Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Placa de sunet 7.1 Asus Xonar U7

Asus Xonar U7 ofera o calitate a sunetului ridicata intr-un pachet accesibil ca pret. Daca vrei sa redai muzica de pe PC ori alt dispozitiv sau daca vrei sa te inregistrezi, aceasta placa este perfecta. Este compactă, are 7.1 canale, interfață USB, plus amplificator pentru căști și sunet de 192kHz/24-bit HD.

Xonar U7 este o placa de sunet destinată pasionaților de jocuri ce doresc să se bucure de un sunet puternic și clar prin intermediul căștilor, dar este ideală și pentru pasionații de muzică, oferind o experiență sonoră mai detaliată și puternică decât soluțiile încorporate. Echipată cu o interfață USB 2, nu necesită alimentare separată, și funcționează instantaneu, fără sa fiți nevoiți să efectuați vreun proces de setare special. Deoarece nu are interfață PCI inregistrarea cu microfon este net superioara. O placa de sunet externa nu preia zgomotele de la ventilatoare si nici nu interfereaza cu alte componente din calculator. De remarcat ca se poate utiliza si pe placi de baza cu interfata USB 1 si Windows XP. Noi am testat-o pe Windows 8.1 Pro si pe Ubuntu. Ce am remarcat: volumul sunetului aproape ca se dubleaza pe ambele sisteme de operare iar sunetul inregistrat, chiar si cu cel mai ieftin microfon, este clar si fara zgomote ciudate (“pureci“).

Daca doriti un sunet de calitate ori daca va place sa va inregistrati, recomandarea noastra este sa cumparati aceasta placa de sunet. Pretul online este in jurul a 450 lei dar noi am gasit-o la reducere cu 25% mai putin.

Prezentare Xonar U7

Tehnologia audio încorporată în Xonar U7 depășește limitările legate de spațiu și alimentare ce afectează celelalte soluții audio cu interfață USB existente pe piață, pentru a oferi un sunet foarte precis și realist, pe 7.1 canale. Tehnologia de procesare sonoră folosește un algoritm pe 192kHz/24 biți, pentru a crea un sunet cu adevărat de înaltă definiție, ce se menține la același nivel de calitate indiferent de canalul audio.

Nivelul de claritate audio este de până la 16 ori mai mare (114dB) comparativ cu valorile SNR (signal-to-noise ratio) plăcilor audio încorporate. Tehnologia exclusivă de fabricație a plăcii de circuite integrate ASUS Hyper Grounding asigură un nivel ridicat de izolare a semnalului audio, reducând distorsiunile și interferențele.

Convertorul digital-analog (DAC) de calitate superioară Cirrus Logic CS4398 oferă o claritate sonoră excelentă datorită valorii foarte bune a SNR-ului (signal-to-noise ratio) și a menținerii THD-ului (distorsiuni armonice totale) la un nivel foarte redus.

Deoarece numeroși pasionați de jocuri nu doresc să-i deranjeze pe cei din jur, dar vor în același timp să se bucure de cea mai bună calitate sonoră, Xonar a integrat un amplificator pentru căști în modelul Xonar U7, pentru a împinge căștile voastre la nivelul lor maxim de performanță.

Elementele de control dedicate le permit utilizatorilor să modifice foarte rapid volumul căștilor sau al microfonului, fără a trebui să oprească jocul preferat pentru a accesa meniuri software foarte complicate. Sistemul principal de control al volumului joacă și rolul de comutator, permițându-le utilizatorilor să aleagă foarte ușor ieșirea audio activă (căști sau difuzoare).

Xonar U7 se conectează la un PC prin intermediul interfeței USB. De asemenea, este alimentată direct de la port-ul USB, ceea ce înseamnă că nu necesită un adaptor de alimentare cu energie. Luând în considerare și dimensiunile sale foarte compacte, Xonar U7 se poziționează ca o soluție de amplificare a calității sonore ultra-portabilă, ce poate fi transportată și utilizată oriunde, foarte ușor.

Sunet surround foarte realist și amplificat cu ajutorul noii tehnologii Dolby Home Theater v4.
Decodorul surround convertește sursele audio pe 2 canale în sunet multi-canal, pentru un sunet mai realist.
Sistemul de virtualizare a sunetului surround oferă un sunet surround virtual de o calitate extraordinară pentru căști stereo sau difuzoare standard.

