Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Panasonic Lumix DMC-LX15 imi face cu blitul

De cateva luni caut o camera foto compacta care sa filmeze la rezolutie 4K, sa fie la fel de buna si pentru fotografie sa intre cu usurinta in buzunar si sa nu coste mai mult de 3 mii lei. Cred ca este vorba de Panasonic Lumix DMC-LX15.

Panasonic LUMIX LX15 stabileste un nou standard de performanta in conditii de lumina redusa si efect de bokeh. Noua camera dispune de un obiectiv foarte luminos (F1.4 – F2.8 LEICA DC VARIO-SUMMILUX) cu zoom optic 3x (24-72 mm echivalent 35 mm) si de un senzor MOS de 1 inch cu rezolutia de 20,1 megapixeli. Senzorul MOS contribuie la reducerea zgomotului si la imbunatatirea raportului S/N (semnal-zgomot), permitand inregistrarea fotografiilor cu inalta sensibilitate si calitate, chiar si la ISO 12800.

Utilizand functia “Foto 4K”, puteti captura evenimente foto extrem de rapide la 30 fps, cu o rezolutie de 8 megapixeli, apoi extrage cel mai reusit cadru din fisierul rafala 4K pentru salvarea ca fotografie. Exista 3 functii 4K: 4K Burst Shooting (fotografiere 4K in rafala de mare viteza), 4K Burst (Start/Stop) si 4K Pre-burst (pre-rafala 4K). LUMIX LX15 inregistreaza imagini video QFHD 4K (3840 x 2160) de inalta rezolutie la 30p/25p sau 24p in format MP4, pe langa imagini video full-HD 1920 x 1080 in format AVCHD Progressive sau MP4 (MPEG-4/H.264) cu focalizare automata continua. Pe langa aceasta, camera permite utilizarea functiei 4K Live Cropping in timpul inregistrarii imaginilor video, care efectueaza panoramarea si zoomul stabile. Datorita functionarii digitale a obiectivului cu zoom, panoramarea si efectuarea zoomului pe imagini sunt uniforme deoarece nu misca fizic lentilele. Daca materialele originale sunt inregistrate in 4K, utilizatorii pot crea o imagine video full HD perfecta cu efecte speciale impresionante. De asemenea, Panasonic a integrat o noua functie, Post Focus Stacking (combinare imagini focalizate diferit intr-o singura fotografie) care le permite utilizatorilor sa inregistreze mai multe imagini ale aceluiasi cadru cu diferite zone focalizate si apoi sa le combine intr-o singura fotografie la care adancimea de camp sa fie cea dorita.

Lumix LX15 poate inregistra imagini RAW si le poate converti in camera. In afara de setarea spatiului de culoare (sRGB/AdobeRGB), parametrii balans de alb, compensarea expunerii, contrastul, iluminare/umbrire, saturatia, reducerea zgomotui sau claritatea pot fi ajustati cu usurinta. De asemenea, se pot alege stilul foto LUMIX, controlul inteligent al domeniului dinamic, rezolutia inteligenta.

Cumpara un aparat foto Panasonic Lumix DMC de la F64, Cel sau evoMAG

Panasonic Lumix DMC-LX15

Panasonic Lumix DMC-LX15

Leave a Reply