Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Phottix Varos Pro BG este un suport de umbrela si blit rezistent

Ma feresc sa spun ca Phottix Varos Pro BG este tare ca tancul dar comparandu-l cu alte plastice ieftine suportul pentru umbrela si blit este bun de trimis in razboi. Doar este proiectat de fotografi profesionisti.

Ma aflu la primul suport pentru umbrela si blit cumparat si stiu sigur ca nu am aruncat banii!

Phottix Varos Pro BG este un suport de umbrela si blit cu o constructie solida din aliaj de aluminiu, fiind de 3 ori mai rezistent fata de modelul anterior si fata de alte modele ieftine cu mult plastic. Datorita acestui lucru suporta pana la 30Kg!
Phottix Varos Pro BG este compatibil cu umbrele cu diametrul tijei intre 7 si 10mm, iar fanta de umbrela are un unghi de 8° pentru ca lumina de blit sa se indrepte catre centrul umbrelei iar articulatia este mobila la 180°. Pachetul include adaptor de patina (metalic) si doi spigoti: mama 3/8” – mama 1/4” si tata 3/8” – tata 1/4”. Suportul este dotat cu clema pentru atasarea de contragreutati iar prinderea de spigot este prevazuta cu buton de siguranta.

Cumpara un produs de calitate pentru echipamentul tau foto!

Pentru achizitia unui suport de umbrela si blit vezi link-ul spre:
F64, Photosetup si iShoot

Suport de umbrela si blit Phottix Varos Pro BG
Suport de umbrela si blit Phottix Varos Pro BG
Phottix Varos Pro BG

Phottix Varos Pro BG

Suport de umbrela si blit Phottix Varos Pro BG

Suport de umbrela si blit Phottix Varos Pro BG

2 comments on “Phottix Varos Pro BG este un suport de umbrela si blit rezistent

  1. […] deplasa din parcare pana in clasa cu asa multe accesorii pentru filmare. De la Dynaphos mai am si alte produse cumparate si stiam ca realizeaza produse bune sa ca a fost foarte simplu sa ma decid daca vreau o […]

  2. […] umbrela aluneca din ghidaje daca este indreptat in jos sau in sus. Din cauza asta eu va recomand un suport de umbrela care fixeaza mult mai bine umbrela si care prefine riscul alunecarii umbrelei daca lampa este […]

Leave a Reply