Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Pana la 30% Reducere la epilatoarele Braun

Profita acum de reducerea de pana la 30% si cumpara un epilator Braun cu tehnologia Silk-epil. Vei avea o piele catifelata toata vara, la pret redus.

Promotie Epilatoare Braun

Promotie Epilatoare Braun

Prezentare sistem Silk-épil

Silk-épil 5 a fost conceput pentru o epilare eficienta si foarte delicata. Pentru ca, din cap pana in picioare, dumneavoastra sa va simtiti frumoasa, cu o piele matasoasa si catifelata pana la 4 saptamani! O performanta mai buna fata de restul epilatoarele Braun.

Tehnologie cu 40 de pensete
Capul de epilare este prevazut cu tehnologia cu 40 de pensete pentru rezultate rapide si eficiente. intr-o singura trecere, epileaza semnificativ mai multe fire de par. Ulterior, acestea cresc mai lent si sunt mai fine, lasandu-va pielea matasoasa sicatifelata pana la 4 saptamani.

Sistem SoftLift
Silk-épil 5 include de asemenea sistemul unic SoftLift Tips, care ridica eficient chiar si firele de par lipite pe piele, indreptandu-le inspre pensete.

Dispozitiv Smartlight
Dispozitivul Smartlight lumineaza zona de epilat astfel ca si firele de par cele mai scurte si mai fine devin vizibile si nu vor fi omise.

Recomandat de dermatologi
Promisiunea Braun Silk-épil pentru o epilare delicata: cu caracteristici adaptate pentru a face epilarea clasica si mai confortabila.

Sistem Dual Massage
Sistemul Dual Massage de la Silk-épil 5 stimuleaza delicat pielea inainte si dupa epilare pentru a reduce senzatia de smulgere.

Manusa racoritoare
Manusa racoritoare racoreste eficient pielea inainte de epilare, apoi o catifeleaza.

Personalizarea vitezelor
Cu epilatoarele Silk-épil puteti alege viteza potrivita pentru dumneavoastra: Viteza 1 pentru un plus de delicatete si viteza 2 pentru un plus de eficienta.

‪Braun Silk-épil 7 Dual Epilator How-to video‬
‪Braun Silk-épil 7 Dual Epilator How-to video‬
Which Braun epilator to choose?
Which Braun epilator to choose?

Leave a Reply