Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Pentru sanatatea dumneavoastra si pentru placerea gatitului utilizati Friteuza Tefal Actifry 2 in 1 YV960136

Friteuza Tefal Actifry 2 in 1 YV960136, 1550 W, 1.5 kg are cel mai bun raport Calitate/Pret iar placerea gatitului nu dispare.

Friteuza Tefal Actifry 2 in 1 Nutritious & Delicious are o tehnologie unica: doar o lingura de ulei pentru 1.5 kg cartofi prajiti. Amestecare usoara datorita paletei de antrenare, astfel incat fiecare bucata de cartof primeste cantitatea optima de ulei, Deschidere si inchidere capacului se face automat. Nu mai este nevoie de scurgerea uleiului, capacul, cuva de prajire pot fi spalate in masina de spalat vase.
Cel mai sanatos mod de a gati, mai putina grasime si mai multa varietate in fiecare zi: o lingura de ulei este tot ce aveti nevoie. Gatiti 2 feluri de mancare cu o cantitate minima de ulei (sub 3% grasime).

Friteuza Tefal Actifry 2 in 1 YV960136

Friteuza Tefal Actifry 2 in 1 YV960136, Putere 1550W, Bol cu invelis ceramic, Ecran LCD

O nutritie buna nu este doar o chestiune legata de hrana variata si echilibrata, ea necesita si o alegere cu atentie a alimentelor sanatoase.
Metodele de preparare si de gatire sunt foarte importante pentru gust si pentru valoarea nutritionala. Dat fiind ca ustensilele folosite pentru pregatirea si gatirea hranei sunt variate, Tefal a dezvoltat o gama de produse concepute pentru a promova HRANA PENTRU MAI MULTA Savoare, care pastreaza valoarea nutritionala si va permit sa va bucurati pe deplin de gustul ingredientelor.

Caracteristici generale Putere (W) 1550
Capacitate cos (kg): 1.5
Altele Carcasa termoizolanta
Timer
Indicator luminos
Componente detasabile
Fereastra pentru supraveghere
Culoare Neagra

Cumpara Friteuza Tefal Actifry 2 in 1 YV960136 de la magazinul online evoMAG

Tefal Actifry 2 in 1
Tefal Actifry 2 in 1
Friteuza Tefal Actifry 2 in 1
Friteuza Tefal Actifry 2 in 1
Friteuza Tefal Actifry 2 in 1: Friptura cu cartofi prajiti
Friteuza Tefal Actifry 2 in 1: Friptura cu cartofi prajiti
Friteuza Tefal Actifry 2 in 1: Ciuperci cu somon
Friteuza Tefal Actifry 2 in 1: Ciuperci cu somon
Friteuza Tefal Actifry 2 in 1: Banane cu batoane de ciocolata
Friteuza Tefal Actifry 2 in 1: Banane cu batoane de ciocolata
Intrebari si raspunsuri legate de friteuzele Tefal

Pot prepara deserturi cu friteusa mea?
Friteuza găteşte orice fel de preparate: carne, legume, peşte, fructe de mare, fructe. Puteţi prepara deserturi cu friteusa dumneavoastră: gogoşi, fructe, preparate pe bază de ciocolată.

Cât de des ar trebui să curăţ uleiul?
Uleiul ar trebui filtrat (utilizând filtre de hârttie sau un vas de filtrare) după ce se răceşte şi după fiecare utilizare. Acest lucru va elimina posibilitatea de contaminare a uleiului. Uleiul utilizat pentru peşte trebuie depozitat separat.

Întreţinere şi curăţare
Pentru curăţarea uscată utilizaţi apă caldă, un burete şi lichid de spălat vase. Încercaţi să nu deterioraţi forma coşului prin scăpare sau lovire. Dacă friteusa dumneavoastră are un coş detaşabil, puteţi să îl curăţaţi în maşina de spălat vase. Pentru a păstra proprietăţile anti-adezive pe o perioadă mai îndelungată, nu utilizaţi accesorii metalice.

Mâncarea mea nu se prăjeşte
a) Uleiul nu este suficient. Dacă aveţi termostat ajustabil trebuie să vă asiguraţi că este setat potrivit cu tipul de mâncare pe care îl preparaţi. Dacă friteusa dumneavoastră nu are un termostat reglabil asiguraţi-vă că indicatorul luminos al friteusei s-a stins, acest lucru vă indică faptul că uleiul este gata pentru prăjire.
b) este prea multă mâncare în coş. Prăjiţi mâncarea în cantităţi mai mici (în special preparatele îngheţate) pentru rezultate mai bune.
c) nu aţi gătit mâncarea suficient de mult. Creşteţi timpul de gătire cu câteva minute apoi ridicaţi coşul pentru a verifica dacă este crocantă.

Friteusa mea a dat pe dinafară, ce s-a întâmplat?
a) Friteusa a fost umplută peste indicatorul maxim. Verificaţi nivelul de ulei. Există un nivel minim şi unul maxim în interiorul coşului.
b) Mâncare umedă a fost scăpată în ulei. Uscaţi complet mâncarea sau îndepărtaţi resturile de gheaţă de pe mâncarea îngheţată înainte de prăjire.
c) Se poate ca uleiurile să fi fost amestecate sau se poate să fi folosit un tip neadecvat de ulei. Vedeţi mai jos ce tip de ulei trebuie să folosiţi într-o friteusă Tefal.

Care sunt sistemele de siguranţă în cazul unei friteuse Tefal?
Depinde în funcţie de model:
a) controlul coşului din exterior (permite scufundarea mâncării în uleiul fierbinte cu capacul închis, pentru a evita stropirea).
b) Exterior termo-izolant.
c) capac cu închidere.

