după utilizare sau dacă începe să scoată fum.

Mai multe poti afla de aici: http://download.p4c.philips.com/files/h/hd2630_40/hd2630_40_iim_ron.pdf

Prajitor de paine Philips HD2630
Prajitor de paine Philips HD2630
Prajitor de paine Philips HD2630 1000W

Prajitor de paine Philips HD2630 1000W

One comment on “Prajitorul de paine Philips HD2630 prajeste painea nu o arde

 1. […] noi avem electrocasine de tot felul in buncatarie si v-am prezentat atat mixere, storcatoare cat si prajitoare pe acest blog si stim ca mai mult de 3 ani nu prea rezista daca sunt folosite zilnic. Iata de ce o […]

Leave a Reply