Egalizatorul inteligent permite utilizatorilor ajustarea dinamică a tonalității prin intermediul unor elemente de control ușor accesibile.
Amplificarea calității comunicațiilor de voce îmbunătățește calitatea sonoră pentru comunicațiile vocale din jocuri.
Omogenizarea volumului sonor ajută la menținerea aceluiași volum sonor indiferent de sursa audio.

Placa de sunet 7.1 Asus Xonar U7

Placa de sunet 7.1 Asus Xonar U7

Caracteristici Asus Xonar U7:

 • Compatibilitate bus: USB 2.0 high-speed / USB 1.0 for playback
 • Performanță audio
  SNR ieșire (A-Weighted) (Frontal): 114 dB
  SNR intrare (A-Weighted): 110 dB
  Ieșire THD+N la 1kHz (Frontal): >0.0006% (104 dB)
  Răspuns în frecvență (-3dB, 24bit/96KHz input): 10 Hz la 46 KHz
  Interval complet voltaj de intrare/ieșire:
  Ieșire nonechilibrată: 1 Vrms (2.828 Vp-p)
  Căști: 1.3 Vrms (3.677 Vp-p)
 • Chipset: Procesor audio C-Media 6632A High-Performance Sound Processor (Max. 192KHz/24bit)
 • Digital-to-analog Converter (DAC)
  Cirrus Logic CS4398
  Cirrus Logic CS4362
 • Rată de redare și rezoluția
  Rata și rezoluția de redare în analog: 44.1K/48K/88.2K/96K/176.4K/192KHz @ 16bit/24bit
  Rata și rezoluția de înregistrare în analog: 44.1K/48K/88.2K/96K/176.4K/192KHz @ 16bit/24bit
  Ieșire digitală S/PDIF: 44.1K/48K/88.2K/96K/176.4K/192KHz @ 16bit/24bit
  Suport driver ASIO: 44.1K/48K/88.2K/96K/176.4K/192KHz @ 16bit/24bit
 • Conectivitate
  Ieșire analogică: 4 x 3.5 mm jack (1/8″) (Headphone out / Side out / Center-Subwoofer out / Rear out); 2 x RCA (Un-Balanced)
  Intrare analogică: 1 x 3.5 mm jack (1/8″) (Line-in/ Mic-in combo);
  Digital: 1 x S/PDIF out (1 x Coaxial)
 • Dolby Technologies: Dolby Home Theater v4
 • Sistem de operare suportate: Windows 8, 32bit/64bit; Windows 7, 32bit/64bit, Windows XP, 32bit/64bit, Mac OS X si Linux
 • Accesorii: adaptor S/PDIF x 1, cablu USB x 1, CD cu drivere x 1, Manual de utilizare x 1
 • Dimensiuni (L x W x H): 130 x 80 x 25 mm
Placa de sunet 7.1 Asus Xonar U7
Placa de sunet 7.1 Asus Xonar U7
ASUS Xonar U7 USB Sound Card Overview
ASUS Xonar U7 USB Sound Card Overview
ASUS Xonar U7 amplifier test
ASUS Xonar U7 amplifier test

Poza mea facuta la placa de sunet externa 7.1 Asus Xonar U7 este pe eBay

3 comments on “Placa de sunet 7.1 Asus Xonar U7

 1. […] fost dezvoltata cu scopul de a va oferi cel mai bun sunet disponibil unui notebook la fec ca si in placile de sunet externe. Un codec profesionist asigura o performanta sonora cu un nivel de precizie foarte ridicat, un […]

 2. […] cu o tableta Samsung Galaxy Tab 3 cu care am reusit sa mai imbunatatesc filmele. Mi-am cumparat o placa de sunet externa si microfon ca sa pot adauga sunet la ele. Cu fiecare film postat invatam cate ceva despre lumina, […]

 3. […] puneti pe un suport cat mai aproape de gura. Sunet audio de calitate se ingrgistreaza daca aveti o placa de sunet externa si il preluati prin aceasta nu prin placa de sunet din calculator. Daca vrei sa convertesti […]

Leave a Reply