Care este cea mai bună cale de a găti peşte şi gogoşi?
Înlăturaţi coşul metalic pentru a preveni lipirea preparatelor de acesta. Aveţi foarte mare grijă când mânuiţi preparatele şi utilizaţi accesorii ajutătoare. Treptat aşezaţi mâncarea în uleiul cald, introducând-o încet.

Ce tip de ulei/grăsimi recomandaţi pentru friteusele Tefal?
a) Pentru cele mai bune rezultate recomandăm un ulei vegetal de bună calitate. Uleiul de floarea soarelui, ulei de nuci sau soia pot fi folosite, dar asiguraţi-vă că le schimbaţi la fiecare 5 sesiuni de gătit.
b) În cazul în care folosiţi grăsimi solide vegetale: tăiaţi-o în bucăţi şi plasaţi-o la baza coşului. Nu depăşiţi niciodatpă 150 grade C apoi urmăriţi instrucţiunile de utilizare.
c) Untura nu ar trebui folosită sub nicio formă, ar putea cauza risc fum sau foc.
d) Pentru preparatele prăjite, în mod special chips-urile de cartofi, nu recomandăm utilizarea de ulei de măsline.

Când încep să gătesc?
a) Imediat ce uleiul a atins temperatura optimă (indicatorul luminos se stinge)
b) Anumite modele includ un termostat care permite optarea pentru o anumită temperatură de gătit. Poziţia de jos setează temperatura la 170 de grade C iar cea de sus la 190 de grade C. Poziţia inferioară poate fi folosită pentru preparate care nu suportă temperaturi înalte (ciuperci, anumite tipuri de peşte). Setarea de sus oferă rezultate excelente pentru cartofii prăjiţi, carne, preparate îngheţate, pui, etc.

De ce nu recomandaţi utilizarea uleiului de alune?
Uleiul de alune are un punct-limită la care scoate fum mai jos decât restul uleiurilor. De asemenea, împrumută un miros care nu întotdeauna este plăcut. Deasemenea, poate crea reacţii alergice anumitor persoane.

De ce friteusa mea are un miros neplăcut?
Mirosurile neplăcute pot apărea din cauza uleiului prea utilizat sau/şi unui filtru prea plin care trebuie schimbat. Schimbaţi uleiul sau filtrul, sau amândouă.

Pot să amestec uleiurile?
Recomandăm uleiuri vegetale nesaturate. Nu combinaţi tipurile de uleiuri deoarece au temperaturi diferite de fierbere.

Tefal are recomandări în ceea ce priveşte siguranţa în utilizarea friteusei?
Toate electrocasnicele mici au recomandări de siguranţă incluse în instrucţiunile de utilizare. Este important să le citiţi înainte de a utiliza şi să le păstraţi pentru nevoi ulterioare.

Cum să îmi curăţ friteusa?

  1. Lăsaţi friteusa să se răcească complet.
  2. Vărsaţi uleiul într-un recipient separat. Este un momet bun pentru a-l schimba.
  3. Îndepărtaţi filtrele şi capacul friteusei (vedeţi instrucţiunile fiecărui model). Capacul ar trebui curăţat cu apă călduţă cu lichid de vase şi apoi uscat. Anumite capace pot fi spălate în maşina de spălat vase.
  4. Schimbaţi filtrul
  5. Coşul detaşabil (la modelele selectate) ar trebui curăţate cu apă călduţă cu lichid de vase şi uscate. Nu utilizaţi substanţe abrazive. Coşul detaşabil poate fi spălat în maşina de spălat vase.
  6. Coşurile fixe trebuie şterse cu şerveţele pentru a îndepărta cât mai mult ulei posibil. Niciodată să nu scufundaţi friteusa sau cablul în apă. Puteţi aşeza friteusa în chiuvetă şi să umpleţi coşul pe jumătate cu apă şi lichid de vase. Puteţi folosi un burete pentru a curăţa interiorul. Asiguraţi-vă că apa nu ajunge la exterior sau peste elementul de încălzire.
  7. Vărsaţi apa în afară şi clătiţi doar înăuntru, apoi uscaţi.
  8. Exteriorul friteusei poate fi curăţat cu un burete umed.

Cum să fac să nu se aburească fereastra?
Curăţaţi fereastra cu suc de lămâie sau un cartof tăiat, înainte de începerea sesiunii de gătit.

Cât durează până când se va încălzi uleiul?
Perioada variază în funcţie de model şi dimensiuni. Diferenţa o face şi tipul de coş: detaşabil sau fix. Timpul mediu pentru toate modelele ar trebui să fie între 10 şi 18 minute. Indicatorul luminos de temperatură va rămâne aprins atâta timp cât uleiul se încălzeşte. Lumina se va stinge atunci când temperatura va fi atinsă.

Cât de des trebuie să schimb filtrul friteusei mele?
a) filtrele rotunde de cărbune ar trebui schimbate după 35 de sesiuni de utilizare.
b) filtrele pătrate ar trebui schimbate după 20 de sesiuni.
c) în cazul în care prăjiţi peşte recomandăm utilizarea unui filtru separat şi înlocuirea filtrului după utilizare.

Cât de des ar trebui să schimb uleiul?
Uleiul din friteusă ar trebui schimbat la fiecare 5-10 utilizări. Uleiul de floarea soarelui, de nuci de pădure sau uleiul de soia ar trebui schimbat la fiecare 5 utilizări. Curăţarea regulată a uleiului va proteja friteusa. Uleiul utilizat prea mult timp poate deveni rânced. Ar fi util să consultaţi producătorul de ulei pentru alte instrucţiuni. Ar putea fi necesar să înlocuiţi uleiul mai des dacă prăjiţi majoritar peşte.

Leave a Reply