Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Pantofi Stonefly Agency Calf negri din piele naturala la Pret Irezistibil

Intalnirile office devin mai comode datorita noilor pantofi Stonefly care au incorporata o pernuta moale cu lichid in interiorul talpii, pentru ca sa simti confortul la fiecare pas. Comanda acum cu pret redus o pereche de pantofi Stonefly, pe care te poti baza in orice situatie!

Pantofi Stonefly Agency Calf negri, din piele naturala
Pantofi Stonefly Agency Calf negri din piele naturala

pret: 349 Lei fata de 399

Pret initial: 499.00 lei, 30% reducere. Pantofi eleganti negri, din piele naturala, cu tehnologia BluSoft. Modelul simplu, clasic iti va fi de ajutor in crearea unei tinute elegante sau office, iar finetea materialului iti va da un plus de stil.

Pret web mediu: 359,47 Lei;
Categoria: Incaltaminte Barbati; Pantofi;

Pretul de vanzare este valabil azi 11 Septembrie 2014, include TVA-ul si poate fi mai mic in magazin decat cel afisat de noi datorita unor reduceri sau promotii speciale. Pretul web mediu de 359,47 Lei este calculat pe baza mai multor preturi afisate de magazine online concurente cu magazinul OtterShop.

Daca ai gasit un produs cu pret mai mic decat 349 lei adauga-l in comentariu cu specificarea magazinului, iar daca ai deja acest produs adauga un comentariu cu un review sau exprima-ti o parere personala despre marca Stonefly ori despre magazinul online OtterShop!

Leave a Reply